Piranha 7828 Wıreless Speaker Piranha 7828 WIRELESS SPEAKER

289,99 TL

Ürün Bilgileri

Piranha 7828 Wıreless Speaker Piranha 7828 WIRELESS SPEAKER

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKOL ELEKTRONİK MARKET Satıcı Ünvanı: EKOL ELEKTRONİK MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330015524700011 Vergi Kimlik Numarası: 3300155247
    Bu ürün EKOL ELEKTRONİK MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Piranha 7828 mini Bluetooth hoparlör, Bluetooth 5.0 versiyonu ile telefonlarla hızlı bağlantı kurar.
  • Taşınabilir Bluetooth hoparlör, kumaş dış yüzeyi ve taşıma kulbu ile pratik kullanım sağlar.
  • Piranha 7828 Bluetooth hoparlör, 1200 mAh pil gücü ile 4-6 saat müzik dinleme süresi sunulur.
  • Piranha şarjlı Bluetooth hoparlör ve telefon arasında, 10 metre mesafeye kadar çekim gücü bulunur.
  • Piranha 7828 hoparlör AUX, SD, Micro SD VE USB bağlantıları ile çalışabilir.
  • Piranha müzik çalar, iç ve dış mekanlarda kullanım için uygunluk gösterir.
  • Piranha Wireless speaker kutu içeriğinde kullanım kılavuzu, 3.5 m AUX kablosu ve USB girişli şarj kablosu yer alır.
  • Hoparlörün kırmızı, siyah ve mavi renk seçeneği bulunur.
  • Cihaz çalıştığında kontrol panelinde mavi renk, şarj olurken kırmızı LED ışık yanar.
  • Cihaz ve telefon kısa sürede eşleşebilir, kurulum gerektirmez ve kullanımı kolay olur.
  • Piranha hoparlör üzerinde gelen çağrılar cevaplanabilir ve sesli görüşme yapılabilir.
  • Hoparlör, açılır kapanır kapağının içerisinde bulunan tuşlar yardımıyla kumanda edilebilir.
  • Hoparlör üzerinden ses düzeyi ayarlanabilir ve şarkılar arasında geçiş sağlanabilir.
  • Cihazın ikili USB uçlu şarj kablosu, hızlı ve kısa sürede şarj olmasını sağlar.
  • Piranha hoparlör kullanımını tercih edebilir, farklı ses modları ile müzik keyfini istediğiniz düzeye çıkarabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Piranha Wireless Speaker 7828

Piranha Wireless Speaker kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. Şık ve ergonomik yapıya sahip olan Piranha Wireless Speaker adından da anlaşılacağı üzere kablosuz formda tasarlanıyor. Mavinin eşsiz güzelliğine asil siyah tonlarının eşlik ettiği Piranha Wireless Speaker hem iç hem de dış mekanda kullanılabiliyor. Dayanıklı ve kaliteli materyalden üretilen kablosuz hoparlör, uzun yıllar boyunca vazgeçilmeziniz oluyor. Piranha 7828 Wireless Speaker iç yapısı incelendiğinde kulak sağlığına dost materyal kullanıldığı görülüyor. İç ve dış mekanda kullanabileceğiniz kablosuz hoparlör, hafif yapısı sayesinde kolayca taşınıyor.

 
  • Mavi renkte tasarlanan kablosuz hoparlör gönderimi sağlanıyor.
  • Sağlam materyal kullanılarak üretilen kablosuz hoparlör uzun ömürlü kullanım vadediyor.
  • Piranha 7828 Wireless Speaker pratik şekilde kullanılabiliyor.

Piranha Wireless Speaker Özellikleri

Piranha Wireless Speaker Özellikleri

Boş zamanların değerlendirilmesi ve keyifli zaman geçirilmesi için müzik vazgeçilmez aktiviteler arasında yerini alıyor. Müzik dinleme aktivitesine yakından bakıldığında kişiyi ruhsal ve fiziksel anlamda olumlu etkilediği görülüyor. Bireylerin dinleme konforunu artırmalarının yolu ise, doğru ses ekipmanlarını tercih etmelerinden geçiyor. En iyi hoparlör çeşitlerinden birisi olarak bilinen Wireless Speaker, şık ve kullanışlı yapısıyla öne çıkıyor. Ev, araba ve işyeri gibi çeşitli alanlarda kullanıma uygun olan Wireless Speaker fiyat performans açısından avantaj sağlıyor. Mavi ve siyah renk detaylarını içeren Wireless Speaker kablosuz yapıda tasarlanıyor. Sağlam ve kaliteli materyal kullanılarak üretilen kablosuz hoparlör, uzun süre boyunca ilk günkü performansta çalışıyor. Ses kalitesi ve düzeyi açısından başarılı olan Wireless Speaker dinleme konforunuzu arttırıyor. Piranha 7828 Wireless Speaker yapısına bakıldığında kullanıcı dostu malzemelerden üretildiği görülüyor. Piranha 7828 Wireless Speaker dış kısmında kullanılan kumaş, bireylerin işitme duyularının zarar görmesini engelliyor. Üst kısmında yer alan eklenti sayesinde hoparlör hem elde hem de çanta içerisinde taşınıyor.

 

Piranha Wireless Speaker Avantajları

Piranha Wireless Speaker Avantajları

Müzik dinleme deneyiminizi üst düzeylere ulaştıran Piranha Wireless Speaker kullanıcılara birçok avantaj sağlıyor. Taşınabilir yapıda olması, kablosuz hoparlörün sağladığı ilk avantaj olarak biliniyor. Elde ya da çanta içerisinde taşıyabileceğiniz Piranha Wireless Speaker pratik ve kolay kullanım imkanı sağlıyor. Büyükten küçüğe herkesin kullanımına uygun olan ürün, yüksek ses kalitesi avantajı sunuyor. Düşük güç tüketimi, kablosuz hoparlörün sağladığı bir diğer avantaj olarak öne çıkıyor. Kalite ve düzey açısından yüksek performans göstermesine rağmen Piranha Wireless Speaker enerji tasarrufu sağlıyor. Kullanıcıların ürünü satın alması halinde herhangi bir teknik kurulum gerekmeksizin kullanmaları mümkün oluyor. Mavi ve siyah renk tonlarını içeren Piranha 7828 Wireless Speaker açık ve koyu renk dekorasyona uyum sağlıyor. Şarj açısından değerlendirildiğinde ürünün uzun süre şarja gerek kalmaksızın çalıştığı görülüyor.

 

Piranha Wireless Speaker Fiyatı ve Yorumları

Piranha Wireless Speaker Fiyatı ve Yorumları

Piranha 7828 Wireless Speaker dış kısmında kullanılan kumaş yapısı sayesinde bireylerin işitme yetileri olumsuz etkilenmiyor. Müzik severlerden tam puan alan Piranha 7828 Wireless Speaker Trendyol’da sizleri bekliyor. En uygun fiyatlı geniş ürün seçenekleri Trendyol kalitesiyle kullanıcılara sunuluyor. Trendyol üzerinden Piranha 7828 Wireless Speaker fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından oluşturulan Piranha 7828 Wireless Speaker yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.