prof saracoglu Detoks Bitki Çayı

143 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

prof saracoglu Detoks Bitki Çayı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: prof saracoglu Satıcı Ünvanı: SARAÇOĞLU TURİZM VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0745038710500013 Vergi Kimlik Numarası: 7450387105
    Bu ürün prof saracoglu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Detoks 20'li Süzen Poşet Bitki Çayı Günlük yaşamının yüzde doksanını kapalı mekanlarda geçiren insanların
  • zehirli kimyasallar ile karşı karşıya kalma oranı
  • sokakta geçirenlere göre elli kat daha fazladır. Evde kullanılan temizlik malzemelerinden, parkelerden, yağlı boyalardan, mobilyadan buharlaşarak ortamın havasına karışan kimyasallar, solunum yoluyla insana dönmektedir. Yine, bitkisel ve hayvansal bazı besinler
  • besine ait olmayan bazı kimyasallar içerir. Bu kimyasalların çoğu, yağda çözünme özelliğine sahiptir. Vücuda alındıktan sonra idrar ve terleme yoluyla bir kısmı dışarıya atılmakta olan bu kimyasalların bir kısmı ise
  • yağ dokusunda, beyinde, karaciğerde ve böbreklerde kümülatif olarak birikmektedir. Stres de, biriken kimyasalları bulundukları organ ve dokudan ayrırarak serbest hale geçmesine imkan sağlar. Böylece değişik hastalıklar da tetiklenmektedir. İşte vücudunuza çeşitli yollarla giren bu zararlı toksinleri, Prof Saraçoğlu Detoks Çayı ile vücudunuzdan atarak hafifleyebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Prof Saraçoğlu Detoks Bitki Çayı

Prof Saraçoğlu detoks bitki çayı siyah çaydan farklı olarak üretilir. Birçok insan tarafından çeşitli nedenlerle tercih edilir. En ufak bir ses kısılması, halsizlik gibi zamanlarda kullanılabilir. Düzenli olarak tüketildiğinde birçok yararı vardır. İnsanların hayatında önemli bir yer tutar. Doğanın insanlara sunduğu bu sağlık imkanını bilinçli bir şekilde tüketmek gerekir. Her çeşidinin farklı yararı vardır. Sakinleştirici, şişkinlik giderici, öksürüğe karşı ve soğuk algınlığı gibi birçok alanda kullanılabilir. Aynı zamanda zayıflama amacı ile de tüketilir. Saraçoğlu detoks çayı doğadaki çeşitli bitkilerin bir araya getirilmesiyle hazırlanan doğal bir içecektir. Şifalı bitkiler ile hazırlanır. Yenilen sağlıksız yiyecekler sebebi ile vücut olumsuz tepkiler verebilir. Detoks bitki çayı zamanla vücudunuzda biriken toksinlerin doğal yollarla vücudunuzdan atılmasını sağlar. Kür olarak kullanılabilir.

  • Zayıflamaya yardımcı
  • Doğal antioksidan
  • Kaliteli üretim

Beğenilen Prof Saraçoğlu Detoks Bitki Çayı İçeriği

Beğenilen Prof Saraçoğlu Detoks Bitki Çayı İçeriği

Detoks çayı Saraçoğlu zayıflama sürecinde destek görevi görür. Bu da sindirim sisteminin çalışmasına yardımcı olur. Aynı zamanda vücutta biriken ödemin atılmasını kolaylaştırır. Detoks çayını içtiğiniz zaman eğer sağlıklı bir diyet programıyla birlikte aynı zamanda egzersiz yaparsanız zayıflamanıza destek vermiş olursunuz. Bunun yanı sıra belli aralıklarla detoks çayı veya kürü tüketirseniz vücudunuzda meydana gelen şişkinlik azalır. Buna yardımcı olarak idrara çıkma sıklığınız artabilir. İçeriğinde bulunan anason sayesinde mide ve bağırsak şikayetleriniz ve şişkinliğiniz geçebilir. Zayıflamaya çalışırken bağışıklığınız ve vücut direnciniz düşebilir. İçerisinde bulunan havlıcan sayesinde vücudunuz güç ve kuvvet depolar. İçerisindeki karanfil bağırsak hareketlerini hızlandırdığından dolayı daha kontrollü bir şekilde kilo vermenizi sağlar. Bu sebeple kabızlık gibi problemlerin önüne geçer. Prof Saraçoglu detoks bitki çayı yorumları büyük oranda memnuniyet içerir.

Dikkat Çekici Prof Saraçoğlu Detoks Bitki Çayı Faydaları

Dikkat Çekici Prof Saraçoğlu Detoks Bitki Çayı Faydaları

Prof Saraçoglu detoks bitki çayı kullananlar ürünün çeşitli faydalarından dolayı memnun kalır. Yorgunluk hissi, sık hastalanma gibi belirtiler zaman zaman karşınıza çıkabilir. Vücuttaki zararlı maddelerin arttığının işaretidir. Yılın farklı zamanlarında yoğun geçen günlerde ortaya çıkan yorgunluk gibi sorunları ortadan kaldırır ve vücudun yenilenmesini sağlar. Vücuttaki zararlı maddelerin ter, idrar ve dışkı yoluyla dışarı atılması gerekir. Bazı bitkiler, meyveler ve tohumlar tüketildiklerinde bu zararlı maddeler dışarı atılır. Bu tür özelliklere sahip doğal bitkileri bir arada elde eden Saraçoğlu’nun çayını günde 1-2 fincan olacak şekilde bir hafta boyunca tüketmeniz vücudu arındırmaya yardımcı olur. Saraçoğlu detoks sağlayan çay ile vücutta biriken zararlı toksinler dışarı atılır. İdrara çıkma sıklığında artışa sebep olur. Bu sayede böbreklerin çalışmasına yardımcı olur. Kan şekerini dengeler. Bu nedenle daha sağlıklı bir yaşam sürdürülebilir.

Bütçe Dostu Prof Saraçoğlu Detoks Bitki Çayı Fiyatı

Bütçe Dostu Prof Saraçoğlu Detoks Bitki Çayı Fiyatı

Prof Saraçoglu detoks bitki çayı fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün uygun fiyatlı olması ve çeşitli faydalar sağlaması, seçim aşamasında belirleyici olur. Ürün, uygun fiyatıyla birçok bütçeye hitap eder. Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağladığı için birçok müşteriyi etkilemeyi başarır. Doğal çay günlük hayatta kullanım kolaylığı sağlamak için poşet içerisinde yer alır. Prof Saraçoğlu’nun yöntemlerine göre toplanan şifalı otlar uygun bir şekilde paketlenir. Günde bir kez akşam yemeklerinden sonra içilir. Maksimum kullanım süresi 1 aydır ve günde 2 bardaktan fazla tüketilmemesi gerekir. Piknik alanlarında kafelerde gittiğiniz her yerde yanınıza çayınızı alabilirsiniz. Bu sayede içmediğiniz bir gün olmaz ve daha kolay zayıflamanızı sağlar. Trendyol’dan Prof Saraçoglu detoks bitki çayı satın alabilir ve avantajlı fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz. Müşteri yorumlarından yararlanarak ürünün kalitesi hakkında fikir edinebilirsiniz.