Prima Pampers Harmonie Islak Havlu Mendil Aqua Pure 48 Yaprak 12 Li Set (576 Yaprak) Organik Pamuk

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.385,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Pampers Harmonie Islak Havlu Mendil Aqua Pure 48 Yaprak 12 Li Set (576 Yaprak) Organik Pamuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası Satıcı Ünvanı: EMİNE DUDU MANDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6120004697
    Bu ürün Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prima Pampers Harmonie Islak Havlu Mendil Aqua Pure 48 Yaprak 12 Li Set (576 Yaprak) Organik Pamuk %99 Su Bebeğinizin hassas cildine özenle bakmak için yüksek oranda arıtılmış su. %0 Plastik, 100% Bitki Kaynaklı Elyaf Plastik içermeyen, sertifikalı sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen %100 doğal elyaflarla üretilmiştir. Böylece ekstra yumuşaklık ve dayanıklılık sunar. Üstün Kaliteli Pamuk Cilde karşı hassas yumuşacık bir dokunuş için ürünlerimizde sadece üstün kalite pamuk kullanılır. %1 Nazik Cilt Koruyucular Bebeğinizin hassas cildini su ve pamuktan daha iyi koruyan güvenli ve nazik temizleyiciler içerir. Benzersiz formül, cildin doğal pH seviyesini korur, böylece bebeğiniz tahrişe karşı korunur. %0 Alkol, Parfüm ve Boya Bebeğinizin son derece hassas cildi için özel olarak tasarlanmıştır, böylece temizlerken hassaslık ve koruma sağlar. Pampers Harmonie Aqua Bebek Mendilleri, bebeğinize en nazik bakımı sağlamak için tasarlanmıştır. Her mendil ekstra kalındır ve kir ve pislikleri gidermek için mükemmel olan, organik aloe ile yapılmış yumuşak bir temizleyiciyle doyurulur. PH dengeli formülüyle bu mendiller en hassas ciltler için bile yeterince yumuşaktır. Prima Pampers Harmonie'nin Aqua Pure serisinden gelen bu 48 yapraklık tekli paket islak havlu mendil, hem çevreye hem de bebeğinizin cildine saygılı bir temizlik çözümü sunar. Bebeğinizin hassas cildi için özel olarak tasarlanmış bu mendiller, %99 su ve organik pamuk içeriği ile nazik ve etkili bir temizlik sağlar. Bu üstün kaliteli mendiller, bebeğinizin cildini tahriş etmeden nazikçe temizlemek için tasarlanmıştır. Alkol, parfüm ve renklendirici gibi potansiyel irritanları içermez, bu da onları özellikle hassas ciltler için ideal kılar. Islak mendillerin yapısında kullanılan organik pamuk, cildin doğal bariyerini korurken maksimum yumuşaklık sunar. Her pakette, kullanım kolaylığı için yeniden kapanabilir bir kapak bulunur, bu da mendillerin her kullanımda taze ve nemli kalmasını sağlar. Prima Pampers Harmonie Aqua Pure Islak Havlu Mendiller, evde, yolda ya da seyahat ederken kullanım için mükemmeldir. Çevre dostu yaklaşımıyla, bu mendiller, sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen malzemelerle üretilmiştir. Prima Pampers, bebeğinizin cildine en saf bakımı sunarken, gezegenimizi koruma taahhüdünü de gözetir. Prima Pampers Harmonie Aqua Pure Islak Havlu Mendiller, bebeğinizin cilt sağlığını önemseyen ebeveynler için ideal bir seçimdir. Günlük temizlik ihtiyaçlarınız için güvenilir, nazik ve saf bir çözüm.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 576
  • Paket İçeriği 12'li
Geri Bildirim Ver