prof saracoglu Şiraz Üzümü Ezmesi 300gr

324,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

prof saracoglu Şiraz Üzümü Ezmesi 300gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: prof saracoglu Satıcı Ünvanı: SARAÇOĞLU TURİZM VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0745038710500013 Vergi Kimlik Numarası: 7450387105
    Bu ürün prof saracoglu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şiraz Üzümü Ezmesi
Geri Bildirim Ver

Prof Saraçoğlu Şiraz Üzümü Ezmesi 300 gr

Prof Saraçoğlu Şiraz üzümü ezmesi 300 gr birçok müşteri tarafından tercih edilir. İçerisinde bulunan doğal malzemeler vücuda enerji ve vitamin sağlar. %100 oranında içerisinde kara üzüm özü mevcuttur. Keskin lezzeti ve yoğun Şiraz üzümü aromasıyla dikkat çeker. Yoğun bir kıvama bulunur ve son derece organiktir. İçerisinde bulunan üzümler dalından özenle toplanır ve ezme yapılarak 300 gram hacme sahip kavanozlarda sunulur. Kahvaltılarının vazgeçilmez lezzeti arasında yer alır. Koyu bir renge sahiptir ve aynı zamanda kıvamlı bir yapıda bulunur. Kahvaltılarda, sandviç ve tatlılarda kullanıma uygundur. Serin ve aynı zamanda güneş almayan bir yerde uzun bir süre muhafaza edilebilir. Uzun süreli kullanım ömrüne sahip ürünü kendiniz veya sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz.

  • Yoğun kıvam
  • Muhteşem lezzet
  • Görsel şölen

Lezzetli Prof Saraçoğlu Şiraz Üzümü Ezmesi Özellikleri

Lezzetli Prof Saraçoğlu Şiraz Üzümü Ezmesi Özellikleri

Prof Saraçoğlu şiraz üzümü ezmesinin içerisinde bulunan potasyum lif ve bunun yanı sıra birçok vitamin sayesinde pek çok hastalığa iyi geldiği bilinir. Özellikle kalp sağlığını korur ve hafızanın kuvvetlenmesine yardımcı olur. Bağırsakların çalışmasını yardımcı olurken ve aynı zamanda yüksek tansiyonu düşürebilir. İçerisinde bulunan K, C, ve D vitamini sayesinde kemik sağlığını koruyucu özelliği bulunur. Mantar ve bakterilere karşı vücudu korur. Çocukların kemik gelişimini destekler. Sadece vücut sağlığı için değil saç ve cilt sağlığı için de olumlu yönleri mevcuttur. Saçlarda meydana gelen dökülmeyi durdurur ve aynı zamanda cildin parlak bu şekilde görünmesini sağlar. Prof Saraçoğlu Şiraz üzümü ezmesi 300 gr fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Sağlıklı Şiraz üzümünden üretilen ezmeyi kahvaltılarınızda ekmekle birlikte tüketerek, keyifli bir öğün oluşturabilirsiniz.

Prof Saraçoğlu Şiraz Üzümü Ezmesi 300 gr Yorumları

Prof Saraçoğlu Şiraz Üzümü Ezmesi 300 gr Yorumları

Prof Saraçoğlu şiraz üzümü muhteşem lezzete sahip olduğu için kahvaltıların baş köşesinde yerini alır. Yoğun üzüm aromasına sahip ürün lezzetiyle öne çıkar. Doğal Şiraz üzümünün ezilmesiyle elde edilen ürün görünümü ile şık sunumlar yapabilirsiniz. Lezzetli yapısı sayesinde birçok kişinin ilgisini çeker. Prof Saraçoğlu Şiraz üzümü ezmesi 300 gr yorumları ürün hakkında detaylı bilgi içerir. Yorumları okuyarak diğer müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Muhteşem lezzeti sayesinde ise birçok müşteri tarafından tercih edilir. Kahvaltılara uygun olarak hazırlanan ezme aynı zamanda tatlıların sunumu içinde kullanılabilir. Akışkan kıvamı ve mor rengi ile öne çıkan ürünün içeriğinde vitamin ve mineraller bulunur. Doğal malzemelerden üretilen ezmenin içerisinde sağlığa zararlı madde ve kimyasal bulunmaz. Her yaştan bireyin kullanımına uygundur. Şiraz üzümünün lezzetine sahip ürünü günlük kullanım için tercih edebilirsiniz.

Prof Saraçoğlu Şiraz Üzümü Ezmesi 300 gr Fiyatı

Prof Saraçoğlu Şiraz Üzümü Ezmesi 300 gr Fiyatı

Şiraz üzümü içerisinde bulunan vitaminler insan sağlığı için önemlidir. Kahvaltılarda sıklıkla tüketilen ezme yoğun kıvamıyla öne çıkar. Kemik gelişimine yardımcı olan ezme, aynı zamanda muhteşem bir lezzete sahiptir. Prof Saraçoğlu Şiraz üzümü ezmesi 300 gr kullananlar bu ezmenin kıvamlı olduğunu ve aynı zamanda muhteşem lezzeti bulunduğunu dile getirir. 300 gram hacme sahip kavanozlarda sunulur. Sağlam cam kavanozu ile seri ve kuru bir bölgede muhafaza edilmesi önerilir. Uzun süreli kullanım ömrüne sahip olan ürün mor renkten oluşur. Sağlığa zararlı madde içermez ve her yaştan bireyin kullanımına uygundur. Kahvaltılarda ve tatlıların üzerinde kullanıma uygundur. İçerisinde bulunan Şiraz üzümlerinin ise doğal olarak dalından toplanır. Lezzetli yapıya sahip olan bu ezme kahvaltıların baş köşesinde yer alır. Prof Saraçoğlu Şiraz üzümü ezmesi 300 gr satın alma işlemini Trendyol üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.