Powercase Anycast M9 Plus Kablosuz Görüntü Aktarıcı Hdmı Wifi 1080p

Ürün Bilgileri

Powercase Anycast M9 Plus Kablosuz Görüntü Aktarıcı Hdmı Wifi 1080p

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Powercase 540 Anycast M9 Plus HDMI Wi-Fi 1080p Kablosuz Görüntü Aktarıcı

Ekran yansıtma özelliği, çeşitli akıllı cihazların görüntülerinin daha büyük bir ekranda gösterilmesini sağlar. Bu sistemin kullanılabilmesi için hem kullanılan akıllı cihazın hem yansıtılacak olan ekranın bu özelliği desteklemesi gerekir. Powercase Anycast M9 HDMI Wi-Fi 1080p Plus kablosuz görüntü aktarıcı, ekran yansıtma özelliği bulunmayan cihazlara bu fonksiyonu kazandırır. Ürün HDMI girişi tüm ekranlar ile kullanılabilir. Televizyon ve projektör gibi çeşitli ekranlara bağlanabilir. Cihaz ile fotoğraf, video, sunum ve ofis dosyaları da yansıtılabilir. Powercase Anycast M9 HDMI Wi-Fi 1080p Plus kablosuz görüntü aktarıcının genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Çözünürlük: 1920x1080p
  • Görüntü Biçimi: Full HD
  • İşletim Sistemi: Linux

Powercase Anycast M9 Plus Kablosuz Görüntü Aktarıcı Özellikleri

Powercase Anycast M9 Plus Kablosuz Görüntü Aktarıcı Özellikleri

Powercase Anycast M9 HDMI Wi-Fi 1080p Plus kablosuz görüntü aktarıcı oldukça kullanışlı bir üründür. Takıldığı cihaza ekran yansıtma özelliği kazandırır. Böylelikle bu özelliğin mevcut olduğu cihazların görüntüsü kablosuz olarak aktarılabilir. Powercase Anycast M9, Linux işletim sistemine sahiptir. Bu gelişmiş işlemci sayesinde takılmadan sorunsuz şekilde çalışır. 1920x1080p çözünürlüğü bulan cihaz, Full HD kalitesinde görüntü sağlar. Yansıtılan görsellerin kalitesini düşürmez. Cihaz oldukça küçük bir boyuta sahiptir. Yanında ürüne güç sağlaması için bir bağlantı kablosu ile gönderilir. Cihaz küçük boyutu ile kolaylıkla taşınabilir. Bu sayede gün içerisinde kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz. Ürünün boyutu aynı zamanda kolaylıkla gizlenmesini de sağlar. Powercase Anycast kablosuz görüntü aktarıcı, televizyonun arka kısmına saklayarak rahatlıkla görünmez hâle getirilebilir. Bu özelliği sayesinde cihazı devamlı kullanmak isteyen kişilere estetik bir görünüm sunar.

Powercase Anycast M9 Plus 1080p HDMI Wi-Fi Nasıl Kullanılır?

Powercase Anycast M9 Plus 1080p HDMI Wi-Fi Nasıl Kullanılır?

Powercase Anycast M9 HDMI Wi-Fi 1080p Plus kablosuz görüntü aktarıcı oldukça pratik bir kullanım şekline sahiptir. Hem Android hem de İOS ile uyumlu olan cihaz, tüm akıllı telefonlar ile kullanılabilir. Ürün, yanında bir adet bağlantı kablosu ile gönderilir. Üzerinde USB girişi ve HDMI ile uyumlu uç yer alır. Cihazla gönderilen kablo USB ucuna takıldıktan sonra ürüne güç sağlamak için görüntünün yansıtılacağı alete takılır. Ardından ürünün HDMI ucu da cihaza bağlanır. Bu bağlantı, görüntünün aktarılabilmesi içindir. Bağlantı sağlandıktan sonra ekranı paylaşılacak olan cihaz üzerinden çeşitli ayarlamalar yapmak gerekir. Bu işlemler ürünle gönderilen kullanım kılavuzunda oldukça ayrıntılı bir şekilde anlatılır. Eşleştirilme işlemi tamamlandıktan sonra akıllı cihaz üzerinden ekran yansıtma uygulamasına girilerek görüntü paylaşılır.

Powercase Anycast M9 Kablosuz Görüntü Aktarıcı Kaliteli midir?

Powercase Anycast M9 Kablosuz Görüntü Aktarıcı Kaliteli midir?

Powercase Anycast M9 HDMI Wi-Fi 1080p Plus kablosuz görüntü aktarıcı, kaliteli bir tasarıma sahiptir. 1. sınıf malzemeler kullanılarak üretilen bu cihaz dayanıklı bir yapıdadır. Kullanım sırasında oluşabilecek kazalardan minimum seviyede etkilenir. Ürün, teknik açıdan da son derece kalitelidir. Görüntü ve sesi senkronize bir şekilde aktarır. Çalışırken ısınmaya neden olmaz. Powercase Anycast M9 HDMI Wi-Fi 1080p Plus kablosuz görüntü aktarıcı, sağladığı yüksek performans sayesinde seyir keyfini artırır. Tasarımı sayesinde iş yerlerinde etkileyici sunumlar yapmak için de tercih edilebilir. Ürünün kalite sunan bir diğer özelliği ise basit kurulumudur. Kullanıcılar, yalnızca birkaç adımda cihazı ekrana bağlayabilir. Bu pratik tasarım teknik alanda bilgisi kısıtlı olan kişilerin bile ürünü rahatlıkla kullanabilmesine olanak sağlar. Dilerseniz Powercase Anycast M9 HDMI Wi-Fi 1080p Plus kablosuz görüntü aktarıcı yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz.