Pippa Alo Tuhafiye Eşel Takımı

65 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
58,88 TL
Kurumsal Fatura
56,78 TL

Ürün Bilgileri

Pippa Alo Tuhafiye Eşel Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sermet Süs Dünyası Satıcı Ünvanı: MEHMET ORDU ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6450034097
    Bu ürün Sermet Süs Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eşel, ölçekli mezura.
  • Bir metrenin 20 de biri, 25 de biri, 50 de biri gibi ölçülendirme de, küçük modeller, patronlar yapmakta kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Pippa Alo Tuhafiye Eşel Takımı

Kıyafetler, kişilerin imajını oluşturan önemli eşyalardan bir tanesidir. Bu önemli eşyanın tasarlanabilmesi için belli başlı araçlar vardır. Bu araçlardan bir tanesi de Pippa Alo Tuhafiye eşel takımı seçeneğidir. Ürün, pek çok farklı özelliğe sahip kıyafeti rahat bir şekilde ölçümleme imkanı tanır. Ölçüm açısından müşterilere sunduğu kolaylık tasarımın sıklıkla tercih edilmesine kaynaklık ederken etkileyici görüntüye sahip giysiler dikebilme imkanı tanır. Bu özelliğin sonucunda çok sayıda terzinin vazgeçilmez ihtiyaçları arasında kendine yer bulurken dikiş dikmeyi yeni öğrenen müşterilere yol gösterir. Oldukça kullanışlı ve işlevsel bir yapıya sahiptir. Siz de kendi kıyafetlerinizi rahat bir şekilde dikmek istiyor, ölçü konusunda çeşitli problemler ile karşılaşıyorsanız kaliteli Pippa Alo Tuhafiye eşel takımı satın alabilirsiniz.

  • 2 adet eşel
  • Kaliteli kağıt yapısı
  • Kullanışlı ve işlevsel form

Kullanışlı Yapısıyla Pippa Alo Tuhafiye Eşel Takımı

Kullanışlı Yapısıyla Pippa Alo Tuhafiye Eşel Takımı

Pippa eşel takımı ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ergonomik tasarımı ürünün kullanışlı bir yapı kazanmasına kaynaklık eder. Bu özelliği sonucunda ürün, pek çok farklı müşterinin rahat bir şekilde ihtiyaçlarını karşılar. Ürün üzerinde belirli aralıklarla ölçü birimleri bulunur. Standart ölçü birimlerine uyum sağlayan tablo kısmı eşya setinin müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına kaynaklık eder. Tasarım, yumuşak bir yapıya sahiptir. Yumuşak yapısı sayesinde kıvrılma durumlarına karşı oldukça dayanıklıdır. Kullanım sırasında kırılma ya da şekil bozukluğu gibi müşteri memnuniyetini olumsuz yönde etkileyen çeşitli durumlar görülmez. Küçük bölgelerden büyük alanlara kadar pek çok değişik bölümün rahat ve kolay bir şekilde ölçüsü alınır. Siz de kullanışlı bir yapıya sahip olan, yumuşak dokusu sonucunda rahat bir şekilde kullanılan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Memnuniyet İçeren Pippa Alo Tuhafiye Eşel Takımı Yorumları

Memnuniyet İçeren Pippa Alo Tuhafiye Eşel Takımı Yorumları

Pippa Alo Tuhafiye eşel takımı yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürün, özellikleri sonucunda ölçü almayı kolay ve pratik bir hale getirir. Bu sayede terzilik yapan kişilerden dikiş dikmeye yeni başlayan müşterilere kadar çok sayıda bireyin ihtiyaçları arasında kendine yer bulur. Müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürün özelliklerinden bir tanesi 2 adet eşelin bir arada müşterilere sunuluyor oluşudur. İdeal miktarı sayesinde tarzı dükkanlarının olmazsa olmazlarından bir tanesi olan tasarım, aynı anda iki farklı kişinin çalışma yapabilmesine imkan sunar. Bununla beraber kaybolma gibi çeşitli durumlara karşı müşterilerin zaman kaybetmesini engeller. Pippa Alo Tuhafiye eşel takımı kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de özellikle müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan, 2 adet eşelin bir araya getirilmesi ile oluşan ürünü temin edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Pippa Alo Tuhafiye Eşel Takımı Fiyatı

Bütçe Dostu Pippa Alo Tuhafiye Eşel Takımı Fiyatı

Pippa Alo Tuhafiye eşel takımı fiyatı müşterimi memnuniyeti kazanan miktar aralığındadır. Ürün, oldukça sağlam ve kaliteli bir yapıda bulunur. Bu özelliği sonucunda müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilirken çeşitli deforme durumlarına karşı oldukça dayanıklıdır. Ürün; pantolon, elbise ya da gömlek gibi değişik niteliğe sahip olan pek çok kıyafetten rahat bir şekilde ölçü alınmasını sağlar. Bu özellikleri ile ürün, pek çok değişik kumaş ile kullanılabilir. Siz de sağlam ve kaliteli bir yapıya sahip, deforme olaylarına karşı dayanıklı olan ürünü inceleyebilirsiniz. Değerlendirmelerinin sonucunda pek çok farklı kumaş için kullanılan, çok sayıda müşterinin ihtiyacını karşılayan ürünü Trendyol aracılığıyla kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Kampanya ve fırsatları takip ederek ekonomik alışveriş imkanından yararlanabilir, aile bütçesine olumlu yönde katkı sağlayabilirsiniz.