Polikur 3219 Mikrofiber Güderi Oto Kurulama Bezi Hardal 50x70 Cm - 3 Adet

650 TL

Ürün Bilgileri

Polikur 3219 Mikrofiber Güderi Oto Kurulama Bezi Hardal 50x70 Cm - 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PortakalAVM Satıcı Ünvanı: GÖKHAN ÖZDOĞRU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3534793899000001 Vergi Kimlik Numarası: 6840201668
    Bu ürün PortakalAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 50x70 cm ebatlarında, mikrofiber güderi oto kurulama bezidir. Paket içerisinde 3 adet bez bulunmaktadır.Mikrofiber bezlerin, diğer bezlerden en büyük farkları diğer bezlere oranla 10 kat daha fazla emiş gücüne sahip olmasıdır. Özel deri dokusu ve yüksek performanslı temizleme özelliği sayesinde ıslak ve kuru olarak tüm yüzeylerde derinlemesine temizlik sağlar, ardında iz, tüy ve leke bırakmaz.Mikrofiber bezler kullanıldığında yüzey temizliklerinde ekstra bir temizlik malzemesi kullanılmasına gerek duyulmaz. Ayrıca sadece su ile kullanıldıklarında bu bezlerin kullanım ömrü uzamaktadır.Mikrofiber bezlerin deterjansız kullanım özelliği olduğundan astım hastalarının güvenle kullanabileceği bir bez olma özelliğine sahiptir. Mikrofiber bezler hem nemli hem de kuru olarak rahatlıkla kullanılabilir.Narin yüzeylere zarar vermemekle birlikte her yüzeyde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Yumuşak bir dokuya sahiptir. Mikrofiber bezlerin bir başka özelliği de gözle görülemeyen ufak parçaları dahi toplamasıdır. Mikrofiber bezle tozu alınmış yüzeyler daha geç bir şekilde tozlanmaktadır.Ürün son derece dayanıklı bir yapıya sahip olup uzun süre rengi ve şekli bozulmamaktadır.Geniş boyutları sayesinde kolayca kurulayabilirsiniz. Araç kaportası için oldukça uygundur, çizik yapmamaktadır. %100 mikrofiber olup, kullanım sonrası beyaz sabun ile yıkayıp durulamanız yeterlidir.
Geri Bildirim Ver