POYRAZ Motofx 4t 10w40 Motor Yağı Semi Sentetic

Ürün Bilgileri

POYRAZ Motofx 4t 10w40 Motor Yağı Semi Sentetic

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Knowza Satıcı Ünvanı: İLHAMİ GÜRDENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Vergi Kimlik Numarası: 4420171586
    Bu ürün Knowza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MOTOFX 4T 10W40 Yarı Sentetik Motosiklet Yağı - Maksimum Koruma ve Performans yüksek kaliteli yarı sentetik yağlar ve özel katıkların ideal bir bileşimi olan 4 zamanlı yarı sentetik motosiklet yağıdır. Hava, yağ ve su soğutmalı motosikletler için özel olarak tasarlanmıştır. Ürün Özellikleri: Türkiye'de İlk ve Tek Yağ Eksiltmesine Karşı: Türkiye'de yağ eksiltmesine karşı geliştirilen ilk ve tek ürün olarak öne çıkar. Koruma ve Yağlama: Maksimum koruma sağlayarak aşınmayı minimumda tutar. Soğuk Hava Performansı: Soğuk hava koşullarında hızlı ve güvenilir motor başlangıcı sağlar. Arıza Riskini Azaltır: Yağ kaynaklı arıza riskini en aza indirir, motorunuzu güvende tutar. Zorlu Koşullarda Koruma: Zorlu sürüş koşullarında motorunuzu mükemmel şekilde korur, karter ve motor hasarlarını engeller. Yüksek Sıcaklık Dayanımı: Yüksek sıcaklıklarda da üstün performans sunar. 4 Mevsim Kullanım: Tüm mevsimlerde etkili kullanım sağlar. Paketleme Seçenekleri: 1 litre Gerekli Özellikler / Onaylar API SM+ JASO MA2 / JASO MB MOTOFX 10W40 4T Yarı Sentetik Motosiklet Yağı, motorunuzun performansını ve dayanıklılığını en üst düzeye taşıyan bir üründür. Motorunuzu korumak ve performansını artırmak için mükemmel bir seçenektir.
Geri Bildirim Ver