Prado Tüplü Mangal için Lav Taşı (3kg) Kırmızı

247 TL

Ürün Bilgileri

Prado Tüplü Mangal için Lav Taşı (3kg) Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEPETTENEVAR Satıcı Ünvanı: TEKNOR MÜHENDİSLİK BİLİŞİM SİSTEMLERİ GIDA VE TARIM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836044933400015 Vergi Kimlik Numarası: 8360449334
    Bu ürün SEPETTENEVAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prado Tüplü Mangal Lav Taşı (3kg) KIRMIZITüplü mangal ve ızgarada kullanım için süper kalite lav taşı. 3.916 metreye ulaşan zirvesi ile İç Anadolu'nun en yüksek dağı olan Erciyes'in eteklerinden toplanan %100 doğal lav taşımız tüplü mangallarınız için yüksek verimlilik sunar. Ürün ebatları piknik tipi gazlı mangallarda kullanılacak ebatlardadır, ceviz büyüklüğünde özel olarak seçilmektedir. Uzun kullanım ömrü ile çok doğal ve sağlıklı bir kullanım imkanı sağlar. Gaz süzücü ve ısıyı uzun süre muhafaza etme özelliği ile uygun çeşit ve kalitesini kullanmak şartı ile lpg'li, lng'li, ve elektirikli mangal ve Izgaralarda kullanılmaktadır. Bazalitik ponza yani lav taşı akvaryum sektöründe, filitrelerde süzme yapı elemanı olarak su yaşamına olumlu katkılarından ötürü akvaryum içinde işlevsel ve dekoratif olarak kullanılmaktadır. Uygun kimyasal ve fiziksel özellikleri cinsleri tarımda pek çok yararları sebebiyle kullanılır. Eşsiz fiziksel görünümü ve özellikleri ile peyzaj uygulamalarında aranılan bir üründür. Mangallarda kömüre oranla çok daha sağlıklıdır. Kömürü bir kerede kullanıp atıyorsunuz ama lav taşı uzun ömürlüdür.2 yıla yakın kullanılabilir. Kömür gibi isli yanmaz duman yapmaz ızgaradan akan yağları içine emer balkonlarınızda rahatca mangal keyfi yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver