Prime Pro 2'li Set Mavi ve Beyaz Saç botoksu

5.500 TL

Ürün Bilgileri

Prime Pro 2'li Set Mavi ve Beyaz Saç botoksu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Banu Kozmetik Satıcı Ünvanı: BANU KOZMETİK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0140080672000001 Vergi Kimlik Numarası: 1400806720
    Bu ürün Banu Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç Botoksu nedir? Botoks amino asitler ,asil yağlar ve inci tozundan öluşan bir besin kaynağıdır. Güçlü ve zengin bir saç bakım için en güvenilir işlem botoks yaptirmaktir. Genellikle saç fazla ısıdan ve ya kımıyasal işlemlerden dolayı hasar görür ve bu hasar saçın yüzeyinde boşluklar oluşmasına ve en nihayetinde kopma incelme kuruluk gibi sıkıntıların başlamasına sebep olur. Botoks Saç teline nüfüz ederek saçın hasardan kaynaklanan boşluklarını doldurup saçın daha pürüzsüz ve daha canlı olmasını sağlar. Boylece ince telli saçlar daha kalın ve güçlü, kuru saçlar ise daha yumuşak ve nemini geri kazanmış olacaktır. Ayrıca kabarık saçların onarılmasını ve hacimlerinin azalmasına yardımcı olur. En sık sorulan sorulardan birisi beyaz ve mavi saç botoksların arasindaki fark nedir? Her iki botoks türü de saçın kaybettiği besinleri, proteinleri ve aminoasitleri geri vererek saçın dolgun, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Botoks işlemi açısından, her iki tür arasında bir fark bulunmamakla birlikte, mavi botoks, içerdiği pigmentler sayesinde özellikle röfleli saçlarda saç rengini değiştirmeden tedavi yapma avantajına sahiptir. Bu nedenle, genel bir öneri olarak, beyaz botoks koyu saçlarda, mavi botoks ise daha açık tonlu saçlarda tercih edilebilir. Aynı zamanda, her iki botoksun birleştirilmesi, kumral tonlardaki saçlar için uygun bir çözüm sunabilir. Bu nedenle, bir kuaför salonunda her iki botoks türünün bulunması önemlidir., böylece her renkteki saçlara renk bozukluğu riski olmadan etkili bir bakım sağlanabilir. Botoks kullanım talimatı. 1-SaçyüksekPH’lıbirşampuanileyıkanılmalıdır. (örneğinBioTanixNo.1) 2-Havluyardımıilesaçınıslaklığıalınır. 3-Botoksnemlisaçauygulanır. Minimum 30 dakikasaçtabekletilir. (beklemesüresindesaçbirplastikbone yardımıilekapatılmlıdırvesaçınsıcaktutulmasıdahaiyisonuçlarvermeyenedenolur) 4-Beklemesüresindensonrasaçdurulanmalıdır. (saçagöredurulamayapılır. Çokhasarlısaçlardaürün90% saçtançıkarılmalıdır.) 5-Saç100% fönyardımıilekurutulmalıdır. 6-Pres istenilenişlemegöreyapılmalıdır. Kıvırcıklığınıkaybetmedenbakımyapmanınyolusoğukbotokstekniği. Bu tekniktesaça5_7 geçişpresyapılmalıdır. Sonuçkabarıklığıalınmışmühteşemkıvırcıksaçlar. Botoksileayrıcadüzleştirmedeyapılabilir.düzleştirmealmakiçinpresgeçişleri12_15 arasıolmasıgerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0,5 - 1,5 L
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi İnce Telli
Geri Bildirim Ver