Piranha Benzin Motorlu Testere 7422

1.379 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Piranha Benzin Motorlu Testere 7422

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnce Outlet Satıcı Ünvanı: MELİHA İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4760350050
    Bu ürün İnce Outlet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Piranha benzin motorlu testere Silindir hacmi: 52cm Pala uzunluğu: 45cm Benzin deposu: 550 ml Yağ deposu: 260 ml Geri tepmeyi önleyici sistem Ayarlanabilir hız düğmesi Sabitlenir hız ile sürekli çalışma Otomatik zincir yağlama 2 yıl garanti
Geri Bildirim Ver

Piranha PRA-3212514-8759 7422 Benzin Motorlu Testere

Hem amatör hem de profesyonel amaçlarla kullanılabilen testerelerin kalitesi ve verimliliği büyük önem arz eder. Piranha 7422 benzin motorlu testere, özel olarak hazırlanmış pala ve zincir kombinasyonuyla dikkat çeker. Söz konusu ürünü kullanarak hem kolay hem de hızlı bir şekilde kesme işlemi yapmanız mümkündür. Oldukça yüksek performans sunan bu ürünün güçlü motoru, bir hayli zor kesim işlemlerini bile pratik bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır. Piranha 7422 benzin motorlu testere, aşağıda belirtilen özellikleriyle öne çıkar:

  • Tip: Motorlu Testere
  • Pratik Kullanım
  • Güçlü Motor

Piranha 7422 Benzin Motorlu Testerenin Özellikleri Nelerdir?

Piranha 7422 Benzin Motorlu Testerenin Özellikleri Nelerdir?

Piranha motorlu testere, birçok özelliğiyle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı başarır. Söz konusu ürün, benzin ve yağ karışımıyla çalışan bir testeredir. Zincirin etrafında dönmesini sağlayan pala ve motordan oluşur. Piranha 7422 benzin motorlu testerenin silindir hacmi 52, pala uzunluğu ise 45 cm’dir. Söz konusu ürünün benzin deposunun hacmi 550 ml’dir. Bu kapasitede bir benzin deposuyla ürün, tek bir dolumda uzun süreli kullanım sunar. Piranha benzin motorlu testerenin yağ deposu ise 260 ml’dir. Ürünün motor gücü, 1 hp’dir. Ergonomik kolu sayesinde kolayca tutabileceğiniz testere, oldukça pratiktir. Söz konusu ürünün üst kısmının rengi oldukça canlı bir yeşildir. Testerenin alt kısmı ise tok bir siyahtır. Siz de kesme ve budama da dâhil olmak üzere birçok işinizi pratik bir şekilde halletmenize olanak tanıyan bu üründen faydalanabilirsiniz.

Piranha 7422 Benzin Motorlu Testere Kullanışlı mıdır?

Piranha 7422 motorlu testere, bir hayli kullanışlı bir üründür. Hem motor gücü yeterli olan hem de sağlam malzemeden üretilen bu testereyle kesim işlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Söz konusu ürünün motoru daha az insan gücü kullanarak birçok işinizi kısa sürede halletmenize olanak tanır. Piranha 7422 benzin motorlu testere sayesinde bahçenizdeki küçük ağaçları rahatlıkla budayabilirsiniz. Bu ürüne sahip olduğunuzda budama işleri için bir çalışandan yardım almanıza gerek kalmaz. Pala boyu da oldukça yeterli olan bu testereyi; ağaç devirme, kesme ve yakacak odun hazırlama da dâhil olmak üzere pek çok iş için kullanabilirsiniz. Piranha 7422 benzin motorlu testere, buz kalıpları oluşturulması işlemlerinde de fayda gösterir. Amacı dışında kullanılmadığı takdirde, uzun süre ilk günkü kalitesini korur.

Piranha 7422 Benzin Motorlu Testere Kaliteli midir?

Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan Piranha 7422 benzin motorlu testere, son derece kaliteli bir üründür. İmalat malzemesi oldukça sağlam olan bu ürün, uzun vadeli bir kullanım sunar. Testereyi defalarca kullansanız dahi ürün, ilk günkü performansını sürdürür. Otomatik zincir yağlama özelliği de bulunan Piranha 7422 benzin motorlu testere, sizi bu işlemle uğraşma zorunluluğundan kurtarır. Bu sayede yağlama yapmak için işlerinize ara vermek ve ekstra zaman ayırmak durumunda kalmazsınız. Bahsi geçen ürünün 2 yıl garanti süresi mevcuttur. Bu süre zarfında testereyle ilgili yaşadığınız her türlü sorun için hizmet sağlayıcınıza başvurabilirsiniz. Bu sayede beklenmedik arıza ve aksaklık durumunda sorununuz kısa süre içerisinde çözülür. Üst düzey kalitesi, uzun vadeli kullanım güvencesi ve verimliliğiyle dikkat çeken bu testereye hemen sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Piranha 7422 benzin motorlu testere yorumlarını okuyarak gerçek kullanıcıların görüşlerini öğrenebilir, onların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından hayatınızı kolaylaştıracak bu testereyi Trendyol aracılığıyla kolay ve hızlı bir şekilde ve avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.