Power Prox Renkliler Ve Beyazlar 2’si 1 Arada Ultra Canlı Renkler Toz Çamaşır Deterjanı 18 Kg

409,90 TL
(3,31 TL / yıkama)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Power Prox Renkliler Ve Beyazlar 2’si 1 Arada Ultra Canlı Renkler Toz Çamaşır Deterjanı 18 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Power Prox Satıcı Ünvanı: DAVIS CHRY KİMYA TEMİZLİK İNŞAAT KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271195756900001 Vergi Kimlik Numarası: 2711957569
    Bu ürün Power Prox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 ADET RENKLİ VE BEYAZLAR 2Sİ1 ARADA 9 KG TOZ ÇAMAŞIR DETERJANI +
  • 1 ADET RENKLİLER 9 KG TOZ ÇAMAŞIR ÇAMAŞIR
  • TOPLAM = 18 KG TOZ ÇAMAŞIR DETERJANI Paket içeriği şu şekildedir: 1 Adet Power Prox Toz Çamaşır Deterjanı Renkli ve Beyazlar 2’si 1 Arada İtalyan Baharı 9 KG Ekonomi Paketi Power Prox, çamaşırlarınızda derinlemesine temizlik sağlarken, kıyafetlerinizin renklerini koruma altına alır. İtalyan Baharı kokusuyla çamaşırlarınıza ferahlık katar ve ekonomik paketiyle uzun süre kullanım sunar. Renkli ve beyaz çamaşırlar için özel olarak geliştirilmiş, etkili aktif maddeler içerir. Zorlu lekeleri kolayca çıkarırken, renkleri korur ve çamaşırlarınıza parlaklık ve canlılık kazandırır. 2’si 1 arada özelliği ile renkli ve beyaz çamaşırlarınızı ayrı ayrı yıkama ihtiyacını ortadan kaldırarak zamandan ve enerjiden tasarruf sağlar. Yüksek performansı ve etkili temizleme gücüyle çamaşırlarınızı mis gibi kokulu ve ferah bir şekilde yıkayarak, daha temiz ve daha güzel bir görünüm kazandırır. 1 Adet Power Prox Ultra Canlı Renkler Toz Çamaşır Deterjanı 9 Kg Renkliler İçin Power Prox Ultra Canlı Renkler Toz Çamaşır Deterjanı, özellikle renkli kıyafetlerinizin temizliğini üstün bir şekilde sağlarken aynı zamanda renklerinin canlılığını da korur. Özel formülasyonu, renkli kıyafetlerinizi yıkarken oluşabilecek olası hasarları en aza indirerek kumaşlarınızın daha uzun süre dayanmasını sağlar. Her türlü su sertliğine uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır ve en zorlu lekeleri bile çıkarır. Hem sıcak hem de soğuk suyla kullanılabilen bu deterjan, mükemmel bir temizlik sonucu verir ve lekelerin tamamen temizlenmesini sağlar. Ayrıca güçlü bir kokuya sahiptir ve kıyafetlerinizin üzerinde uzun süre kalacak bir ferahlık hissi yaratır. Güçlü temizlik performansı, renk koruma özelliği ve harika kokusu ile Power Prox renkli toz deterjan, tüm renkli kıyafetlerinizin temizlenmesi için mükemmel bir seçimdir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 12 kg ve üzeri
  • Form Toz
  • Hacim 12000 ml ve üstü
  • Yıkama Sayısı 151 - 200 Yıkama
  • Paket İçeriği Set
Geri Bildirim Ver