PlusMed Pm-n04 Kompresörlü Nebulizatör

920 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
974,13 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

PlusMed Pm-n04 Kompresörlü Nebulizatör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EZRYSNMEDİKAL Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN HOŞOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3592110003400019 Vergi Kimlik Numarası: 4640014670
    Bu ürün EZRYSNMEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolay Kullanım Plusmed Nebulizatör, çocukların da kendi başlarına kullanabilecekleri bir kolay uygulama alanına sahiptir. Açık onuma getirilmeden önce prize takılır ve doktorunuz tarafından önerilen miktarda ilaç, makinenin ilaç haznesine yerleştirilir. Ardından ağızlık ya da maske kullanılarak uygulama yapılır. Devamlı Uygulama Tipi Nebulizatör, devamlı uygulama tipi bir tasarıma sahiptir. 24 saat boyunca aralıksız şekilde çalışma özelliğine sahiptir ve uzun süreli kullanımlar sırasında herhangi bir performans düşüşüne neden olmaz. Hızlı Temizlik Her kullanımdan sonra bakım yapılması gereken cihaz, kolay bir şekilde temizlenir. Kullanım sonrasında kalan ilaç dökülür ve haznenin bütün parçaları birbirinden ayrılarak ılık sudan geçirilir. Yıkanan parçalar, bir havlunun üzerinde kurumaya bırakılır. Böylece, her kullanımda hijyenik bir deneyim yaşarsınız. Güçlü Motor Nebulizatörün güçlü motoru, uzun süreli kullanımlar için idealdir. Güçlü motor sayesinde verilen hava basıncı hiçbir zaman düşmez ve ilaç alımınızda bir azalma medyana gelmez. Ergonomik Tasarım Hafif bir gövdeye sahip olan ürün, kolay bir şekilde taşınarak istenen her yerde kullanılmaya uygundur. Sağlam bir güç kablosuna sahiptir ve bağlantı problemlerinin yaşanmasına neden olmaz. Cihazın dakikada 5 ila 8 litre arasında hava çıkışı yapan boruları, etkili bir kullanım sağlar. Kaliteli Malzeme Kullanımı Nebulizatör, kaliteli üretim malzemeleri kullanılarak geliştirilir. Dayanıklı bir yapıya sahiptir ve düşme ya da çarpma gibi durumlarda kendisini korur.
Geri Bildirim Ver