Polosmart Pgm13 7.1 Kulaküstü Kablolu Gaming Kulaklık

989,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Polosmart Pgm13 7.1 Kulaküstü Kablolu Gaming Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Polosmart Satıcı Ünvanı: MONOFİYAT ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622171881900001 Vergi Kimlik Numarası: 6221718819
    Bu ürün Polosmart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ PGM13 Gaming Kulaklık Kullanım Kılavuzu 7.1 VIRTUAL SOUND 7.1 Gaming kulaklığınız içeriğindeki 2 sürücü sayesinde 8 sürücü varmış gibi davranarak, sizi hareketin tam ortasına konumlandırır. Sürükleyici çok kanallı konumsal ses sağlar. Bu sayede sizi çevrelercesine etrafınızda dolaşan ses ile mükemmel bir oyun ambiyansı sağlar. TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş tipi : 7.1 USB Hoparlör çapı : 50 mm Hoparlör empedansı : 32? Hoparlör frekansı tepkisi : 20Hz-20000Hz Hoparlör hassasiyeti : 116dB +/- 3dB Kulaklık kablo uzunluğu : 2.2 m Dış ses izolasyonu Yumuşak kulak yastığı Her kafaya uyum sağlayan konforlu kafa bandı Hareketli mikrofon Mikrofon hassasiyeti : -38 dB ± 3dB Mikrofon uzunluğu : 12 cm Aydınlatma : RGB aydınlatma Ürün boyutları : 211 x 167 x 99 mm Ürün ağırlığı : 280g Ürün herhangi bir montaj gerektirmez Ürüne herhangi bir periyodik bakım yapılması gerekmez. SES AYARI Ürünün ses ayarını üzerinde bulunan kaydırma tekerleğini hareket ettirerek yapabilirsiniz. KABLO BAĞLANTISI Bilgisayarınızın USB girişine kulaklığınızın kablosunu takınız. Bu işlem sonrasında bilgisayarınız kısa bir süre içerisinde yeni aygıtınızı tanımlayacaktır. Kulaklığınızı artık kullanmaya başlayabilirsiniz. Not: Bazı durumlarda bilgisayarınız kulaklığı veya mikrofonu görmeyebilir. Denetim masası üzerinden donanım ve ses ayarları kısmına girip, giriş ve çıkış birimini hoparlör ve mikrofon olarak seçebilirsiniz. ÜRÜN İŞLEVİ VE TANIMI Kulaklık: Kulak ile verici arasında ses bağlantısı kurmaya yarayan araç. Mikrofon: Elektrik akımı etkisiyle sesi alıcıya ulaştıran araç TAŞIMA VE NAKLİYE SIRASINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR * Taşıma ve nakliye sırasında ambalajın tamamen kapalı olduğundan emin olunuz. * Taşıma ve nakliye işlemini orijinal ambalajı ile yapınız. * Ürünü, ambalajına ve paketine zarar verebilecek (nem, su, darbe, vs) etkenlere karşı koruyunuz. * İndirme - bindirme ve taşıma sırasında, ürüne maksimum dikkat gösterilmelidir. GARANTİ SÜRESİ * Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır. * AEEE’ye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 0-2 m
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver