Polosmart Pswm12 Hybrid Bluetooth & Wireless V 5.0 Kablosuz Mouse Beyaz

99,95 TL

Ürün Bilgileri

Polosmart Pswm12 Hybrid Bluetooth & Wireless V 5.0 Kablosuz Mouse Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELİTT TİCARET Satıcı Ünvanı: YALÇIN KAYIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5380443791
    Bu ürün ELİTT TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİKablosuz MouseUSB Alıcı (Dongle)Kullanma Kılavuzu TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLERÜrün ölçüleri: 100X63X38mm1 adet AA pil ile çalışır Tek pil ile 12 aya kadar kullanım2.4 Ghz kablosuz bağlantı &Bluetooth 5.0V bağlantıÇekim mesafesi: 10 MetreEl yormayan ergonomik tasarımDPI: 800/1600/24006 tuşWindows XP – 7 – 8 – 10 – MacOS uyumluÜrün herhangi bir montaj gerektirmez.Lütfen cihaz ile işlem yapmadığınız süre zarfında pilleri sökünüz.Not: Bluetooh 5.0 özellikli birçok cihaz ile bağlantı yapabilirsiniz FARE BAĞLANTSIFare batarya kapağını açın, USB alıcısını çıkarın ve bilgisayarınıza takın. Kullanıma hazır hale getirmek için farenin altındaki güç anahtarını açın. Fareniz eşlemesi biraz süre alacaktır. Eşleşme gerçekleşmediği takdirde USB adaptörü bağladığınız cihazı bir kez kapatıp açınız, kısa sürede eşleşme gerçekleşmiş olacaktır. Farede akıllı güç tasarrufu özelliği bulunmaktadır. Cihaz kullanılmadığı zaman 5 saniye içinde altındaki LED ışık loş yanar ve 10 dakika kullanılmadığında kendini uyku moduna alır. Bir tuşa tıklayana kadar bu şekilde bekler. Uyku modundan çıkmak için tuşu kullanırsanız, yanlış tıklamayı önlemek için ilk tıklamada yanıt vermez. Windows 8 ve üzeri sürümler için mouse’u Bluetooth olarak da bilgisayarınıza bağlayıp kullanabilirsiniz. BLUETOOTH BAĞLANTISIBluetooth bağlantısını açmak ve cihazınızla bağlamak için sol, orta ve sağ düğmelere aynı anda 3 saniye basınız.Cihazınız Bluetooth aramasına geçer. Bağlanmak istediğiniz mobil cihazın Bluetooth menüsünde ‘Polosmart PSWM12’yi bulup seçiniz. 3 dakika içinde eşleşme olmazsa, mouse aramayı sonlandıracaktır. CİHAZINIZIN KULLANMA ÖMRÜ VE GARANTİ SÜRESİAşagıdaki bilgiler sadece Türkiye için geçerlidir.* Cihazınızın kullanım süresi 3 yıldır.* Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır.* AEEE’ye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Garanti Tipi Üretici Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver