Powertec Tr-601 Tr-701 Tr-801 Tr 901 Fön Açma Kapama Düğmesi

99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Powertec Tr-601 Tr-701 Tr-801 Tr 901 Fön Açma Kapama Düğmesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇINARLAR Satıcı Ünvanı: ÇINARLAR KUYUMCULUK BESİCİLİK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA İNŞAAT EMLAK TURİZM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0252044322700012 Vergi Kimlik Numarası: 2520443227
    Bu ürün ÇINARLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Powertec tr-601 tr-701 tr-801 tr 901 fön açma kapama düğmesi kırmızı siyah renk
Geri Bildirim Ver

Powertec Tr-601 Tr-701 Tr-801 Tr 901 Fön Açma Kapama Düğmesi

Fön makinesi saçları kurutmaya ve şekil vermeye yarayan bir üründür. Kullanım alanı ev ile sınırlı olmayan bu cihaz, kuaförlerde de sıklıkla tercih edilir. Kullanım sıklığına bağlı olarak ürünün fonksiyonlarında zamanla değişimler olabilir. Powertec fön açma kapama düğmesi müşteriler için kolaylık sağlayan bir yedek parçadır. Uzun süreli kullanımlarda düğmenin fonksiyonunda azalma olabilir. Yedek parçalar sayesinde ürünü ilk günkü performansıyla kullanabilirsiniz. Özellikle uzun süre kullanılan fön makinelerinin işlevinde aksaklıklar yaşanabilir. Yapılan ufak dokunuşlarla cihazı pratik bir şekilde yenilemeniz mümkündür. Açma kapama düğmeleri her eşyada olduğu gibi fön makinesinde de önemlidir. Sürekli kullanılan düğmeler kırılabildiği gibi tutukluk da yapabilir. Eski parçaları yeni düğmeler ile değiştirebilir, saç kurutma ve şekil verme işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Orijinal ürün
  • Kaliteli malzeme

Kullanışlı Powertec Fön Açma Kapama Düğmesi

Kullanışlı Powertec Fön Açma Kapama Düğmesi

Powertec TR-601 TR-701 TR-801 TR 901 fön açma kapama düğmesi yedek parçalar arasında müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen ürünlerin başında gelir. Saçı kurutmaya ve şekil vermeye yarayan fön makineleri neredeyse herkes tarafından kullanılır. Özellikle teknolojinin gelişmesiyle birçok kişinin evine girer. Kişilerin tercihine göre fön makinesiyle yapılan işlemler de değişir. Bu işlemler sırasında ürünün fonksiyonunda ve parçalarında sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Açma kapama düğmesi orijinal parçayla aynı özelliklere sahiptir. Siyah ve kırmızı renkteki düğme, kullanım konforu ve rahatlığı sunar. Ekstra bir alete gerek duymadan ürünü eskisinin yerine kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken işlem, eskisini yuvasından çıkararak yerine yenisini takmaktır. Powertec fön makinesi düğmesi 3 farklı ayar sistemine sahiptir. Saçı kurutma ve şekil verme işleminde makinenin düşük, orta ve yüksek ayarda, istediğiniz hızla çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Powertec Fön Makinesi Düğmesi Kullanım Avantajları

Powertec Fön Makinesi Düğmesi Kullanım Avantajları

Yedek parçalar, eşyalarda birer kurtarıcı görevi görür. Kullanım süresi biten ya da azalan ürünler, bu parçalar ile eski gücüne dönüş yapar. Yüksek kaliteli malzemesiyle uzun süreli kullanım sağlayan fön makinesi düğmesi ile sıcak ve soğuk üfleme ayarı yapabilirsiniz. Markanın bu ürününde 3 farklı seviye ayarı vardır. İstediğiniz işlemi kısa sürede yapmanıza olanak sağlar. Cihaz hakkındaki detayları Powertec TR-601 TR-701 TR-801 TR 901 fön açma kapama düğmesi kullananların yorumları ile öğrenebilirsiniz. Önceden bu ürünü satın alıp kullananlar, Powertec TR-601 TR-701 TR-801 TR 901 fön açma kapama düğmesi yorumları ile deneyim ve tavsiyelerini diğer müşterilere aktarır. Siz de yorumlar ile aklınızdaki soru işaretlerini giderebilir, soruların cevaplarını kısa sürede bulabilirsiniz. Markanın orijinal parçasıyla birebir aynı olan düğmeleri rahatlıkla eşyanızda kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Powertec Fön Makinesi Fiyatları

Bütçe Dostu Powertec Fön Makinesi Fiyatları

Powertec TR-601 TR-701 TR-801 TR 901 fön açma kapama düğmesi fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünün; markanın orijinal fön makinesiyle aynı tasarıma sahip olması, yüksek kaliteli malzemesi ve performansı fiyatlar üzerinde rol oynar. Kırmızı ve siyah düğme, eski ürünün yerine rahatlıkla kullanılabilir. Seviye kademesine göre soğuk ve sıcak hava üfleyen düğmeler, kolay açılır kapanır özelliğiyle dikkat çeker. Açma kapama işlemini gerçekleştirirken sessiz çalışır. Seviyeler arasındaki geçişi kolaylıkla yapabilirsiniz. Markaya ait orijinal düğmeleri kolaylıkla takarak fön makinesini yeniden çalıştırabilirsiniz. Müşterilerin beğenisini kazanan bu ürün hakkında birçok yorum ve değerlendirme bulunur. Aklınıza takılan konularda bilgi sahibi olmak için müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Siz de Trendyol’dan hem bu yorumları inceleyebilir hem de orijinal düğmeleri fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.