Prada Spr 17w Vyj-6x1 49-20

6.094,65 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
7.500 TL
Kargo Bedava
9.200 TL
Kargo Bedava
9.990 TL
Kargo Bedava
10.237 TL

Ürün Bilgileri

Prada Spr 17w Vyj-6x1 49-20

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PRADA SPR 17W VYJ-6X1 49-20

Ürün Özellikleri

  • Ekartman 49
  • Cam Materyali UV400
  • Çerçeve Materyali Kemik
  • Cam Tipi Mat
  • Çerçeve Formu Dikdörtgen
  • Cam Renk Kahverengi
  • Çerçeve Renk Bej
  • Çerçeve Tipi Çerçeveli
  • Renk Bej
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

Prada Pr17ws Vyj6x1 Kadın Güneş Gözlüğü

Güneş gözlükleri, öncelikle güneşten korunmak amacıyla kullanılan günlük hayatın vazgeçilmez aksesuarları arasında yer almaktadır. Pek çok insan tarafından sıklıkla kullanılan güneş gözlükleri farklı amaçlarla kullanılabilir. Hatta kıyafetler ile ilgili çeşitli bir şekilde de kombinlenebilir. Prada pr17ws vyj6x1 kadın güneş gözlüğü bej rengi bir çerçeveye sahip oldukça şık bir gözlüktür.

 
  • 49 ekartman
  • Dikdörtgen çerçeveli
  • Bej rengi

Prada Pr17ws Vyj6x1 Kadın Güneş Gözlüğü Özellikleri

Prada Pr17ws Vyj6x1 Kadın Güneş Gözlüğü Özellikleri

Güneş gözlüğü denildiğinde akla klasik siyah ve dikdörtgen şeklinde olan gözlükler gelebilir. Ancak özellikle son yıllarda modanın çeşitli yönlerde ilerlemesiyle birlikte güneş gözlükleri de farklı şekilde çeşitlendi. Prada dünyaca ünlü bilinirliği ile kadınlara özgü güneş gözlükleri ve kaliteli güneş gözlükleri iletmektedir. Düz desen ve çerçeveli bir yapıya sahip olan Prada pr17ws kadın güneş gözlüğü dikdörtgen şeklinde ve fütüristik bir tasarıma sahiptir. Çerçevenin yapısına bakıldığında kemik bir gözlük olduğu görülmektedir ve bu durum kullanan kişinin gözlüğü kullanırken herhangi bir sıkıntı çekmemesini sağlamaktadır. Organik malzemelerden yapılmış olan bu gözlüğün sürdürülebilir moda anlayışı benimsenerek üretildiği belirtilmektedir. UV400 cam kalitesine sahip olan bu gözlük ile gözlerini güneşten çok daha rahat bir şekilde koruyabilir ve UV ışınları karşısında güvenli bir şekilde dışarıya çıkabilirsiniz.

 

Prada Pr17ws Vyj6x1 Kadın Güneş Gözlüğü Kullanımı

Prada Pr17ws Vyj6x1 Kadın Güneş Gözlüğü Kullanımı

Prada PR17WS VYJ6X1, Prada markasının bir kadın güneş gözlüğü modelidir. Bu model, Prada'nın 2017 yılı koleksiyonunda yer almıştır. Bu güneş gözlüğü, kadınlar için tasarlanmıştır ve VYJ6X1 model numarası ile tanımlanmaktadır. Bu numara, gözlüğün özelliklerini, renklerini, malzemelerini veya tasarımını belirlemek için kullanılır. Prada 17ws güneş gözlüğü net ve farklı tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken dikdörtgen bir gözlüktür. Ekartman 49, bir güneş gözlüğü modeli olarak, UV400 koruma sağlamak için cam materyali kullanılmıştır. Çerçeve ise kemik malzemeden yapılmıştır. Camlar mat tipinde ve kahverengi renklidir. Çerçeve ise bej renkli ve dikdörtgen formundadır ve bu onun günlük hayatta rahat bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır. Çerçeveli bir yapıya sahip olan bu gözlük pek çok kişinin kullanımına uygundur. Gözlüklerin rengi bej, desen düz renk ve ortam business tarzı için uygundur. Bu model unisex olarak tasarlanmış ve sürdürülebilirlik detayı olarak organik olarak üretilmiştir.

 

Prada Pr17ws Vyj6x1 Kadın Güneş Gözlüğü Fiyatı

Prada Pr17ws Vyj6x1 Kadın Güneş Gözlüğü Fiyatı

Ekartman 49 güneş gözlüğü, UV400 koruma sağlamak için tasarlanmıştır. Bu, güneş ışığının zararlı UV ışınlarını filtreleyebilen camlar içermektedir. Bu gözlükler, güneşin zararlı UV ışınlarından korunmak için güneşte dolaşırken kullanılabilir. Ayrıca, güneş ışığını azaltarak, gözlerin rahat ve rahat bir şekilde daha uzun süre odaklanmasını sağlar. Bu gözlükler, business tarzı için uygun olduğu için özellikle iş veya ofis ortamlarında kullanılabilir. Ayrıca, sürdürülebilirlik detayı olarak organik olarak üretilmiş olması sebebiyle çevre dostu bir seçim olabilir. Prada pr17ws vyj6x1 kadın güneş gözlüğü yorumları genel anlamda olumludur. Pek çok kullanıcı güneş gözlüğünün hem güneş ışınlarına karşı sağladığı korumadan hem de tasarımından ve çok yönlülüğünden memnun kaldıklarını belirtmişlerdir. Prada pr17ws vyj6x1 kadın güneş gözlüğü fiyatı, özellikleri ve kullanıcı yorumları baz alınarak hesaplanmıştır. Siz de Trendyol’dan ürünün fiyatını, yorumlarını ve açıklamalarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini tek tıkla oluşturabilirsiniz.