POWER BLACK 3 Lü Set Torklu Vidalama Somun Sıkma Şarjlı Matkap 2-26mm Şarjlı Taşlama 125mm

3.999,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

POWER BLACK 3 Lü Set Torklu Vidalama Somun Sıkma Şarjlı Matkap 2-26mm Şarjlı Taşlama 125mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POWER TOOLS Satıcı Ünvanı: ÜMİT GÜLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5959322623658340 Vergi Kimlik Numarası: 4190742547
    Bu ürün POWER TOOLS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • POWER BLACK 3 Lü Set Torklu Vidalama Somun Sıkma Şarjlı Matkap 2-26mm Şarjlı Taşlama 125mm Geri Bildirim Ver Bu ürün POWER BLACK tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için .
  • Assur 3 Lü Set Torklu Vidalama Somun Sıkma + Şarjlı matkap 2-26mm + Şarjlı Taşlama 125mm ASSUR KÖMÜRSÜZ MOTOR 3 LÜ SET TAM PROFESYONEL MAKİNA SET 2 YIL GARANTİ VE TEKNİK SERVİS DESTEĞİ İLE BİRLİKTE Teknik Özellikler: Darbe gücü, maks. 1.7 J Nominal devir sayısında darbe sayısı 0 - 4550 bpm Nominal devir sayısı 0 - 1800 dev/dak Akü gerilimi 18 V Delme aralığı Betonda kırıcı delici uçları ile delme çapı 4 - 20 mm Çelikte maks. delme çapı 13 mm Ahşapta delme çapı, maks. 30 mm Betonda darbeli delme Titreşim emisyon değeri ah 12.6 m/s² Metalde delme Titreşim emisyon değeri ah 2.5 m/s² Vidalama Titreşim emisyon değeri ah 2.5 m/s² Teslimat Kapsamı: 1 taban 2 x akü Lİ-ON 18V 4.0Ah 2 AKÜ TOPLAM DEĞER 36V 1 x AL 1860 CV şarj cihazı Takım çantası ÜRÜN GÖRSELLERİNDE Kİ ÇANTA TEMSİLİ OLARAK VARDIR. ÜRÜNÜN ÇANTALI OLDUĞUNU BELİRTMEK İÇİN GÖRSELLER DE YER VERİLMİŞTİR . ÇANTA RENGİ SİYAH OLARAK GÖNDERİLİCEKTİR. Boşta Maksimum Devir Sayısı (Devir/dk)1800Darbe Gücü (Joule)1,7 JMaksimum Darbe Sayısı (Darbe/dk)4550 Assur Akülü Avuç Taşlama ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Kapasite : kesici,asindirici,elmas testere: 125mm mm Bosta Devir : 8500devir/dk Mil Çapi : M14 Net Agirlik : 2.3kg KÖMÜRSÜZ MOTOR Akü / Sarj Cihazi : BL1830B / DC18R Brushless (Kömürsüz) DC Motor Nedir Fırçasız doğru akım motorları iki farklı tasarıma sahip olabilir. İlkinde, sürekli mıknatıslar, dönen rotor üzerine monte edilmiş vaziyettedir ve stator bobinleri rotoru çevreleyecek şekilde yerleştirilmiştir. Elektronik komütasyon tekniği ile bobinler uygun zamanlama ile enerjilendirildiğinde rotor dönmeye başlar. Diğer tasarımda ise bunun tersi söz konusudur. Stator sabit şekilde motorun merkezinde bulunur ve onun çevresindeki sürekli mıknatıslı rotor döner. Bu tür motor yapısı, bilgisayar kasalarının içindeki soğutma fanlarında bulunur. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Standart civata: M10-M20,M32 Yüksek germeli civata: M10-M16 M26 mm Boşta Devir:0-1,600 - 3200 devir/dak. Maksimum Tork: 460 N.m Net Ağırlık:1.5 kg. Güç Kapasite:36V 5 AH Akü / Şarj Cihazı:BL/DC46RC 1/2" (12,7mm) Akü doluluk ve devir seviyesi göstergesi XPT Ekstra Koruma Teknolojisi BL Kömürsüz Motor LED Işıklı Çift Akülü Değişken Hız Ayarı Sağ / Sol Dönüş Elektrik fren sistemi Taşıma Çantası ÜRÜN İKİ YIL GARANTİLİDİR AYRICA

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Akülü
  • Darbe Gücü 6-6,5
  • Uç Yuvası SDS Max
Geri Bildirim Ver