Porland Tradiation Yeşil Kahve Yanı Su Bardağı

198 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Porland Tradiation Yeşil Kahve Yanı Su Bardağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Muratoglu Home Satıcı Ünvanı: MURATOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM ELEKTRONİK EV ALETLERİ TİCARET PAZARLAMA TURİZM İLETİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624030299500011 Vergi Kimlik Numarası: 6240302995
    Bu ürün Muratoglu Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porland tradiation serisi kahve su bardakları kahve sunumlarınızın vazgeçilmezi olmaya ürün ölçüleri:16.5 cm elde yıkanması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Porland Tradiation Yeşil Kahve Yanı Su Bardağı

Türk kahvesi, oldukça fazla tüketilen özel aromalı bir sıcak içecektir. Pek çok farklı amaçla tercih edilen bu içeceğin sunum biçimi de geleneksel yöntemler olduğu için biraz farklıdır. Porland kahve yanı su bardağı bu özel sunum biçimine oldukça uygun bir ürün olarak karşınıza çıkar. Küçük fincanı ve tabağıyla servis edilen bu yoğun aromalı sıcak içeceğin yanında küçük bir bardakta su servis edilir. Yorgunluğu atmak ve uyanmak için, yemekten sonra veya sohbetinize eşlik etmesi amacıyla tercih ettiğiniz bu içeceğin sunumunu çok şık hale getirmek için Porland Tradiation yeşil kahve yanı su bardağı ideal bir seçim olur. Bu şık ve estetik görünümlü özel camdan üretilen dayanıklı ve modern ürün ile oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • Elde yıkamaya uygun malzeme
  • Özel şeffaf yeşil renk
  • Estetik form

Özel Tasarıma Sahip Porland Kahve Yanı Su Bardağı

Özel Tasarıma Sahip Porland Kahve Yanı Su Bardağı

Porland Tradiation yeşil kahve yanı su bardağı 04FIA001715 130 cc sıvı alan geniş kapasiteye sahip bir bardak türüdür. Bu ürün, 16.30 santimetrelik uzunluğu ve 4.90 santimetrelik ağız çapı ile uzun, ince ve oldukça zarif bir forma sahip olması sayesinde göz doldurur. 190 gramlık hafif yapısı sayesinde elinizde veya tepside herhangi bir ağırlık yapmaz. Özel tasarım olan koleksiyonun alt serisine ait estetik ürünler arasında yer alan Porland tradiation kahve yanı su bardağı üretiminde kullanılan cam materyal özenle geliştirilir. Oldukça sert yapılı olması sayesinde düşme veya çarpma gibi kırılma risklerini çok alt seviyeye düşürür. Tasarımının şıklığı kadar dengeli bir form oluşturması da önemsenen özelliklerin başında geldiği için ürün ile ilgili denge kaybı sonucu düşme gibi sorunlar yaşamadan güvenli bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Estetik Porland Tradiation Yeşil Su Bardağı

Estetik Porland Tradiation Yeşil Su Bardağı

Tradiation serisinin göz dolduran ürünlerinden biri olan zümrüt yeşili rengindeki cam Porland Tradiation yeşil kahve yanı su bardağı kullananlar tarafından oldukça yüksek memnuniyet seviyesine sahip olan ve çok fazla tavsiye edilen ürünlerin başında gelir. Dış yüzeyindeki kesme cam benzeri tasarımı bardağa oldukça romantik ve vintage tarzda görünüm sağlar. Ağız bölümünden tabana doğru daralan bir forma sahip olan ürünün taban kısmına eklenen ayak bölümü estetik görüntüsünü tamamlayan niteliktedir. Porland Tradiation yeşil kahve yanı su bardağı yorumları incelendiğinde bu tasarım harikası ürünün kullanışlı olmasının yanı sıra şık ve zarif görüntüye sahip olması da oldukça beğenilen özelliklerin başındadır. Yalnızca kahve ile sunumlar için değil, aynı zaman özel davetlerinizde de alkollü veya alkolsüz içeceklerinizi servis etmek amacıyla rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Porland Tradiation Su Bardağı

Avantajlı Fiyatıyla Porland Tradiation Su Bardağı

Bu sert camdan üretilen oldukça dayanıklı yapıya sahip estetik ürünler ile uzun yıllar boyunca şık ve keyifli şekilde davetler düzenleyip sunum yapabilirsiniz. Elde yıkamaya uygun olması açısından da size büyük bir pratiklik sağlayan Porland Tradiation yeşil kahve yanı su bardağı fiyatları açısından incelendiğinde de oldukça büyük avantaj sağlar. Trendyol’un sınırsız değerlendirme yöntemi sayesinde oldukça hızlı ve objektif olarak daha önce satın alan müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz pratik bir şekilde puanlamalara bakıp yüksek memnuniyet seviyesini ölçebilirsiniz. İsterseniz de yapılan yorumları inceleyip ürünü sizden önce deneyimleyen kişilerin fikirlerine göz atabilirsiniz. Bardağın fotoğraflarını inceleyip görsel açıdan fikir edindikten sonra fotoğraflı yorumlara da başvurabilirsiniz. Kriterlerinize uygun değerlendirme seçeneğini uyguladıktan sonra bu kaliteli ve dayanıklı ürüne hiç vakit kaybetmeden sahip olma imkanını yaşayabilirsiniz.