prof saracoglu Civanperçemi Bitki Çayı

93,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

prof saracoglu Civanperçemi Bitki Çayı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: prof saracoglu Satıcı Ünvanı: SARAÇOĞLU TURİZM VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0745038710500013 Vergi Kimlik Numarası: 7450387105
    Bu ürün prof saracoglu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Civanperçemi 20'li Süzen Poşet Bitki Çayı
Geri Bildirim Ver

Prof Saracoglu Civanperçemi Bitki Çayı

Bitki çayları insan sağlığına oldukça faydalı olmasıyla birlikte, bir o kadar da rahatlatıcı ve lezzetlidir. Tadı damağınızda kalan Prof Saracoglu civanperçemi bitki çayı hem güne enerjik başlamanızı, hem de üzerinizdeki bütün yorgunluğu atmanıza olanak sağlar. Poşetlerin içerisindeki çayın üretiminde kullanılan şifalı otlar, en son teknikler ve laboratuvar ekipmanlar kullanılıp sıkı ve kapsamlı bilimsel testlere tabi tutularak üretilir. Geleneksel olarak birçok farklı vücut sorununda destekleyici olan bu bitki çayı, bilhassa ağrı ve kramp gibi rahatsız edici durumlar için son derece faydalıdır. Üstün kaliteyle üretilen poşetleri sayesinde çayınızı hazırlarken can sıkıcı herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Oldukça sağlıklı ve bir o kadar da lezzetli olan civanperçemi bitkisinden yapılan bu çayın hazırlanması da gayet basittir.

  • Kullanımı kolay poşet
  • İçimi lezzetli çay
  • Sağlığa faydalı

Prof Saracoglu Civanperçemi Bitki Çayı Kullanımı

Prof Saracoglu Civanperçemi Bitki Çayı Kullanımı

Sağlığını önemseyen ve dayanılmaz ağrı ve krampları bitkisel yollarla gidermeyi düşünen müşteriler için bu bitki çayı oldukça makul bir ürün seçeneğidir. İçerisinde toplam 20 adet Saraçoğlu civan perçemi bitki çay poşeti bulunan bu ürün paketi günün yoğun temposundan bunalanlar için harika bir rahatlama seçeneğidir. İlaç niteliğinde olmayan bu ürün özellikle sindirim konusunda sorun yaşayanlar için yardımcı ve destekleyici bir seçenektir. Çayı hazırlamanız için kaynattığınız suyun içerisine paketin içerisinden çıkardığınız poşeti daldırarak içerisinde yaklaşık 3 dakika boyunca tutmanız gerekir. Yaklaşık 5 dakika içerisinde hızlı ve kolayca hazırlanabilen bu bitki çayı size zamandan tasarruf ettirir. Buna ek olarak civanperçemi bitki çayını herhangi bir bardakta içebilirsiniz ve içerisine limon ve tarçın gibi farklı çeşit tatlandırıcılar da ekleyebilirsiniz.

Prof Saracoglu Civanperçemi Bitki Çayı Faydaları

Prof Saracoglu Civanperçemi Bitki Çayı Faydaları

Sağlığına dikkat etmeyi düşünenler için gayet yararlı olan Saraçoğlu civanperçemi çayı birçok sağlık sorununu tedavi etme konusunda destekleyicidir. Civanperçemi bitkisinden yapılan bu çay; soğuk algınlığı, öksürük, hazımsızlık ve ateş gibi sorunların etkisini azaltmaya yardımcı olma konusunda muazzamdır. Bununla birlikte menstrual sağlığı için son derece faydalı olan bu ürün, ağrı hafifletme konusunda da oldukça yardımcıdır. Ayrıca bu ürünün içerisinde bulunan bitkisel maddeler, ateş düşürme ve iştah artırma konularında da yardımcı olur. Sinir sistemine olan faydası ve ağrılara yardımcı olması sayesinde gün boyunca yaşadığınız gerginliği dağıtmaya yardımcı olur. Bu ürünün günde iki kere kullanılması tavsiye edilir. Ürünün, paketi içerisinde yer alan bilgilere uygun bir şekilde kullanılması gerekir. Bu bitki çayı ilaç niteliğinde değildir. Kullanım sırasında bunu göz önünde bulundurara herhangi bir rahatsızlığınız var ise doktorunuza başvurmanız önerilir.

Prof Saracoglu Civanperçemi Bitki Çayı Fiyatları ve Yorumları

Prof Saracoglu Civanperçemi Bitki Çayı Fiyatları ve Yorumları

Genel olarak incelendiğinde son derece kullanışlı ve fiyat olarak uygun olan bu ürün paketi ihtiyacınızı karşılar. Bir bitki çayından beklenen bütün faydaları ve özellikleri barındıran ürün paketi bu sayede beğeni toplar. Prof Saracoglu civanperçemi bitki çayı yorumları kısmından incelediğinizde müşterileri memnun etme konusunda oldukça başarılı olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Buna ek olarak, Prof Saracoğlu Civanperçemi bitki çayı fiyatı üzerinden incelediğinizde kalitesi ve faydaları göz önüne alındığında oldukça hesaplı olduğunu görebilirsiniz. Ürün paketinin içerisinde bulunan kullanım talimatları sayesinde hazırlaması oldukça kolaydır. Ürün içerisinde aynı zamanda müşteri için tavsiye edilen kullanım detayları da bulunur. İçinizi ferahlatan bir kokusu, güzel lezzeti, içindeki bitkisel maddelerle sizi mutlu eden ve son derece hesaplı olan bu ürün paketine uygun fiyat ve indirim avantajlarıyla Trendyol aracılığıyla hemen şimdi sahip olabilirsiniz.