Prime Pro Force Field Boyalı/röfleli Saç Mavi Botoksu (1KG)

2.800 TL

Ürün Bilgileri

Prime Pro Force Field Boyalı/röfleli Saç Mavi Botoksu (1KG)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Banu Kozmetik Satıcı Ünvanı: BANU KOZMETİK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0140080672000001 Vergi Kimlik Numarası: 1400806720
    Bu ürün Banu Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prime Force Field saç botoksu, Sadece 30 dakikada tam birtedavi. Force Field Mask, toneri onarmak ve saç tellerinin hacminiazaltmak için geliştirilmiştir. Formülü, asitler ve asil tedavi aktifmaddelerinin bir karışımına sahiptir, örneğin: Saçın antioksidan etkisini vetam beslenmeyi destekleyen Murumuru yağı
  • güçlü bir nemlendirici ve yumuşatıcıajan olan bacaba-açu ile koruyucu bir tabaka oluşturarak kütiküllerinnemlenmesini ve sızdırmazlığını sağlar. Yenilikçi aktifler ile hacmi azaltır,kabarmayı azaltır, saçı sağlıklı, doğal düz bir görünümle bırakır ve yinekontrollü ve taze bir saç tonu sunar. NASIL KULLANILIR, Saçları yıkadıktan sonra havluylakurulayın ve 4 eşit parçaya bölün. Botoxu ince bir tarak yardımıyla bölüm bölümuygulayın. 30 dakika bekletin, plastik bir kapak takın, ısı kaynaklarına gerekyoktur. Bekleme süresinden sonra, tüm ürün çıkana kadar iyice durulayın.Saçları havluyla kurulayın. Saçı ayırın ve fönle kurutmaya başlayın ve saçtellerini hala ıslakken pres işlemi başlayın. Saç üzerinde bölüm bölüm hareketegeçirerek yoğun parlaklık sağlar. Kıvırcıklığın daha fazla azalmasınıistiyorsanız, saçı 180ºC'den 200ºC'ye kadar ince kısımlarda yaklaşık 8 kez veuçlarında maksimum 4 kez düz ütüleyin. Durulamaya gerek yok. Dilediğiniz gibibitirin. Mükemmel saçlar için 30 dakikalık meydan okuma. Bu doğru,formülasyonunda amino asitler, eser elementler kompleksi ve lipid replasmanetkisi içeren FORCE FIELD ile sadece 30 dakika içinde saçı onaran ve besleyensaç tellerine nüfuz eder. Violet 43 pigment teknolojisi ile çok fazlaparlaklığı geri vermenin ve kabarmayı azaltmanın yanı sıra özellikle sarıyameyılı sarı saçlar için rengin solmaması için toner etkisi geliştirir. Murumuruyağı ve bacabacu yağı gibi aktiflerin bir karışımı ile formüle edilmiştir vekimyasal işlemlerle açığa çıkan lifi yeniden oluşturur. Kuaförünüze sorun vePrime olmasını talep edin.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0,5 - 1,5 L
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver