Prada Luna Rossa Erkek Eau De Toilette 100 ml 8435137729180

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.655 TL4.410 TL

Ürün Bilgileri

Prada Luna Rossa Erkek Eau De Toilette 100 ml 8435137729180

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prada Luna Rossa, adını dünyanın en büyük tekne yarışlarında her sene yarışan Prada'nın Kırmızı Dolunay anlamına gelen Luna Rossa isimli teknesinden alıyor. Tutkulu erkeklerin kokusu Luna Rossa Prada, sportmen kimliğini yalnızca adıyla değil, kokusuyla da hissettiriyor. Siz de sportmen, centilmen ve tutkulu bir erkekseniz Luna Rossa tercih ederek kendinizi karşı konulmaz kılabilirsiniz. Prada Luna Rossa Eau De Toilette, lavanta, acı portakal, misk, adaçayı, nane, amber ve gri amber notalarından oluşuyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Prada Luna Rossa Erkek Eau De Toilette 100 ml

Bir tekne yarışından ismini alan Prada Luna Rossa erkek Eau De Toilette 100 ml asil ve erkeksi kokunun müşterileri sunulmuş halidir. Güçlü ve vazgeçmeyen erkeğin kokusu olan seçenek, müşterilerin imajlarını maskülen katar. Bu özelliği sonucunda gençlerden yetişkinlere, yetişkinlerden yaşlılara kadar değişik yaş grubunda bulunan çok sayıda kişinin favorileri arasına girmeyi başarır. Tasarım içerisinde yer alan notaların eşsiz uyumu parfümün çeşitleri arasında fark yaratmasına kaynaklık eder. Tasarım, 100 ml olarak müşterilere ulaştırır. İdeal miktarı sayesinde çok sayıda kişinin ihtiyacını karşılayan ürün, uzun süre kullanılır. Siz de etkileyici ve eşsiz bir kokuya sahip olmak istiyorsanız tarzınızı olumlu katkı sağlayacak olan Prada Luna Rossa erkek Eau De Toilette 100 ml satın alabilirsiniz.

  • Eşsiz ve dikkat çeken koku
  • 100 ml miktar
  • İdeal kalıcılık düzeyi

Eşsiz Prada Luna Rossa Erkek Eşi De Toilette 100 ml

Eşsiz Prada Luna Rossa Erkek Eşi De Toilette 100 ml

8435137729180 seçeneği eşsiz ve dikkat çeken bir kokuya sahiptir. Ürünün tepe notasında lavanta ve acı portakal kokularına yer verilir. Çiçeksi ve meyvemsi kokunun bir araya getirildiği tepe notu müşterileri karşılayan kokudur. Parfüm kapağı açıldığı anda etrafa yayılan üst nota esansları parfümün müşterilerde ilk izlenimini oluşturur. Üst notada yakalanan uyum, parfümün esans kokusunu oluşturan orta kısımda devam eder. Misk, adaçayı ve nanenin eşsiz ve ferahlatıcı kokusu parfümü kalp notasını oluşturur. Kalp notada yer alan esaslar ürünün çeşitleri arasında fark yaratmasını sağlarken çok sayıda müşteri tarafından tercih edilmesine kaynaklık eder. Siz de eşsiz ve dikkat çeken bir kokuya sahip olan, erkeksi ve maskülen parfümler arasında yer almayı başaran kaliteli Prada Luna Rossa erkek parfüm seçeneğine güven içinde tercih edebilirsiniz.

Prada Luna Rossa Erkek Eau De Toilette 100 ml Yorumları

Prada Luna Rossa Erkek Eau De Toilette 100 ml Yorumları

Prada Luna Rossa erkek Eau De Toilette 100 ml yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürünün dip notasında gri amber esansına yer verilir. Amberin keskin ve iz bırakan kokusu parfümün fazlasıyla talep görmesine olanak sunar. Aynı zamanda amber kokusu kalp ve tepe notada bulunan esansları tamamlar. Bu özelliği sonucunda parfüm içerisinde yer alan esanslar etkileyici ve dikkat çeken bir uyum yakalar. İçerisinde yer alan notalar sayesinde çok sayıda müşterinin favorileri arasına girmeyi başarır. Prada Luna Rossa erkek Eau De Toilette 100 ml kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de insan vücudunda kızarıklık ya da tahriş gibi herhangi bir durum oluşturmayan, dikkat çeken ve cezbedici bir kokuya sahip olan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Prada Luna Rossa Erkek Eau De Toilette 100 ml Fiyatı

Prada Luna Rossa Erkek Eau De Toilette 100 ml Fiyatı

Ürün içerisinde insan vücuduna zararı bulunan herhangi bir kimyasal ya da katkı maddesi bulunmaz. Bu özelliği sonucunda ten ile temas ettiğinde kızarıklık, tahriş gibi insan sağlığına olumsuz yönde etkileyen çeşitli durumlar görülmez. Anti alerjik özelliği vardır. Bu sayede hassas tene sahip olan müşteriler tarafından da rahat bir şekilde kullanılır. Ürün, insan vücuduna direkt olarak kullanılabileceği gibi çeşitli kıyafetler üzerine de uygulanabilir. Kıyafetlerde beyazlaşma ya da kalıntı gibi istenmeyen durumların oluşması söz konusu değildir. Bahar, yaz ya da kış gibi değişik mevsimlerde rahat bir şekilde kullanılır. Prada Luna Rossa erkek Eau De Toilette 100 ml fiyatı uygun miktar aralığında yer alır. Siz de uzun süre kalıcılık sağlayan, pek çok değişik mevsimde rahat bir şekilde kullanılan ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.