Pioneer Dj Pioneer Hdj-x10-s Dj Kulaklığı

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.260 TL18.000 TL

Ürün Bilgileri

Pioneer Dj Pioneer Hdj-x10-s Dj Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELT Müzik Satıcı Ünvanı: ELT MÜZİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333214005900002 Vergi Kimlik Numarası: 3332140059
    Bu ürün ELT Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pioneer DJ HDJ-X10-S DJ Kulaklığı Profesyonel standart Amiral gemisi HDJ-X10 kulak üstü kulaklıklarla oyununuzun zirvesinde kalın. Festivallerde, kulüplerde ve aradaki her yerde size hizmet etmek için profesyonel DJ'lerin katkılarıyla rafine edilmiş, müzik deneyiminizi değiştirecekler. Yeni 50 mm sürücü sayesinde 5 Hz ila 40 kHz arasında değişen yüksek çözünürlüklü ses üreten bu cihazlar, DJ izleme için idealdir, net sol ve sağ kanal ayrımının yanı sıra zengin bas tonları ve net orta ila yüksek frekanslar arasında daha fazla ayrım sağlar. Esnek ve uzun süre giyilebilir olacak şekilde tasarlanan döner mekanizmaları, tercih ettiğiniz şekilde rahatça takmanıza olanak tanır. Poliüretan deri kulak pedleri ve kafa bandı yastığı, nano kaplama kullanımı sayesinde bozulmaya karşı dayanıklıdır, böylece ter ve kiri kolayca silebilirsiniz. Taşıma sırasında çarpma ve çarpmalardan endişelenmeyin - bu DJ kulaklıkları zorlu koşulların ve ağır kullanımın üstesinden gelebilir. Turun size attığı her şeye dayanabildiklerinden emin olmak için ABD Askeri Standart Şok testini * bile geçtiler. Ana Özellikler Yüksek kaliteli ses tasarımı Net, yüksek çözünürlüklü sesle dinlerken hiçbir ritmi kaçırmayın. Üstün sol ve sağ kanal ayrımı ve bas refleks odasıyla, profesyonel izleme için idealdirler. Titizlikle test edildi Yoldayken bile, kulaklıklarınız zorlu koşullara ve yoğun kullanıma dayanacaktır. Hareketli parçalarda dayanıklı metal kullanılmış ve ABD Askeri Standart Şok testini * bile geçemeyen güçlü bir yapı sağlar. * MIL-STD-810G Nano kaplama HDJ-X10 kulaklıklardaki poliüretan deri kulak pedleri ve kafa bandı yastığı, DJ kulaklıkları için dünyada bir ilk olan nano kaplamanın kullanımı sayesinde bozulmaya karşı dayanıklıdır, böylece ter ve kiri kolayca silebilirsiniz. Rahat uyum Bu kulaklıkları nasıl takarsanız kullanın rahattır. Muhafaza tasarımı başınızın üzerindeki baskıyı azaltırken dış dokusu kavrayışı artırır. Mükemmel uyumu bulmanıza yardımcı olmak için, aynı zamanda esnek, dayanıklı bir kafa bandına ve esnek bir fırdama sahiptir. Sağlam, zarif tasarım Tüm HDJ-X kulaklıklar zarif bir görünüme ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. İstediğiniz görünümü tamamlamak için siyah veya gümüş versiyonlardan birini seçin.
Geri Bildirim Ver