prof saracoglu Prof Saraçoğlu Hayıt Tohumu

126,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

prof saracoglu Prof Saraçoğlu Hayıt Tohumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: prof saracoglu Satıcı Ünvanı: SARAÇOĞLU TURİZM VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0745038710500013 Vergi Kimlik Numarası: 7450387105
    Bu ürün prof saracoglu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • (Vitex agnus-castus) 90 gr.
Geri Bildirim Ver

Prof Saraçoğlu Hayıt Tohumu

Mine çiçeğigiller familyasına ait olan hayıt tohumu, mor tonlarına sahip çiçekleri ile dikkat çeker. İnsan sağlığı açısından çeşitli faydaları bulunan bu bitki, geçmişten günümüze kadar alternatif tıp alanında kullanılır. Prof Saraçoğlu hayıt tohumu, Türkiye’de Güneydoğu Anadolu kesimlerinde yetişir. Güzel bir kokuya sahip olan bu ürün çok yönlü bir kullanıma sahiptir. Kış mevsiminde yapraklarını döküp yaz aylarında çiçeklenen bu bitkinin tohumları vitamin ve mineral yönünden zengindir. İçeriğinde potasyum, fosfor ve azot yer alır. Stres ve gerginliği azaltıcı etkisi sayesinde hem bedenen hem de psikolojik açıdan zihni temizler. Hayıt tohumunun özünde yer alan antioksidan maddeler, bedeni toksinlerden arındırmaya yardımcı olur. Pek çok açıdan faydalı olan bu ürün, çeşitli sağlık sorunları konusunda olumlu etki sağlar.

  • Antioksidan etkili
  • Çok amaçlı kullanım
  • Zengin içerik

Faydalı İçeriği ile Prof Saraçoğlu Hayıt Tohumu Özellikleri

Faydalı İçeriği ile Prof Saraçoğlu Hayıt Tohumu Özellikleri

Hayıt tohumunun bilinen birçok faydalı özelliği vardır. Bunların başında daha çok kadın sağlığını destekleyen etkileri yer alır. Gebelik döneminde anne sütünün hem miktarını hem de kalitesini artırdığı bilinir. Kadın veya erkeklerde meydana gelen aşırı terlemenin azaltılmasında önemli bir rol oynar. Bunu ter bezlerini dengeleme özelliği ile sağlar. Saraçoğlu hayıt tohumu, kadınlık hormonlarını düzene sokması ile de bilinir. Kist oluşumunun azaltılmasında olumlu sonuçlar verdiği de söylenir. Bu ürün düzenli kullanıldığında bağırsak problemlerini azaltır ve bağırsak faaliyetlerini düzene sokar. Kadınların regl günlerini rahat geçirmesini sağlayan içeriği ile ağrıları hafifleten bir etkisi vardır. Ayrıca iyi bir adet düzenleyici olarak kullanılabilir. Çok amaçlı kullanıma sahip bu ürün aynı zamanda yaşlılık belirtilerini minimuma indiren, cildin genç ve daha sıkı görünmesini sağlayan özellikleriyle de öne çıkar.

Beğenilen Prof Saraçoğlu Hayıt Tohumu Yorumları

Beğenilen Prof Saraçoğlu Hayıt Tohumu Yorumları

Doğru kullanım ve ölçülü tüketime dikkat edildiği sürece birçok olumlu etkiye sahip olan ürün, oldukça sağlıklı bir tohumdur. Prof Saraçoğlu hayıt tohumu satın alarak tüm bu faydalardan yararlanabilirsiniz. Sağlık konusunda vücuda pek çok avantajı olan hayıt tohumu, akne ve sivilce tedavisinde de etkili bir ürün olarak öne çıkar. Prostat rahatsızlıklarına karşı önerilen hayıt tohumunun bu anlamda erkek sağlığına da iyi geldiği bilinir. Aynı zamanda yağ yakım hızını artırıcı özelliği ile metabolizma problemi yaşayanlar için de önerilir. Yağ yakımını hızlandırıcı etkisi, zayıflama sürecini destekleyici bir yönü olduğunu da gösterir. Tıpkı regl dönemindeki kadınlara olumlu etki ettiği gibi menopoz döneminde olan kadınlarda da sürecin daha huzurlu ve hafif geçmesine yardımcı olur. Siz de Prof Saraçoğlu hayıt tohumu yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Prof Saraçoğlu Hayıt Tohumu Fiyatı

Avantajlı Prof Saraçoğlu Hayıt Tohumu Fiyatı

Şifa deposu olarak nitelendirilen ürün, vücuttaki pek çok rahatsızlığa çözüm olarak kullanılabilir. Geçmişten günümüze kadar gelen hayıt tohumu, insan bedenine sağladığı yararları ile daima dikkat çeker. Prof Saraçoğlu hayıt tohumu kullananların olumlu geri dönüşleri ürüne olan ilgiyi de artırır. Sindirim sisteminden uyku problemlerine, yumurtalık kistlerinden prostat rahatsızlıklarına kadar birçok alanda etkili olan hayıt tohumu, aşırıya kaçmadan kullanıldığı taktirde sağlıklı sonuç konusunda yardımcı bir etkiye sahiptir. Hayıt tohumu ile alakalı doğurganlık üzerine yapılan çalışmalarda prolaktin hormonu sorunu yaşayan kadınların değerlerinin dengelendiği ve östrojen seviyelerinde artışa sebep olduğu sonucuna varılır. Dolayısıyla bu ürünün doğurganlık üzerinde de olumlu etkileri olduğundan söz edilebilir. Prof Saraçoglu hayıt tohumu fiyatı sayesinde sağlıklı bir alışveriş yapabilirsiniz. Ürünün dış görünüşü, özellikleri ve fiyatı hakkında detaylı bilgiye Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.