PREMIER PWM215 Waffle Makinesi 1200W- Kırmızı

259,90 TL

Ürün Bilgileri

PREMIER PWM215 Waffle Makinesi 1200W- Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lotus & Lotus Satıcı Ünvanı: MERVE GÜLEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Vergi Kimlik Numarası: 4170821221
    Bu ürün Lotus & Lotus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Premier Pws 215 Waffle Makinesi Waffle Makinesi
  • Paslanmaz çelik dekor yüzeyli
  • Yapışmaz kolay temizlenebilir ısıtıcı plakalar
  • Termostat/kullanım ikaz ışıkları
  • Ayarlanabilir sıcaklık kontrolü
  • Dikey konumda muhafaza imkanı
  • Kaymayı önleyici ayaklar
  • Kablo sarma yuvası
  • Siyah ve beyaz renk seçeneği
  • Güç Tüketimi : 1200W
  • Çalışma Voltajı : 230V AC 50Hz
  • Ürün %100 Orijinaldir.Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Premier Waffle Makinesi 1200W- Kırmızı

Kahvaltıların ve tatlı krizlerinin adresi waffledır. İçerisine koyacağınız meyve ve çikolata ile eşsiz tatlar yakalayabilirsiniz. Premier Waffle Makinesi 1200w- Kırmızı ile hem estetik açıdan dikkat çekici hem de her yerini eşit pişiren bir makineye sahip olabilirsiniz. Temizlemesi kolay ve hijyenik olan bu ürün ile waffle yapmaya doyamayacaksınız. Premier pwm215 waffle makinesi çiçek ve kalp desenli iki türde bulunur. Hangi türden isterseniz o şekilde sipariş oluşturarak mutfağınızın eksik parçasını satın alabilirsiniz. Premier pwm 215 waffle yapma makinesi eşsiz kırmızı rengiyle mutfağınızda dikkat çekici bir parça olarak yer alır. Fişe taktıktan sonra düğmesine basarak çalıştırabilir ve işiniz bittikten sonra temizleyip kaldırabilirsiniz. Kolay temizlik olanağı ve ikaz ışıklarıyla son derece güvenlidir. Güvenliğinden emin olduğunuz makineniz ile harika ürünler çıkartabilirsiniz.

  • Kolay temizlik kolaylığı
  • Dikey muhafaza imkanı
  • Paslanmaz ve kaymaz malzeme

Yerden Tasarruf Sağlayan Kullanışlı Ürün

Yerden Tasarruf Sağlayan Kullanışlı Ürün

Her zaman kullanmayacağınızı düşündüğünüz mutfak aletlerini muhafa etmek zordur. Dolaplara üst üste yerleştireceğiniz mutfak malzemeleri zamanla size gereksiz görünebilir. Premier waffle makinesi, dikey muhafaza imkanıyla az yer tutar. Dolabınıza yerleştireceğiniz veya dikey olarak tezgahınızda tutacağınız bu makine oldukça kullanışlıdır. Premier pwm 215 waffle makinesi ile eşsiz wafflelar yapacak ve parmaklarınızı yiyeceksiniz. Her tarafını eşit olarak pişirdiği için istenmeyen kızarmalar veya yanmalar yaşanmaz. Premier pwm 215 waffle makinesi yorumlarından yola çıkarak ürüne sahip insanların tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Kalitesinden emin olduğunuz ürünler ile lezzetinden emin olacağınız wafflelar yapabilirsiniz. Kolay ısınan teknolojisi ile ürünlerinizi kısa sürede en lezzetli şekilde pişirebilirsiniz. Böylece hemen pişen ürünlerinizin sıcakken tadına varabilirsiniz. Dilerseniz farklı tarifler de deneyerek ürünü kullanabileceğiniz her şekilde tecrübe edebilirsiniz. Maksimum verimlilik alacağınız bu ürünü sürekli tezgahınızda tutabilirsiniz.

Yapışmaz Paslanmaz Yüzey

Yapışmaz Paslanmaz Yüzey

Mutfak aletlerinde malzeme seçimi kritiktir. Sürekli kullanıma maruz kalan veya zamanla deforme olan ürünler istenmeyen tercihlerdir. Sağlığınıza bir zarar gelmemesi ve parasını verdiğiniz ürünü maksimum düzeyde kullanabilmek için paslanmaz ürünleri tercih etmek akılcı olur. Premier waffle makinesi pwm 215 paslanmaz çelikten üretilir ve asla kaymaz. Mutfak kazalarını önlemek adına kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Premier pwm 215 ile en sevdiğiniz restoranlarda yediğiniz wafflelardan daha güzel ürünler çıkartabilirsiniz. Pwm215 waffle makinesi yapışmaz yüzeyi sayesinde şekilsiz ürünler üretmenizi önler. Aynı zamanda kolay temizlik imkanı da tanır. Hafif nemli bir bezle dahi soğuduktan sonra kolayca temizlenebilir ve muhafaza edilebilir. Premier pwm215 waffle makinesi kırmızı rengi ile dikkat çekse de aslında ortaya çıkardığı ürünlerle de öne çıkar. Enerji tüketimi de düşüktür ve ayarlanabilir ısı kontrolü de bulunur.

Waffle Makinesi Fiyatları

Waffle Makinesi Fiyatları

Waffle makinesi gibi özel zevklere hitap eden ürünler maliyetli olabilir. Waffle herkes tarafından tercih edilmeyebilir ve bu tarz makineler sevenine özeldir. Premier pwm 215-kırmızı 1200w waffle makinesi tartışmasız kalitesi ile bir numaralı tercihiniz olur. Tam bir fiyat performans ürünüdür ve yeterli tüm özelliklere sahiptir. Premier pwm 215 waffle makinesi 1200 w gücündedir ve gereksiz enerji tüketmez. Böylece enerjiden de tasarruf ederek bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. Pwm 215 waffle makinesi kırmızı rengi ile olduğu gibi mor rengi ile de göz alıcıdır. Favori renginize göre makineyi tercih edebilirsiniz. Uygun fiyatlara waffle zevkini yaşamak oldukça kolaydır. Dilerseniz favorilerinize ekleyebilir ve kampanyaları yakalayabilirsiniz. Dilerseniz de size uygun gelen fiyata sunulduğu anda satın alabilirsiniz. Pratik kullanımı ile size kolaylık sağlar. Trendyol indirimleriyle ürünü alarak, yemeye doyamayacağınız wafflelar yapabilirsiniz.