Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı

9.867 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı ve Hediye Seti Polaroid LabEverything Box Film Yazıcısı, akıllı telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafları gerçek polaroid fotoğraflara dönüştürmek için üretilmiş bir fotoğraf yazıcısıdır. Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı, karanlık oda algoritmasının masaüstü hali gibidir ve 3 lensli bir sistemle çalışır. Setin içinde Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı ile birlikte 1 adet 8'li renkli film ve 1 adet 8'li siyah-beyaz film vardır. Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı, telefonunuzdaki fotoğrafları polaroid baskıya dönüştürmek için %100 gerçek film kimyası kullanır. Böylece bir fotoğraf baskı merkezine gitmeden yüksek kaliteli fotoğraflar elde edebilirsiniz. ‘Polaroid Originals Companion’ uygulamasını kullanarak da dijital fotoğraflarınızı aplikasyon içinde saklayabilir ve dilediğiniz zaman baskı alabilirsiniz. Aplikasyonu, uygulama marketlerden ücretsiz indirebilirsiniz. Polaroid Lab ile anılarınızı artık bulut depolama alanlarından çıkartarak somut fotoğraflara dönüştürün ve sonsuza kadar saklayın. Polaroid Lab’ı kullanarak 9 kareye kadar fotoğraf kolajı oluşturabilirsiniz. Kutunun İçinde Neler Var? Polaroid Lab Analog Film Yazıcısı 1 adet Polaroid Color Film For I-Type Film 1 adet Polaroid B&W Film For I-Type Film Garanti Süresi Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı, ilgili firmanın Türkiye distribütörü tarafından 2 yıl garanti kapsamındadır. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fujifilm Polaroid Lab Analog Film Yazıcısı ile Gerçek Kalite

NPOL4969 cihazı ile çekmiş olduğunuz fotoğraflar artık gerçeğe dönüşüyor. Akıllı telefonlar ile çekilen fotoğraflar ne yazık ki pek çok kişi tarafından basılamıyor. Belleğin yetersiz olması durumunda bu fotoğraflar da silinmek durumunda kalıyor. Ancak fotoğraflar geçmişe bırakacağınız en büyük miraslardan bir tanesidir. Fujifilm Polaroid Lab Everything Box Analog Film yazıcısı ile akıllı telefonunuz ile çekilmiş olan fotoğraflar gerçek polaroid fotoğraflara dönüştürülebilmektedir. Analog olan film yazıcısı karanlık olan odaların adeta algoritması gibi olmaktadır. Bu yazıcılar 3 lensli bir sistemle çalışabilmektedir. Akıllı telefonunuz ile çekmiş olduğunuz fotoğraflar bu yazıcılar sayesinde yazdırılabilmektedir. Kutu içeriğinde filmler yer almaktadır. 1 adet 8’li renkli ve 1 adet de 8’li siyah beyaz filme fotoğrafları yazdırabilirsiniz. Yazıcı telefonda var olan görüntüleri yazdırabilmek için de 100 gerçek film kimyası kullanmaktadır.

  • Siyah Beyaz Ya Da Renkli Basım İmkânı
  • Hızlı Baskı
  • Fotoğraf Kolajı Oluşturma

Fujifilm Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı Özellikleri

Fujifilm Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı Özellikleri

Fujifilm analog film yazıcısı dijital fotoğrafları uygulama içerisinde saklayabilme gücüne sahiptir. Bu bellekte saklanan fotoğrafları ilerleyen dönemlerde basabilirsiniz. Uygulama marketlerden yazıcıya ait aplikasyon ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir. Polaroid lab özelliği bulunan bu makine adeta fotoğrafları bir bulut sistemi üzerinde saklayabilmektedir. Bu sayede bellekte yer alan soyut görseller somut fotoğraflar halini alabilecektir. Fujifilm Polaroid Lab Everything Box Analog Film yazıcısı ile fotoğraflarınızı sonsuza kadar saklama imkanı elde edebilirsiniz. Ayrıca yazıcıda en çok dikkat çeken özelliklerden bir tanesi de kolaj oluşturabilme olmaktadır. 9 kareye kadar fotoğraf kolajı elde edebilirsiniz. 2 yıl garantisi bulunan bu yazıcı fotoğrafları saklamanın en pratik ve ekonomik yöntemini sizlere sunmaktadır.

İşlevsel Fujifilm Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı

İşlevsel Fujifilm Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı

Fujifilm polaroid lab everything box analog film yazıcısı yorumları sayesinde bu ürünü tedarik edebilirsiniz. Fotoğrafçılık geçmiş yıllardan günümüze kadar gelen mesleklerden bir tanesidir. Özellikle geçmiş yıllarda makineler düşük teknoloji ile imal edildiğinden dolayı çekilen fotoğraflar sadece baskı aşamasında görülebiliyordu. Ancak akıllı telefonlarda anlık çekim yapabilme, fotoğraf düzenleme, renk ayarları, filtre gibi pek çok ayar ve özellik bulunuyor. Fujifilm polaroid lab everything box analog film yazıcısı içeriği ile çekmiş olduğunuz fotoğraflar da telefonunuzda saklı kalmak yerine somut baskılara dönüşüyor. Böylece fotoğraf albümleri de tarihe karışmamış oluyor.

Fujifilm Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı Fiyatları

Fujifilm Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı NPOL4969 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Fujifilm polaroid lab everything box analog film yazıcısı özellikleri son derece geniş olan yazıcı modellerinden bir tanesidir. Lab özelliği sayesinde fotoğrafları depolayabilen bu fotoğraf yazıcısı farklı marka ve model telefonlar ile uyum sağlamaktadır. Akıllı telefonlar ile çekilmiş olan fotoğraflar bu cihaz sayesinde kolaylıkla yazdırılabilir. Alt kısmında bulunan alandan fotoğraf renkli ya da siyah beyaz olarak istenilen şekilde yazdırılmaktadır. Fujifilm polaroid lab everything box analog film yazıcısı kullanımı da kolaydır. Telefon ile bağlantı kurulduktan sonra fotoğraf yazdırılmaya başlanabilir. Bu sayede fotoğraflar %100 gerçeklik ile yazdırılabilmektedir. Anılarınız bulut depolama alanlarında silinmemek üzere saklanabileceği gibi aynı zamanda elde edeceğiniz fotoğrafların kalitesi de son derece iyi olmaktadır. Kutu içeriğinde renkli ve siyah beyaz film ile 1 adet polaroid lab analog film yazıcısı bulunmaktadır. 1 adet kartuş ile çalışan bu yazıcıya sahip olabilir ve çektiğiniz fotoğrafları basarak ölümsüz kılabilirsiniz. Fujifilm Polaroid Lab Everything Box Analog Film Yazıcısı fiyatı ve performansı ile kullanıcılarını memnun eder. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.