PR Primera magnet sticker termo-jet yazıcı 10x15-15x30

28.000 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

PR Primera magnet sticker termo-jet yazıcı 10x15-15x30

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYATLITİCARET Satıcı Ünvanı: TACETTİN BEYATLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1670017957
    Bu ürün BEYATLITİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Primera Impressa Ip60 Sticker, Magnet Fotoğraf Yazıcısı Primera Impressa Ip60 Sticker, Magnet Fotoğraf Yazıcısı sublimasyon yöntemi kullanarak baskı almanızı sağlayan bir tür yazıcıdır. Ürün hakkında detaylı bilgileri sizlere vermeden önce dilerseniz Primera Impressa Ip60 Sticker, Magnet Fotoğraf Yazıcısı cihazının kullanmış olduğu sublimasyon nedir ve nasıl çalışır kısaca ondan bahsedelim. Sublimasyon kullanılan maddenin ısıya maruz kalması ile birlikte katı halden arada yer alan sıvı hali es geçerek direkt olarak gaz haline gelmesi işlemine verilen isimdir. Primera Impressa Ip60 Sticker, Magnet Fotoğraf Yazıcısı Nasıl Çalışır? Mürekkep içerisinde yer alan sublimasyon boyaları mikroskobik boyutlarda katı halde yer alır. Bu boyalar özel olarak üretilmiş olan Primera Impressa Ip60 Sticker, Magnet Fotoğraf Yazıcısı gibi yazıcılar ile özel bir baskı kağıdı üzerine aktarılır. Kullanılan bu özel baskı kağıdı, baskı yapılacak olan yüzey üzerine yerleştirilir ve ısı altında pres işlemine maruz kaldığı zaman kağıt üzerindeki boya gaz haline geçer. Bu sayede yüzeye görüntü transferi yapılmış olur. Primera Impressa Ip60 Sticker, Magnet Fotoğraf Yazıcısı ve diğer sublimasyon yöntemini kullanan cihazlar sadece polyester veya polyester kaplamalı yüzeylere baskı yapabilecek şekilde üretilmiştir. Primera Impressa Ip60 Sticker, Magnet Fotoğraf Yazıcısı Özellikleri Baskı teknolojilerinde özellikle son yıllarda büyük bir hız ile ilerleyen son teknolojilerden faydalanılarak üretilmiş olan Primera Impressa Ip60 Sticker, Magnet Fotoğraf Yazıcısı en hızlı ve en kaliteli sticker ve manget imkanı ile sizlere yüksek kalitede baskı imkanı sunmaktadır. Ürün okul fotoğrafçılığı, spor fotoğrafçılığı, etkinlik, eğlence parkları ve daha bir çok alanda kullanılabilmesi için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. Primera IP60 Dijital Fotoğraf Yazıcısı Mükemmel Fotoğraf Makinesi Yazıcısı Ve Etkinlik Yazıcısı Değil Daha Kullanışlı Bir Baskı Cihazıdır. Ayrıca incelemekte olduğunuz Primera Ip60 Stüdyolar Için Ideal Profesyonel Fotoğraf Yazıcısıdır. Yeni, Son Derece Gelişmiş Inkjet Teknolojisini Kullanan Impressa Ip60, Geleneksel Boya Süblimasyonlu Fotoğraf Yazıcılarına Göre Birçok Avantaja Sahiptir. Primera Impressa Ip60 Sticker, Magnet Fotoğraf Yazıcısı Teknik Özellikleri En Hızlı Baskı : 3,5 Saniyede 5×15 Fotoğraf Boyutudur. 7 Saniyede 10×15 Ve 14 Saniyede 15×21 Fotoğraf Baskısı Yapmaktadır .
  • En Hafif Ağırlık : IP60 Sadece 3.6 Kg’dır .
  • En Çok Yönlü : Sarf Malzemelerini Değiştirmeden 5×15 , 10×15, 15×15, 15×21, 15×30, 15×45, 15×60 Panoramik Yazdırma Imkanı
  • Geniş Yüzey Çeşitleri : Parlak, Mat, Manyetik, Karpostal, Yeniden Konumlandırabilir Yapıştırıcı!
  • Kağıt Yükleme : Yarı Otomatik
  • Yazıcı Çözünürlüğü : 4800 DPI
  • Printer Hızı : 15×21 14 Saniye, 15×30 21 Saniye, 15×60 42 Saniye
  • Printer Kartuşu : Yüksek Kapasiteli Tek Kartuş Cyan, Magenta, Black, Yellow
  • Gösterge Işıkları : Güç, Mürekkep, Kağıt, Hata
  • İşletim Sistemleri : Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / (MAC OS X Uyumluluğu Çok Yakında)
  • Veri Arabirimi : USB 2.0
Geri Bildirim Ver