Prima Aktif Bebek Aylık Fırsat Paketi 4 136 Lı

1.199,99 TL
(8,82 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.444 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Aktif Bebek Aylık Fırsat Paketi 4 136 Lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebifay Satıcı Ünvanı: OĞUZHAN KOSİF İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1882043628200001 Vergi Kimlik Numarası: 5800278159
    Bu ürün Bebifay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prima Aktif Bebek Aylık Fırsat Paketi 4 136 lı Bebek bezleri çocuğun sağlıklı gelişimi için büyük bir özen ile seçilmeli. Tabi ki bu aşamada hem sağlıklı bir gelişim hem de maddi olarak bütçenin gözetilmesi büyük bir öneme sahip. Bebeğiniz ile alakalı alışverişleri en kısa süre içerisinde Bizim Toptan aracılığı ile yaparsanız sizin için en uygun fiyatlar muhteşem bir sistem içerisinde bir araya getirilecek! Prima Aktif Bebek Aylık Fırsat Paketi 4 136 lı olarak satışa sunulmuş ve ailelerin uzun bir süre bez ihtiyacı çekmemesi mümkün kılınmıştır. Bu süreç içerisinde Prima’nın dermatolojik olarak tüm testlerden geçirilmiş olması da gözden kaçmıyor! Bebeğin cildine zarar verilmemesi için gerekli olan tüm önlemler alınmıştır! Prima Aktif bebek ile çocuğun yürümeye başladığı süreçlerde daha sorunsuz bir biçime periyodun ilerlemesi için gerekli olan tüm önlemler alınmıştır. Siz de en kısa süre içerisinde bebeğinizin alt değişimini yapmak ve aynı zamanda pişik sorununa çözüm bulmak istiyorsanız Prima sizin için bu modeli ile en doğru seçim olacak!

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 4
  • Paket İçi Bez Adedi 136
Geri Bildirim Ver