Preobio Preo-kefir Probiyotik Kefir Mayası 5'li Kutu

85 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
84 TL80 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Preobio Preo-kefir Probiyotik Kefir Mayası 5'li Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BURAK LOKMAN HEKİM Satıcı Ünvanı: ŞUHEDA OKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1149910359200001 Vergi Kimlik Numarası: 8420181316
    Bu ürün BURAK LOKMAN HEKİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ''Kefir nedir?'' sorunuzun yanıtını vererek anlatmaya başlayalım. Kefir inek, keçi ya da koyun sütünün kefir mayasıyla mayalanması sonucu ortaya çıkan ekşimtırak içecektir. Tarihi de çok eskilere, Kafkas Dağları’nda yaşayan Türklere dayanan ve geçmiş zamanlarda kapının yanına bir deri içinde asılarak evden çıkanlara içirilir, onlara sağlık verirmiş.
  • Kendi Kefirinizi mayalamanız için bu sağlıklı içeceği sofranıza kadar getiriyoruz.
  • KULLANIM TALİMATI
  • 1. Sütü 20 dakika kaynatın. Kaynatma sırasında yaklaşık 85-90 derece sıcaklık olmasına dikkat edin. Günlük pastörize sütlerde kaynatma işlemine gerek yoktur. Mayalama sıcaklığına ısıtıp işleme devam edebilirsiniz.
  • 2. Kaynamış sütü 37-45 dereceye kadar soğutun. Burada mayalama sıcaklığı önemli olduğu için termometre kullanımını öneriyoruz. Özellikle 37 derece altına inen sıcaklıklarda probiotik bakteriler aktifleşmemektedir. Eğer evinizde termometre bulunmuyorsa geleneksel yöntem sütün içine serçe parmağınızı batırıp 7 saniye yanma hissi olmadan bekleyebiliyor olmaktır.
  • 3. Sıcak sütü mayalama ısısına derhal indirirseniz, vitamin kaybını engellersiniz. Bunun için lavabonuzu soğuk su ile doldurup sütünüzü tenceresi ile birlikte bu suya koyarsanız kısa zamanda soğuyacaktır.
  • 4. Ön aktifleştirme PREO Kefir mayalama için en önemli adımlardan birisidir. Aktif olmayan liyofilize toz bakterilerin aktif probiotik mayaya dönüştüğü bu adım, çok dikkatli uygulanmalıdır. Mayalama sıcaklığına soğutulmuş (37-45 derece) sütten bir çay bardağı kadar alın, içerisine bir şase (2 gr) PREO KEFİR Probiotik & Prebiotik mayayı boşaltın. Kibar hareketler ile karıştırıp mayayı iyice eritin. Aktifleşmenin tamamlanması için 30 dakika bekleyin.
  • 5. Artık bir çay bardağı aktifleşmiş probiotik mayamız olduğuna göre kefirimizi mayalayabiliriz. 37-45 dereceye soğuttuğumuz kaynamış sütümüzü mayalama kabımıza alalım. Aktifleştirdiğimiz bir çay bardağı probiotik mayamızın tamamını sütün içine katın, kibar hareketlerle karıştırın.
  • 6. Mayalama süresi 24-48 saat arasıdır. İyice sararak sıcaklığı sabit tutmalı ve ışık görmeyen ortamı sağlamalısınız.
  • 7. Mayalama sıcaklığını sabit tutmak harika sonuç verir. İşte burası aslında tüm mayalı ürünler için en önemli konu. Her ürünün mayalama sıcaklığı var, bunu sabit tutmak ürününüzün lezzet ve kalitesini direk etkiliyor.
Geri Bildirim Ver