prof saracoglu Çobançantası (capsella Bursa-pastoris) Bitki Çayı

71,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

prof saracoglu Çobançantası (capsella Bursa-pastoris) Bitki Çayı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: prof saracoglu Satıcı Ünvanı: SARAÇOĞLU TURİZM VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0745038710500013 Vergi Kimlik Numarası: 7450387105
    Bu ürün prof saracoglu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çoban Çantası 20'li Süzen Poşet Bitki Çayı Capsella bursa-pastoris türüdür.
Geri Bildirim Ver

Prof Saracoglu Çobançantası (Capsella Bursa-Pastoris) Bitki Çayı

İsmi ile dikkat çeken bir ürün olan Prof Saraçoglu Çobançantası (capsella bursa-pastoris) bitki çayı, içerisinde yer alan doğal özlerle şifa deposudur. Özellikle soğuyan havalarda sağlıklı bir alternatif olan bitki çayı tüketimine özen göstermek önemlidir. Bu anlamda sağladığı yararlar ve içim kolaylığı ile öne çıkan ürüne ilgi de artar. Ürünün içerisinde kullanılan bitki turpgiller familyasındandır. Dayanıklı yapısıyla dikkat çeken bu bitki zarif bir görünüme sahiptir. Gerek soğuğa gerekse de kuraklığa dayanıklı olan bu bitki halk arasında uzun ömrün sırrı olarak nitelenir. Küçük yapraklı ve ok görünümüne sahip bu bitki ocak ve aralık aylarında açar. Bitki, uç kısmında yetişen beyaz çiçekleri ile güzel bir görünüme sahiptir. Yapraklarında bol miktarda C vitamini bulunur ve potasyum açısından da zengindir.

  • Ağrı giderici
  • Çok amaçlı kullanım
  • Zengin içerik

Prof Saracoglu Çobançantası Bitki Çayı Özellikleri

Prof Saracoglu Çobançantası Bitki Çayı Özellikleri

Hem ismi hem de görünümü ile merak uyandırıcı olan bu karışım bitki çayı olarak tüketilebilir. Zengin içeriği ile doğal bileşenlere sahip olan Prof Saracoglu bitki çayı, alternatif tıpta da sıklıkla kullanılır. İltihap giderici etkisi olun ürün, kabızlık ve hemoroit kaynaklı kanamaların azaltılmasında da kullanılır. İçerdiği önemli bileşenler ile ödem atmaya yardımcıdır. Ürün, metabolizma hızını yükseltme amacıyla da tüketilebilir. Bu ürün tüketildiği dönemde düzenli spor yapıldığında kilo vermeye de destek olur. Soğuk havalarda direnci kırılan vücudun bağışıklığını artırıp güçlendirerek hastalıklara karşı daha zinde bir bedene sahip olmanıza destek olur. Kronik hastalığı olmayanların rahatlıkla tüketebileceği üründen maksimum fayda görmek adına çay ve kahve tüketimini sınırlandırmak doğru bir yaklaşım olur. Dilediğiniz zaman Prof Saracoglu Çobançantası (capsella bursa-pastoris) bitki çayı satın alarak faydalarından yararlanabilirsiniz.

Prof Saracoglu Çobançantası Bitki Çayı Avantajları

Prof Saracoglu Çobançantası Bitki Çayı Avantajları

Dolaşım sistemi üzerinde olumlu etkileri olduğu bilinen Saraçoğlu bitki çayları, tansiyon dengeleyici özelliği ile de dikkat çeker. Şifa kaynağı olan ürün, kadın hastalıklarında da sıklıkla kullanılır. Regl dönemlerinin rahat geçmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra menopoz dönemi ortaya çıkan çeşitli belirtilerin azaltılmasında yardımcı rol oynar. Adet düzensizliği yaşayan kadınların tüketmesi durumunda adet döngüsünün düzene girmesine destek olur. Sindirim sistemini çalıştıran etkisi ile de bilinen ürün, kabızlık problemlerinde oldukça etkilidir. Prof Saracoglu Çobançantası (capsella bursa-pastoris) bitki çayı kullananlar da olumlu geri bildirimde bulunur. Pek çok açıdan destekleyici etkisi bulunan Çobançantası bitki çayını düzenli olarak ölçülü bir şekilde tüketmek faydalarından yararlanmanızı sağlar. Bu sayede bağışıklık sistemi güçlenir ve vücut hastalıklara karşı direnç kazanır. Oluşabilecek belirtilerin önüne geçmeniz de kolay hale gelir.

Prof Saracoglu Çobançantası Bitki Çayı Fiyatı

Prof Saracoglu Çobançantası Bitki Çayı Fiyatı

Amacına uygun ve ideal bir biçimde kullanıldığı takdirde sayısız yararı olan ürün, zengin içeriği ile karaciğer gibi önemli organların sistemli çalışmasında da etkin rol oynar. Basur problemi yaşayanların da sıklıkla başvurduğu bir çay olarak öne çıkar. Metabolizma üzerindeki olumlu etkileri insanların yaşadığı hazımsızlık ve ödem gibi problemlerin azaltılmasında etkilidir. Çay, aynı zamanda soğuk gargara olarak kullanıldığında diş ağrılarını hafifletici etkiye sahiptir. İltihap azaltıcı yönü sayesinde iltihap kaynaklı ağrıların azalmasına da destek olur. Böbrekler üzerinde sağlamış olduğu önemli etkiler göz ardı edilemez niteliktedir. İdrar söktürücü özelliği bu anlamda böbrekler için oldukça faydalıdır. Prof Saraçoglu Çobançantası (capsella bursa-pastoris) bitki çayı fiyatı uygun aralıklarda yer aldığı için ulaşılabilir bir üründür. Prof Saraçoglu Çobançantası (capsella bursa-pastoris) bitki çayı yorumları kısmından değerlendirmelere göz atarak ürün ile alakalı detaylara Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.