Porçöz Mutfak Temizlik seti (Fırın Temizleyici-Mutfak Temizleyici-Yağ Çözücü-Çok Amaçlı Sprey) 4 x 7

233,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
233,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Porçöz Mutfak Temizlik seti (Fırın Temizleyici-Mutfak Temizleyici-Yağ Çözücü-Çok Amaçlı Sprey) 4 x 7

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-grossmarket Satıcı Ünvanı: ES-AY İHTİYAÇ MADDELERİ TURİZM GIDA İNŞAAT NAKLİYAT ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377043897500014 Vergi Kimlik Numarası: 3770438975
    Bu ürün e-grossmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porçöz Fırın Temizleyici Sprey 750 ml Porçöz uzmanlığıyla geliştirilmiş güçlü formülü sayesinde en zorlu yağ lekelerini,yanmış ve kurumuş bulaşık artıklarını zahmet vermeden söker atar.Fırın içi,fırın tepsisi,fırın telleri,ızara,mangal,barbekü,ocak üstü,tava ve tencere gibi yüzeylerde etklili temizlik sağlar. Porçöz Mutfak Sprey Bahar Çiçekleri 750 ml Porçöz Mutfak Sprey’i, ocak, fırın, davlumbaz, aspiratör, musluk, lavabo, mutfak tezgâhı, mutfak dolapları, mermer, fayans ve seramik yüzeyler, alüminyum, paslanmaz çelik, çatal, bıçak ve kaşık, tencere ve tava, bahçe mobilyaları, bisiklet, otomobil jantı, mutfak eşyalarına benzer malzemelerden yapılan tüm eşyalarda ve yüzeylerde kullanabilirsiniz. Porçöz Yağ Çözücü Sprey 750 ml Ocak, Fırın, Davlumbaz, Aspiratör, Musluk, Lavabo, Mutfak tezgâhı, Mutfak dolapları, Mermer, Fayans ve Seramik yüzeyler, Alüminyum, Paslanmaz çelik, Çatal, Bıçak ve Kaşıklar, Tencere ve Tavalar. Porçöz Çok Amaçlı Sprey 750 ml Porçöz Marsilya Sabunlu Çok Amaçlı Sprey‘i mutfak ve banyo yüzeyleri, ocak, fırın, davlumbaz, musluk, lavabo, mutfak tezgâhı ve dolapları, çelik mutfak eşyaları, cam, fayans ve seramik yüzeyler, giysi, kumaş, ev tekstili, halı ve koltuk yüzeyleri, plastik bahçe mobilyaları, bisiklet ve otomobil jantında kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver