Pritt 36 Renk Çantalı Pastel Boya

340 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
175 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pritt 36 Renk Çantalı Pastel Boya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hakan yazman Satıcı Ünvanı: HAKAN YAZMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9460045321
    Bu ürün hakan yazman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PRİTT PASTEL BOYA 36 RENK ÇANTA

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Pritt 8691451000682 Çantalı 36 Renk Pastel Boya

Pritt 36 renk çantalı pastel boya ile 7'den 70'e kadar herkes eğlenceli dakikalar geçirebilir. Boyama yapmayı seven birçok kişinin favori ürünleri arasında yer alan çok parçalı bu set ile yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Birbirinden renkli ve güzel resimler ortaya çıkarmak için kullanılan bu ürünü çocuklarınıza ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Gönül rahatlığıyla tercih edilen Pritt 36 renk çantalı pastel boya son derece yoğun renklere sahiptir. Bu sayede resimlerinizin çok canlı ve güzel görünmesine yardımcı olur. Saatlerce boya kalemleri ile resim yapmak için tutacak kullanabilirsiniz. Böylelikle renkleri elinize bulaştırmadan boyaları daha uzun süre kullanabilirsiniz. Uzun ömürlü pastel boyalar kullanışlı ve kalitelidir.

  • Ultra canlı renklere sahip olup kokusu oldukça azdır.
  • Boyalar özel çantasıyla gönderilir.
  • Her bir boya altıgen şekilli yağlı pastelden oluşur.

Pritt 36 Renk Çantalı Pastel Boya Yapısı Nasıldır?

Pritt 36 Renk Çantalı Pastel Boya Yapısı Nasıldır?

Pritt 36 renk çantalı pastel boya pek çok farklı renkten oluşur. 36 parçanın her biri yağlı pasteldir. Son derece sağlam olan ürünler kolay kolay kırılmaz ya da kopmaz. Boyalar suda çözünmediği için suya değse bile yapısını korur. Ürünün erime noktası 60 dereceden yüksektir. Bu sayede set hava çok sıcak olduğu zamanlarda bile kullanılabilir. Pritt 36 renk çantalı pastel boyadan yaz kış fark etmeksizin dilediğiniz zaman faydalanabilirsiniz. Boyalar kullanım esnasında ya da çantada akma ya da dağılma yapmaz. Son derece kaliteli olan pastelleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Her pastelin çevresi kağıt ambalaj ile kaplıdır. Bu sayede boyalar elinize bulaşmaz. Pritt 36'lı pastel boyanın özel yapısı sayesinde yaratıcılığınızı kirlenmeden ortaya çıkarabilirsiniz.

Pritt 36 Renk Çantalı Pastel Boya Kimlerin Kullanımına Uygundur?

Pritt 36 renk çantalı pastel boyayı küçükten büyüğe kadar herkes kullanabilir. Rengârenk boyalar özellikle küçüklerin ilgisini çeker. Yetişkinlerin gözetimi altında 2-3 yaşındaki çocuklar bu boyalar ile şekiller çizebilirler. Kreş çağına gelen minikler bu renkli ve canlı boyalar ile hayal gücünü kağıda dökebilirler. İlkokula gidenlerin özel tasarımlı Pritt çantalı pastel boya setini okula götürmeleri mümkündür. Sabırsızlıkla resim dersini bekleyen küçükler birbirinden güzel ev, araba ve pek çok figürü kağıda çizebilir. Ortaokul ve lise dönemindeki gençler resim yeteneklerini geliştirmek için 36 parçalı seti kullanmayı tercih edebilir. Pritt 36 renk çantalı pastel boyayı hobi amaçlı ya da profesyonel olarak resim yapmak isteyen yetişkinler de gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

Pritt 36 Renk Çantalı Pastel Boya Kullanışlı ve Dayanıklı mıdır?

Pritt 36 renk çantalı pastel boya son derece kullanışlıdır. Uzun ömürlü olan bu ürün akma, kırılma ve erime gibi durumlara karşı oldukça dayanıklıdır. Boyalar stearik asitten, beyaz yağdan ve parafin balmumundan oluşur. Bunlara ek olarak pastellerin içinde kalsiyum karbonat ve pigment vardır. Kullanılan malzemeler sayesinde Pritt 36 renk çantalı pastel boya yıllarca kullanılabilir. Pigmenti yüksek olan bu boyalar ile resim yapmak son derece keyiflidir. İşiniz bittiğinde boyaları kırmızı, mor ve lacivert renkli şık çantasında muhafaza edebilirsiniz. Ürün cildinize temas ederse teninizi bol sabun ve su ile yıkayabilirsiniz. Böylelikle ürünün tahriş etme ya da kızarıklık yapma gibi olasılıkları ortadan kaldırmış olursunuz. Bunun yanı sıra pastel boyalar gözünüzüne değerse yüzünüzü bol su ile yıkamanız tavsiye edilir. Kullanışlı, dayanıklı ve kaliteli boyaları Trendyol'dan avantajlı fırsatlarla satın alabilirsiniz. Ürünün kullanımı ve kalitesi hakkında daha fazla bilgi almak için platform kullanıcıları tarafından yapılan Pritt 36 renk çantalı pastel boya yorumlarını okuyabilirsiniz.