Pritt 11 Gr Stick Yapıştırıcı 3lü

96,02 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
200 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pritt 11 Gr Stick Yapıştırıcı 3lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gültermalrulo Satıcı Ünvanı: SABRİ KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3000770089400019 Vergi Kimlik Numarası: 5430490325
    Bu ürün Gültermalrulo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pritt 11 Gr Stick Yapıştırıcı 3lü 11g Pritt Stick özellikle çocuklar için uygundur ve daha küçük alanları, kenar ve köşeleri yapıştırmak için uygundur. Oldukça pratik, kolay ve temiz bir kullanımı olan Pritt stick yapıştırıcı
  • kâğıt, karton, kumaş, keçe ve fotoğraf gibi malzemeleri güçlü ve etkili bir şekilde yapıştırır. Pritt marka stick yapıştırıcı modelleri arasında en fazla ağırlığa ve daha geniş bir yapıştırma yüzeyine sahip olan çevre dostu ürünü iş yerinde, okulda ve evde uzun süreler boyunca etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Hem yetişkinlerin hem de çocukların gönül rahatlığı ile kullanabileceği şekilde tasarlanan ürün güçlü, geniş yüzeyli ve uzun ömürlü bir yapıştırıcı arayan kullanıcıların beklentilerini karşılıyor. Güçlü, Etkili ve Çevre Dostu Pritt Stick Ürün, özel olarak formüle edilen içeriği sayesinde malzemeleri oldukça etkili ve güçlü bir şekilde yapıştırır. Kutu ağırlığı ve yapıştırma yüzeyi genişliği bakımından, sık kullanımlar ve geniş yapıştırma yüzeyleri için idealdir. Hava geçirmez bir yapıya sahip olan kapak sistemi sayesinde kuruma, akma ve leke sorunu yapmaz. Sağlığa zararlı çözücüleri içermeyen, geri dönüşebilir materyallerden üretilen ve yıkanabilen ürün, çocukların kullanımına uygundur. Pritt stick yapıştırıcı oldukça kolay bir şekilde sürülür ve yapıştırma alanında herhangi bir pürüz veya topaklanmaya yol açmaz. Çantalarda rahatlıkla taşınabilen ve temizlenmesi çok kolay olan ürün, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
Geri Bildirim Ver