Polosmart Psg04 Playstation 3 Ps3 Kablosuz Kol ( Joystick - Gamepad )

282 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Polosmart Psg04 Playstation 3 Ps3 Kablosuz Kol ( Joystick - Gamepad )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alfa Soylu Satıcı Ünvanı: ALFA SOYLU ELEKTRONİK BASIM VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051081123100001 Vergi Kimlik Numarası: 0510811231
    Bu ürün Alfa Soylu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polosmart Psg04 Sony Playstation 3 uyumlu Kablosuz Bağlantı ile tam uyumlu Ambalaj içeriği
  • PSG04 kol Şarj kablosu Kullanma Kılavuzu

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Uyumlu Cihaz Playstation 3
  • Ürün Türü Gamepad
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Bluetooth
Geri Bildirim Ver

Polosmart PSG04 Kablosuz PS3 Oyun Kolu

PlayStation ve bilgisayar oyunları için oyun kolu çeşitlerine sıklıkla ihtiyaç duyulur. Oyun keyfi için kolların kaliteli ve rahat kullanılabilir olması istenir. Ergonomik ve fonksiyonel tasarıma sahip Polosmart PSG04 kablosuz PS3 oyun kolu kullananları her anlamda memnun etmeyi başarır. Aynı zamanda oyun oynamayı da kolaylaştırır. Geniş batarya kapasitesiyle uzun süreli kullanım imkanı sunar. Polosmart PSG04 kablosuz PS3 oyun kolu titreşim ve ekstra kısa tepki süresi özelliği sayesinde hızlı oyunlar için ideal kullanım olanağı yaratır. Ürünün parlak LED ışıkları ve USB girişi bulunur. Paket halinde satışa sunulan ürün içerisinde bir adet oyun kolu, USB şarj kablosu ve kullanım kılavuzu yer alır. Bu oyun kolu, PS3 konsollarda kullanılabilir.

  • Ergonomik ve fonksiyonel tasarım
  • Kablolu ve kablosuz kullanıma uygun
  • Geniş batarya kapasitesi

Şık Polosmart Kablosuz Oyun Kolu Özellikleri

Şık Polosmart Kablosuz Oyun Kolu Özellikleri

Şık görünüme sahip olan ve rahat kullanım kolaylığı sağlayan kollar, her zaman ön plana çıkar. Polosmart kablosuz oyun kolu; siyah rengi, hafif ve kullanışlı tasarımı ile keyifli bir oyun deneyimi sunar. Hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabilir. 1000 mAh batarya kapasitesine sahiptir. Çift titreşim özelliği ile gerçekçi bir kullanım imkanı sunar. Titreşim ile tepki süresi hızlıdır. 6 yönlü hareket tuşu ile kolaylık yaratır. 2 adet analog olmak üzere 13 adet tuşu bulunur. Bu tuşlar; analog yön tuşları, yön tuşları, fonksiyon tuşları ve yardımcı tuşlardır. Kol, LED şarj ikaz göstergesi ile şarjının azalması halinde sizi uyarır. Üst düzey oyun deneyimi için konforlu tasarıma sahiptir. Herhangi bir montaj işlemi gerektirmeden kullanılır. Polosmart PSG04 kablosuz PS3 oyun kolu POLO-214 ürün kodu ile satışa sunulur.

Ergonomik Polosmart Kablosuz Oyun Kolu

Ergonomik Polosmart Kablosuz Oyun Kolu

PlayStation kafelerde, evlerde veya salonlarda vakit geçirmek adına sıklıkla tercih edilen oyun konsolları için kullanışlı bir kola ihtiyacınız olabilir. Polosmart kablosuz oyun kolu modeli; oyun oynama deneyiminizi kolaylaştıran, gerçekçi ve keyifli bir hale getiren, ergonomik ve konforlu tasarıma sahip olan bir üründür. Uzun pil ömrü ile sizi ürünü sürekli şarj etmekten kurtarır ve zaman tasarrufu sağlar. Çevre ve insan sağlığı için uygun olan doğa dostu bir üründür. Dayanıklı ve üstün kaliteli olduğu için uzun süreler boyunca kullanılabilir. Kurulumu ve kullanımı pratik olan kolu kablosuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Sahip olduğu özellikler ve üstün konforlu ergonomik tasarımı ile kullanım kolaylığı yaratır. Tutuş kolaylığı sağlayan tasarımı ile bileğinizi yormaz. Ayrıca bir bez yardımı ile hızlı bir şekilde tozu alınabilir ve temizlenebilir. Periyodik bakımlara ihtiyaç duymaz.

Uygun Polosmart PSG04 Kablosuz PS3 Oyun Kolu Fiyatları

Uygun Polosmart PSG04 Kablosuz PS3 Oyun Kolu Fiyatları

Polosmart PSG04 kablosuz PS3 oyun kolu fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. 3 parça halinde paket olarak satışa sunulan bu ürün, PS3 oyun keyfiniz için üstün performans imkanı sunar. 3 yıllık kullanım ömrü ile ekonomik bir üründür. Atık elektrik ve elektronik eşyalara uygun olarak üretilir. Pratik ve hijyenik kullanım olanağı sunar. Şarjı full iken ürünün kullanım süresi 2 saattir. Şarj edilirken de kullanılabilir. Hassasiyeti algılayan yapısının yanı sıra zarif ve şık tasarımı ile oyun zevkinizi de artırır. PS3 için uyumlu olan bu ürün, USB girişi ile bilgisayara bağlanabilir ve bazı uygulamalarda kullanılabilir. Polosmart PSG04 kablosuz PS3 oyun kolu yorumlarını görmek için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına göz atabilir, uygun fiyat avantajı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.