Play Doh Play-doh Parmak Boyası Kırmızı 500 ml Pr011

138,63 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
175,98 TL170,98 TL
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
208,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Play Doh Play-doh Parmak Boyası Kırmızı 500 ml Pr011

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepeğitim Satıcı Ünvanı: OFEL TURİZM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634042709100041 Vergi Kimlik Numarası: 6340427091
    Bu ürün hepeğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Play-Doh Parmak Boyası Kırmızı 500 Ml Pr011

Ürün Özellikleri

  • Tip Parmak Boyaları
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Play Doh Parmak Boyası 500 ml Kırmızı

Öğrencilerin el becerilerinin gelişimi için ürünler tasarlanır. Bu ürünler arasında yer alan Play Doh parmak boyası 500 ml kırmızı renklidir. Kimyasal ve zararlı maddeler içermeyen yapısı ile hem öğretmenlerden hem de ebeveynlerden tam not alır. Herkesin rahatlıkla tercih edebileceği 500 ml hacmiyle pratik kullanım sağlar. Ellerde, kollarda ve gözlerde yer alan kasların gelişimi adına ilkokul öğrencileri için oldukça işlevseldir. Sıklıkla elleri boyayarak farklı resimler elde etmek için kullanılır. Estetik görünüm sunan bu boya, bilindik ve güvenilir olan Play Doh markası tarafından piyasaya sunulur. Kaliteli yapısı olan markanın bu modeli, kırmızı rengiyle elleri yeni bir şeyler tutmaya başlayanlar için oldukça doğru bir seçimdir. Siz de bu seçim ile kolaylıkla çocuklarınızın el becerisine katkı sunabilirsiniz.

  • Zararsız içerik
  • Kırmızı renk
  • 500 ml hacim

Play Doh Markalı Parmak Boyası 500 ml Kırmızı Özellikleri

Play Doh Markalı Parmak Boyası 500 ml Kırmızı Özellikleri

Beğenilen yapısı olan Play Doh parmak boyası yeni okula başlayan öğrencilere yönelik bir üründür. Sıklıkla ilkokul ve anaokulu öğretmenleri tarafından alınması önerilir. Elleri herhangi bir şey tutmak için uygun olmayan 10 yaş altındaki bireyler için Play Doh markasının bu modeli oldukça işlevseldir. Kaliteli ve dayanıklı malzemeden imal edilir. Böylece dış tasarımına herhangi bir zarar gelmez, oyun çağındaki çocuklar çantasında, elinde kolaylıkla taşıyabilir. Ayrıca ihtiyaç duyduğunuz yere kolay bir şekilde götürebilmeniz modelin ne denli hafif yapısı olduğunu da belli eder. Zararlı maddeler içermeyen bu boya, başta ebeveynler olmak üzere pek çok kişinin beğenisini kazanır. Siz de çocuğunuzun el becerisini geliştirmek isterseniz Play Doh markasının göz alıcı rengiyle öne çıkan bu modeli kolaylıkla inceleyebilir, kırtasiye alışveriş listenize ekleyebilirsiniz.

Play Doh Markalı Parmak Boyası 500 ml Kırmızı Fiyatı

Play Doh Markalı Parmak Boyası 500 ml Kırmızı Fiyatı

Play Doh parmak boyası 500 ml kırmızı kullananlar modelin oldukça kullanışlı olduğunu ifade ederler. Ayrıca 10 yaşının altındaki çocukların el becerisi adına kişisel gelişimine olan katkısı tercih edenler tarafından beğeni toplamasını sağlar. Pek çok açıdan öne çıkan bu Play Doh markasının kırmızı renkli parmak boya modeli, hafif ve büyük olmayan yapısıyla küçük yaştaki çocuklar için uygundur. Ürün yüksek kimyasal gibi zararlı maddeler içermez. Bundan dolayı yeni yeni eşyaları kavramaya başlayan çocuklarınız ellerini yıkamadan yüzüne götürdüğünde her ihtimale karşı dikkatli olunması önerilir. Fazla büyük olmayan yapısı ile Play Doh parmak boyası 500 ml kırmızı fiyatı modelin tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de her açıdan uygun olan bu modeli cep yakmayan fiyatları ile kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Play Doh Markalı Parmak Boyası 500 ml Kırmızı Yorumları

Play Doh Markalı Parmak Boyası 500 ml Kırmızı Yorumları

Sıklıkla yeni eğitim öğretim hayatına başlayanlara hitap eden parmak boyası, ellere uygulanarak farklı şekiller yapılması için oldukça kullanılır. 500 ml hacmi ile yapmak istediğiniz pek çok şeye kolaylıkla yetebilir. Şık ve zarif olan bu boya, Play Doh markası bünyesinde müşterilere sunulur. Canlı kırmızı rengi ile yapılmak istenen şekillerin hoş ve dikkat çekici olmasını sağlar. Kullanım kolaylığı ile beğeni toplayan Play Doh parmak boyası 500 ml kırmızı satın almak için ürünün özellikleri oldukça önemlidir. Eğer siz de bu özelliklerin yanında detaylı nitelik öğrenmek isterseniz Trendyol’dan Play Doh parmak boyası 500 ml kırmızı yorumları bölümünü okuyarak gerçek müşterilerin deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Fotoğrafların da yer aldığı yorumlar sayesinde ürünün kullanımı, dokusu, temizliği gibi farklı konular hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.