Poadas Laptop Çantası

659 TL
Beden: 15,6"
15,6"

Ürün Bilgileri

Poadas Laptop Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Poadas Satıcı Ünvanı: POADAS GİYİM GIDA PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730056931900001 Vergi Kimlik Numarası: 7300569319
    Bu ürün Poadas tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ağırlık : 666 gr Boy: 42 cm En: 35 Genişlik: 14 cm Notebook / Macbook / Laptop modellerine özel 1.Sınıfkumaştan üretilmiştir. 15.6 “ inç ve daha küçük laptoplar için uygundur. Altdesteği ve koruma süngeriyle ayrılmış iç bölmesi sayesinde macbook'unuzudarbelere karşı koruyacak şekilde tasarlanmıştır. Kumaşı uzun ömürlü veyıpranmazdır. Yağmurlu günlerde de çantanız sizi yarı yolda bırakmaz.Özel suya dayanıklı kumaşı sayesinde macbook, laptop, cep telefonu, şarj cihazıvb. teknolojik cihazlarınızı güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz. Deri tasarımlıfermuar kulpları ile şık bir görünüm yakalanırken 5 farklı renk seçeneğiyle dezevkinize uygun olan PO’ BAG çantanızı seçip tarzınızı yansıtmaya hemenbaşlayabilirsiniz. çantanız bir dizüstü bilgisayarı çantasından dahafazlasıdır. İçindeki gözler ve dışındaki bölümler sayesinde kişiseleşyalarınızı, çalışma araç gereçlerinizi, termosunuzu, mataranızı yanınızdaayrı bir çanta taşımakla uğraşmanıza gerek kalmadan rahatça taşımanızı sağlar.Çantanın yan tarafında bulunan matara gözü termal kaplamadır. İçerisindebulunan 2 ayrı fileli göz, 1 fermuarlı göz ve koruma süngeriyle ayrılmış içbölmesi sayesinde eşyalarınızı istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Aradığınızeşyaya kolayca erişebilirsiniz. Ayrıca çantanın ön tarafında 1 fermuarlı, 1çıtçıtlı olmak üzere iki ayrı gözü daha bulunmaktadır. Sırt kısmında bulunanfermuarlı göz özel eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşımanızı sağlayacaktır.Sizler için tüm ihtiyaçları bir araya getiren çantanız seyahatlerinizdede bavul askınıza takmanızı sağlayacak askısı ile hayatınızı kolaylaştırır.İster elinizde ister hava yastıklı -omuz askıları sayesinde- sırtınızda, nereyegiderseniz gidin, her zaman konforlu olmanızı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver