POWER Ledli Ve Zoomlu 2 Km Menzilli Alüminyum El Fener

Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
104,90 TL
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye %3 İndirim
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

POWER Ledli Ve Zoomlu 2 Km Menzilli Alüminyum El Fener

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CASSA MESSA Satıcı Ünvanı: HATİCE OLĞUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6410413319
    Bu ürün CASSA MESSA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Power Ledli ve Zoomlu 2 Km Menzilli El Feneri Aliminyum, sağlam ve hafif gövde yapısı güçlü aydınlatma ekranı ile maximum kullanım sağlamaktadır. Ürün Özellikleri: Ürün çok kaliteli olup Amerikan polislerinin kullandığı modeldir.
  • Aynı zamanda özel güvenlik, site güvenlik elemanları içinde idealdir.
  • Uzun mesafelerde dahi çok etkilidir.
  • Selektör yapma özelliğine sahiptir.
  • Kızaklı zoom fonksiyonludur.
  • 3 adet AAA İnce Kalem Pil ile çalışmaktadır. (Piller paket içeriğine dahil değildir.)
  • Renk: Siyah
  • Ürün Ölçüleri: 10.5 cm x 3.6 cm
  • Paket İçeriği: 1 adet Zoomlu El Feneri

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Power Ledli Ve Zoomlu 2 Km Menzilli Alüminyum El Fener

Power ledli ve zoomlu 2 km menzilli alüminyum el fener güçlü ışık kaynağı olarak kullanıma sunulmaktadır. El fenerlerinin önemini anlamak için genellikle muhtaç kalmak gerekmektedir. Hayatın en önemli parçalarından biri olan elektrik bazı durumlarda kesilebilmektedir. Bu noktada genellikle bir ışık kaynağına ihtiyaç duyulduğunda genellikle el fenerleri devreye girmektedir. Zor zamanlarda bazı noktalarda hayat kurtarıcı bir hal almasından dolayı da her evde olması gereken malzemelerden biridir.

 
  • Uzun menzilli kullanım
  • Ledli ve zoom yapı
  • Uzun süreli kullanım

Power Ledli Ve Zoomlu Alüminyum El Fener Kullanımı

Power Ledli Ve Zoomlu Alüminyum El Fener Kullanımı

Özellikle ışık ihtiyacınız olan farklı alanlarda da bu el fenerleri sayesinde çok rahat bir şekilde ihtiyaçlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Gündelik hayatı kolaylaştıracak ve elektrik kesintilerinde elektriğin yokluğunu bir nebze de olsa unutturacak olan ürünler arasında Power 2 km menzilli alüminyum el fener modelleri önemli bir yere sahiptir. El fenerleri çok amaçlı kullanım sağlayabilen oldukça önemli ev aletleri arasında yer almaktadır. Öte yandan yalnızca ev aleti olarak değil farklı alanlarda çeşitli kullanım alanları içerisinde tercih edilebilmektedir. Özellikle birçok farklı hobide bir ihtiyaç olarak kullanılmaktadır. İlk yardım için veya arama kurtarma ekiplerinden hayati bir öneme sahiptir. Tüm bu alanlarda kullanılan ledli el fenerleri çeşitli şekillerde üretilmektedir. Aynı zamanda bu üretim doğrultusunda farklı teknolojiler ve üretimler el fenerlerinde kullanılmaktadır.

 

Power Ledli Ve Zoomlu Alüminyum El Fener Özellikleri

Power Ledli Ve Zoomlu Alüminyum El Fener Özellikleri

Doğru el feneri tercih etmek için ürünlerin teknolojik içeriklerini ve aynı zamanda sunduklarını incelemek gerekmektedir. Bu doğrultuda yapacağınız el feneri seçimi size uzun yıllar boyunca yardımcı olabilecektir. Power alüminyum el fener çeşitleri kullanım alanlarına göre uygun bir şekilde sınıflandırılmış ve müşterilere sunulmaktadır. El fenerleri farklı özelliklerle üretilmektedir. Genel olarak üretilen ve herkes tarafından kullanılan el fenerleri pilli olmaktadır. Farklı pil sayılarında ve pil boyutlarına uygun bir şekilde üretilen el fenerleri, çok kolay ve basit bir kullanım sağlamaktadır. Öte yandan teknolojinin gelişmesi ve değişmesiyle birlikte farklı güç kaynaklarıyla çalışan el fenerleri bulunmaktadır. Bu el fenerleri içerisinde özellikle şarjlı olanlar ön plana çıkmaktadır. Şarjlı el fenerleri, diğerlerine göre çok daha fazla avantaj sağlamaktadır. Bu avantajlar içerisinde en önemlisi ise çok daha uzun süreli aktif bir şekilde kullanılabilir olmasıdır.

 

Power Ledli Ve Zoomlu Alüminyum El Fener Fiyatı ve Yorumları

Power Ledli Ve Zoomlu Alüminyum El Fener Fiyatı ve Yorumları

Power ledli ve zoomlu 2 km menzilli alüminyum el feneri şarjlı bir model olarak yer almaktadır. Bu sayede oldukça uzun menzile kuvvetli bir şekilde ışık verebilmektedir. Yalnızca kapalı alanlarda değil aynı zamanda uzun alanlarda kullanılabilmektedir. El fenerlerinin üretim ağında üstüne eklenen teknolojiler ve özelliklere göre doğrudan fiyatlandırma değişebilmektedir. Öte yandan bu fiyatlandırmayı etkileyen birçok farklı etken de bulunmaktadır. Bu etkenler arasında kullanılan malzeme kalitesi çok büyük değişiklikler yaratmaktadır. Power 2 km menzilli alüminyum el fener fiyatı boyuta göre değişebilmektedir. Aynı zamanda şarj kapasitesine göre fiyatlandırma üzerinde bir farklılık olmaktadır. Tüm bu farklılıklar arasında kendi kullanımınıza uygun bir seçim yapmak istiyorsanız kullanıcı deneyimlerine de dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu noktada Trendyol’da araştırdığınız el fenerlerinin kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu Power 2 km menzilli alüminyum el feneri yorumları doğrultusunda yapmış olacağınız seçimler sizlerin uzun vadede ürünlerden başarılı sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Dilerseniz daha sonrasında ürünü sipariş edebilirsiniz.