Polisan X1 Su Bazlı Kokusuz Ahşap Ve Metal Boyası 2.5 Lt Beyaz

890 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 2,5 lt
2,5 lt
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Polisan X1 Su Bazlı Kokusuz Ahşap Ve Metal Boyası 2.5 Lt Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yıldız Boya ve Dekorasyon Satıcı Ünvanı: OSMAN ATAKAN YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9640852829
    Bu ürün Yıldız Boya ve Dekorasyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PARLAK KURŞUNSUZ İÇ VE DIŞ YÜZEYLER İÇİN SU BAZLI METAL, AHŞAP VE DUVAR BOYASI Su bazlı, zamanla sararmayan, uzun süre parlaklığını koruyan, maksimum silinebilir, lux iç ve dış cephe boyasıdır. Solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için kokmaz, insan sağlığına ve çevreye zarar vermez. Parlak dokusu ve içeriğindeki reçinenin su itme ve buhar geçirgenliğini arttırıcı özelliği sayesinde yüksek dayanıklılıktadır. Sararmaya karşı direnci yüksektir. Parlak ve yüksek örtücülüğe sahip, kolay uygulanabilen, iyi yayılan ve iyi yapışan bir boyadır. Gerçek anlamda silinebilir. Çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Örtücülüğü yüksektir. Kolay uygulanabilme ve çabuk kuruma özellikleriyle zaman ve işçilikten tasarruf sağlar. UV'ye ve ışığa dayanıklıdır. Zamanla parlaklığını kaybetmez ve sararmaz. Macunlama ve astarlama işlemleri yapılmış sıva, beton, eternit, alçıpan gibi mineral, ahşap ve metal iç/dış yüzeylere uygulanır. Uygulanacak yüzeyler düzgün, sağlam, kuru ve tozdan arındırılmış durumda olmalıdır. Eski yüzeylerde uygulamalar önceki yüzeyde boya performansını arttırmak amacıyla zımparalama işlemi yapılmalıdır. Doldurulması gereken çukur ve çatlakların tamiratları Süper Macun, Wood&Wood Macun veya Natura Duvar Macun'u ile yapıldıktan sonra astar olarak %10-15 inceltilmiş X1 Anti Aging Kokusuz Parlak uygulanmalıdır. Son kat boya uygulaması 2 kat yapılmalı ve katlar arası 4-6 saat beklenmelidir. Kullanıma hazırdır. İstenildiği durumda hacimce maksimum su ile % 5 inceltilir. Tek katta 15-20 m²/L. 20°C'de dokunma kurumasını 5 dakikada, toz tutma kurumasını 30 dakikada sert kurumasını 24 saatte tamamlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Ahşap Boyası
Geri Bildirim Ver

Polisan X1 Su Bazlı Kokusuz Ahşap ve Metal Boyası 2.5 Lt Beyaz

Dekorasyon bir evin olmazsa olmaz ve en keyifli parçasıdır. Doğru yapılmış bir dekorasyon evin eksiksiz görünmesini sağlar. Aynı zamanda bu değişiklikler sizin ruhunuzu ve tarzınızı da yansıtır. Dekorasyonun sırrı ayrıntılarda gizlidir, bu nedenle ufacık bir değişiklik ile evinizin atmosferini rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı maksimum seviyede gösterebileceğiniz alan ise dekorasyonun en keyifli kısmı olan boyama işleridir. Evinizde eskiyen ve artık hoşunuza gitmeyen ürünlerinizi atmak yerine boyamak hem daha sürdürülebilir bir davranış olacaktır hem de sizin için keyifli bir aktivite haline gelecektir. Polisan X1 Su Bazlı Kokusuz Ahşap ve Metal Boyası 2.5 lt beyaz 03298-001 sizlere bu alanda etkin boyama seçenekleri sunmaktadır. Bu ürün ile yeni aldığınız ve rengini beğenmediğiniz ahşap ve metal ürünleriniz ile evinizde artık kullanmadığınız, göz zevkinize hitap etmeyen ahşap ve metal ürünlerinizi gönül rahatlığı ile boyama fırsatı bulabilirsiniz. Dilerseniz Polisan X1 Su Bazlı Kokusuz Ahşap ve Metal Boyası 2.5 lt beyaz yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

  • Kesin Silinebilme Garantili
  • Ekonomik Süper Ahşap ve Metal Boyama
  • Benzersiz Boyama Deneyimi

Üstün Kalitede Zamanla Sararmayan Su Bazlı Metal ve Ahşap Boyası

İçeriğinde kurşun bulundurmayan parlak yapısı ile iç ve dış yüzeylerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün olan Polisan x1 beyaz boya su bazlı oluşu ve aynı zamanda da uzun süre canlılığını koruyan bir ürün oluşu ile size üstün bir deneyim sunacaktır. Zamanla sararmayan ve maksimum silinebilme garantili olan bu ürün içeriğinde solvent barındırmadığı için size ve doğaya zarar vermez. Polisan X1 beyaz boya canlı dokusu ile içeriğindeki reçinenin su itme ve buhar geçirgenliğini yükseltici özelliği sayesinde yüksek dayanıklılıktadır. Sararmaya karşı güçlü koruma özelliği ile üstün kalitesinden ödün vermeyen garantiye sahiptir. Çatlama, dökülme ve kabarma yapmayan bu model ile eşyalarınızı uzun bir süre daha rahatlıkla kullanabilirsiniz. Polisan X1 Su Bazlı Kokusuz Ahşap ve Metal Boyası 2.5 lt Beyaz kampanya dönemlerinde avantajlı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Gerçek Anlamda Silinebilme Etkisi ile Etkili Kullanılabilirlik

Dekorasyonun en keyifli kısmı olan boyama işlemi, silinebilme özelliği olmayan boyalar kullanıldığında geri dönülemez sonuçlar doğururken Polisan su bazlı beyaz ahşap metal boya x1 kokusuz parlak boya kullanıldığında gerçek anlamda silinebilme etkisi sayesinde benzersiz bir boyama deneyimi sunar. Aynı zamanda basit bir şekilde uygulanabilme ve hızlı kuruma özellikleriyle zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlar. Güneş ışınları ve ışık, boyalar için zararlı birer etmendir. Bu doğal olaylar boyaların ömrünü kısaltır ve zamanla aşınmalara sebep olur. Ancak Polisan X1 su bazlı ahşap boyası sayesinde bu olumsuz etkiler sizin için bir sorun teşkil etmeyecektir. Bu ürün UV ışınlarına ve ışığa karşı oldukça dayanıklıdır. Zaman içerisinde canlılığını kaybetmez ve sararma yapmaz. Macunlama ve astarlama işlemleri yapılmış beton, sıva, alçıpen gibi mineral yüzeylere, ahşap ve metal iç/dış yüzeylere uygulanabilmesiyle geniş bir kullanım yelpazesi sunmaktadır. Polisan X1 Su Bazlı Kokusuz Ahşap ve Metal Boyası 2.5 lt beyaz indirim zamanlarını takip ederek ürüne uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Keyifli Bir Boyama Deneyimi İçin Aradığınız Ürün Polisan X1 Su Bazlı Kokusuz Ahşap ve Metal Boyası

Ahşap ve metal boyaları birbirinden farklı boyut, renk ve kiloya sahip olabilmektedir. Polisan’ın sunduğu bu ahşap ve metal boyası hazırlaması ve kullanması oldukça kolay olan bir modelidir. Canlı tutuculuğu, kolay kuruyabilmesi, yüksek örtücülüğü iyi yayılan ve yapışan bir boya olması ile aradığınız performansı size sunma garantili bir üründür. Ev dekorasyonunun en önemli parçası olan ahşap ve metal boyaları eşyalarınız üzerinde şık ve zarif bir görüntü oluşturmanızı sağlar. Ruhunuzu ürününüzün üzerine yansıtır. Uygulayacağınız yüzeyin düzgün, sağlam, tozdan ve kirden arındırılmış olduğuna emin olduktan sonra ürünü rahatça hazırlayıp kullanma aşamasına geçebilirsiniz. Polisan X1 ahşap boya fiyatları indirim dönemlerine göre değişiklik göstermektedir. Polisan X1 Su Bazlı Kokusuz Ahşap ve Metal Boyası 2.5 lt Beyaz satın al seçeneği ile ürüne tek tıkla sahip olabilirsiniz.