PinkyRose 6'lı Profesyonel Kontür Paleti + Özel Fırça

279 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PinkyRose 6'lı Profesyonel Kontür Paleti + Özel Fırça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYOĞLU AVM Satıcı Ünvanı: MEHMET ALİ ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530078700
    Bu ürün BEYOĞLU AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Newmacy 6 color contour palette bölgesel kusurları gizlemeye yönelik kapatıcılar makyajın daha kusursuz görünmesine yardımcı olur.
  • 6 color contour palette-Concealer, çeşitli cilt kusurlarına çözüm sunar solgun ve sarımtrak bölgelerin tonunu düzenler koyu renkler yüksek kapatıcılık gerektiren problemleri gizler paletin en açık rengi, ihtiyaç halinde aydınlatıcı olarak kullanılabilir.
  • Kontür fırçası ile mükemmel sonuç elde edebilirsiniz.
  • Fırça yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Pinkyrose 6'lı Profesyonel Kontür Paleti + Özel Fırça

Yüzün belirli bölgelerini aydınlatmak ve cilde canlılık kazandırmak için kullanılan ürünlerden biri kontür paletidir. 6 farklı renge sahip olması ile dikkat çeken Pinkyrose 6'lı profesyonel kontür paleti + özel fırça, kremsi yapısı ile yüze kolay bir şekilde uygulanır. Kontür paletini burun, çene, alın gibi yüzün belirli bölgelerine uygulayarak daha aydınlık, kusursuz ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı zamanda özel fırçası ile birlikte cilt kusurlarını kapatma ve aydınlatma işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Fırçanın yıkanabilir özelliği sayesinde uzun süreli kullanım sağlanabilir. Temiz cilde uyguladığınız kontür ile cildinizin daha canlı bir görünüme kavuşur. Siz de ürünü satın alarak makyajın vazgeçilmez aşamalarından biri olan kontür paleti ile parlak ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

  • Kremsi formu
  • 6 farklı renk seçeneği
  • Yüksek kapatıcılık

Pinkyrose 6'lı Profesyonel Kontür Palet + Fırça Özellikleri

Pinkyrose 6'lı Profesyonel Kontür Palet + Fırça Özellikleri

Makyaj malzemeleri arasında vazgeçilmez ürünlerden biri olan kontür paleti, kolay sürülme özelliği ile avantaj sağlar. Ürün, 6 farklı renk seçeneği ile her cilt tonuna uyumluluk gösterir. Yüzünüzde ön plana çıkarmak istediğiniz bölgeleri veya daha belirgin hale getirmek istediğiniz yüz hatlarına ürünü uygulayarak kullanım sağlayabilirsiniz. Yumuşak kontür fırçası sayesinde ürün yüzünüzde kolayca dağılır ve yüz hatları daha belirgin hale gelir. Ciltte uzun süre kalıcılık sağlayan bu ürün ile istediğiniz aydınlık görünüme kavuşabilirsiniz. Cildinizde görünmesini istemediğiniz ya da vurgulamak istediğiniz bölgeler üzerinde ürünü kullanabilirsiniz. Pinkyrose 6'lı profesyonel kontür paleti + özel fırça yorum ve önerileri inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Pinkyrose markasına ait bu kontür paletini dilediğiniz zaman satın alarak kendiniz kullanabilir ya da sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

Pinkyrose 6'lı Profesyonel Kontür Paleti + Fırça Yorumları

Pinkyrose 6'lı Profesyonel Kontür Paleti + Fırça Yorumları

Kontür paleti kremsi ve yumuşak yapısı ile sizlere yüzünüzde 6 farklı tonlama yapma imkânı sunar. Çeşitli tonların bir arada bulunduğu kontür palet ile burun bölgenizi inceltebilir, elmacık kemiklerinizi daha belirgin hale getirebilir ve daha keskin bir yüz hattı görünümüne sahip olabilirsiniz. Makyaj rutininizin önemli parçalarından ve adımlarından biri olan kontür paleti, kontür fırçası ile bütünlük sağlar. Kontür paletinin yüze düzgün, homojen ve uygun bir şekilde uygulanması için kontür fırçası kullanılması gerekir. Özel kontür fırçası sayesinde ürünü yüzünüze uygun ve eşit bir şekilde dağıtabilirsiniz. Pinkyrose 6'lı profesyonel kontür paleti + özel fırça kullananlar ürünün yumuşak ve kremsi yapısının avantaj sağladığını yorumlarda belirtir. Ürünle ilgili yapılan yorum, öneri ve görselleri inceleyerek ürünle ilgili kararınızı verebilirsiniz. Yapılan yorum ve önerilerden yola çıkarak kararınızı kolay bir şekilde vermeniz mümkün olur.

Pinkyrose 6'lı Profesyonel Kontür Paleti + Fırça Fiyatları

Pinkyrose 6'lı Profesyonel Kontür Paleti + Fırça Fiyatları

Pinkyrose markasına ait bu ürün farklı tonlara sahip çeşitli renkleri tek üründe barındırır. Birden fazla rengi tek üründe birleştirmesi ile ürün bütçenizi korumanızda yardımcı olur. Pinkyrose 6'lı profesyonel kontür paleti + özel fırça fiyatı, ürünün tüm özellikleri, kalitesi ve sağladığı avantajlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün aynı zamanda bütçe dostudur. Kremsi yumuşak dokusu ile yüzünüzde yapışkanlık hissi bırakmadan makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Krem formu sayesinde ürün kuru cilt tiplerine uyum sağlar. Ürün cildinizde yağlanma yapmadan sağlıklı bir görünüm elde etmenizde yardımcı olur. Cildinize uygun olan renk tonunu fırçası ile yüzünüze uygulayarak kolayca kullanım sağlayabilirsiniz. Yüzünüze ışıltı ve aydınlatma özelliği veren bu palet ile makyajınızı kusursuz bir boyuta ulaştırabilirsiniz. Trendyol üzerinden inceleme yaparak kontür paletini satın alabilir, aydınlık bir cilde sahip olabilirsiniz.