POWER TIME EPOXY 375 Gram Hobby Epoxy Smart/ Şeffaf Epoksi Reçine Ince Döküm

Ürün Bilgileri

POWER TIME EPOXY 375 Gram Hobby Epoxy Smart/ Şeffaf Epoksi Reçine Ince Döküm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Power Time Epoxy Satıcı Ünvanı: CADI MERMER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0196075468100018 Vergi Kimlik Numarası: 1960754681
    Bu ürün Power Time Epoxy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HOBBY EPOXY SMART/ İNCE DÖKÜM 2:1 *Bijuteri, dekoratif objeler ve hobi ürünleri için özel olarak A (epoksi) ve B (sertleştirici) olarak geliştirilmiş iki komponentli şeffaf epoksi sistemleridir. *Parlaklığı, yüksek UV ve sararma direnci ile objelerde şeffaf ve cam görünümü elde edilmesini sağlamaktadır. *Düşük viskozitesi ve çok düşük reaksiyon ısısı sayesinde uygulama kolaylığı sağlar ve pürüzsüz bir yüzey oluşturur. *İnce ve kalın döküm için özel geliştirilmiş formülleri sayesinde uygulama alanına göre mükemmel görsel özellikte ürünler elde edilmesini sağlamaktadır. Kullanım Alanları Bijuteri, dekoratif objeler ve hobi ürünleri Ürün Özellikleri * Ağırlıkça A:B/ 2:1 oranında kullanılmalıdır. (100 gram Reçine + 50 gram Sertleştirici) * Şeffaf görünüme sahiptir. * Yüksek parlaklık özelliğine sahiptir. * Özel formülasyonu sayesinde yüksek UV dayanımına sahiptir ve sararmaya karşı dirençlidir. * Maksimum 2,5 cm (25 mm) olarak uygulanmalıdır. Dikkat Edilecek Hususlar *Ürünler çift bileşenlidir, tek başına kullanılamaz. *Kullanım sırasında iş güvenlik ekipmanları kullanımına özen gösterilmelidir. Maske, eldiven, gözlük ve önlük kullanılmalıdır . *Uygulamaların oda sıcaklığında (+23°C) yapılması tercih edilmelidir. *Ürünlerin kullanılmaya başlamadan önce +18°C ile +25°C arasındaki sıcaklıklarda olması sağlanmalıdır. *Tartımlar için mutlaka hassas terazi kullanılmalıdır. *Karışımın yapılacağı kaplar ve kullanılan ekipmanlar mutlaka kuru ve temiz olmalıdır. *Yüzeydeki oluşan köpükleri gidermek için yüzeyden hızlı bir şekilde mavi pürmüz alevi geçirilebilir veya sıcak hava tabancası kullanılabilir. *Düşük ortam sıcaklıkları ve düşük kalınlık geç kurumaya, yüksek ortam sıcaklıkları ve önerilenden kalın döküm reaksiyonda sararma sorununa yol açabilir. *Ürünlerin cilt ile temasından kaçınılmalıdır. *Ürünler direk güneş ışığına maruz bırakılmamalı ve ambalajların ağzı hava almayacak şekilde kapatılarak +15 °C ile +40°C arasında saklanmalıdır. **Uygulama görselleri Power Time Epoxy epoksi ve pigmentleri yapılmış olup, örnek olarak sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

POWER TIME EPOXY Smart 375 gram İnce Döküm Şeffaf Epoksi Reçine

El sanatlarıyla uğraşmayı seven kullanıcılar için Power Time Epoxy Hobby Epoxy Smart ince döküm 375 gram şeffaf epoksi reçine ürünleri son derece idealdir. İki bileşenli bir settir. Set içerisinde bulunan ürünlerden biri reçine diğeri ise sertleştirici olarak belirtilir. Bijuteri, dekorasyon ve hobi gibi alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Yüksek parlaklığın yanı sıra camsı ve şeffaf bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Uygulama sırasında cilde temastan kaçınılmalıdır. Power Time Epoxy ince döküm şeffaf epoksi reçinenin 18 ila 25°C arasındaki sıcaklıklarda olması, üründen aldığınız verimi artırır. Ayrıca uygulama sırasında düşük sıcaklıklar geç kurumaya neden olabilir. Bu gibi noktalara dikkat ederek kullanım için en ideal ortamı hazırlayabilirsiniz.

  • Set İçeriği: Reçine ve sertleştirici
  • Toplam Ağırlık: 375 gram
  • UV Dayanımı: Var

Power Time Epoxy Hobby Şeffaf Epoksinin Özellikleri Nelerdir?

Power Time Epoxy Hobby Şeffaf Epoksinin Özellikleri Nelerdir?

Power Time Epoxy Hobby Epoxy Smart ince döküm 375 gram şeffaf epoksi reçine, iki komponentli sisteme sahiptir. Bunlar epoksi ve sertleştirici olarak belirtilir. UV ışınlarına ve sararmaya karşı üst düzey direnç gösterir. Ayrıca kullanıldığı objeye verdiği parlaklık sayesinde cam kadar şeffaf bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Viskozitenin ve reaksiyon ısısının düşük olması sayesinde uygulama sırasında büyük kolaylık sağlar. Bu özellikler, uygulama sonrası pürüzsüz bir yüzeyin elde edilmesine katkıda bulunur. Hem ince hem de kalın döküm için özel olarak geliştirilen formülleri bulunur. Kaliteli formülasyonları sayesinde her yüzeyde kusursuza yakın sonuçlar elde edersiniz. Power Time Epoxy 375 gram Hobby Epoxy Smart, çift bileşenli ürünlerden oluştuğu için mutlaka birlikte kullanılmalıdır. Aksi takdirde uygulamalardan verim alamayabilirsiniz. Sağladığı yüksek parlaklıkla adından sıklıkla söz ettirir.

Power Time Epoxy İnce Döküm Reçine Epoksi Nerelerde Kullanılabilir?

Power Time Epoxy İnce Döküm Reçine Epoksi Nerelerde Kullanılabilir?

Özellikleriyle bir adım öne çıkan Power Time Epoxy Hobby Epoxy Smart ince döküm 375 gram şeffaf epoksi reçine ürünlerini pek çok alanda kullanabilirsiniz. El yapımı bijuteri setlerine son dokunuşları yapmak için tercih edebileceğiniz gibi hobi ve çeşitli dekoratif aksesuarlar için de ürünlerden yararlanabilirsiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için obje yapma gibi bir uğraş edindiyseniz Power Time Epoxy ince döküm şeffaf epoksi reçine ürünlerinden üst düzey verim almanız mümkün hâle gelir. Spesifik olarak el yapımı nesneler üzerinde kullanıldığı için son derece kaliteli sonuçlar alırsınız. Yüksek parlaklığıyla yüzeyleri camsı bir görünüme kavuşturan iki bileşenli set, hemen hemen bütün kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Uygulama kolaylığı sağladığı için bu uğraşınızda profesyonel olmanız gerekmez. Böylece obje yapmaya henüz yeni başlayan kişiler de ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Power Time Epoxy Hobby Şeffaf Epoksi Nasıl Kullanılır?

Geniş kullanım alanlarının yanı sıra Power Time Epoxy Hobby Epoxy Smart ince döküm 375 gram şeffaf epoksi reçine ürünleri, sunduğu kolaylıkla da ön plana çıkar. Ürünlerin kaliteli özellikleri sayesinde uygulamayı kolayca tamamlayabilirsiniz. Uygulama aşamalarına geçmeden önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunur. Kullanım sırasında herhangi bir problem yaşamamak için eldiven, önlük, maske ve gözlük gibi ekipmanları mutlaka giymelisiniz. Ayrıca uygulamanın oda sıcaklığında yapılması tavsiye edilir. Mutlaka hassas terazi bulundurmanız tavsiye edilir. Kullanım için iki bileşeni uygun ölçeklerde karıştırmanız gerekir. Karışım için 2/1 oranı kullanılır. Reçinenin yarısı kadar sertleştirici kullanmak idealdir. 2,5 cm’yi geçmeyecek şekilde kullanılmalıdır. Uygulama sonrasında yüzeydeki köpükleri ısı tabancası ya da mavi pürmüz aleviyle giderebilirsiniz. Ürünleri güneş ışığı almayan bir yerde muhafaza etmeniz önerilir. El yapımı sanatlara ilgi duyuyorsanız bu ürünü Trendyol’da birkaç tıkla uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Öncesinde Power Time Epoxy Hobby Epoxy Smart ince döküm 375 gram şeffaf epoksi reçine yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.