Pine Smart Akıllı Bebek Bezi 4 Maxi (7-18 Kg) 20 Adet

250 TL
(12,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pine Smart Akıllı Bebek Bezi 4 Maxi (7-18 Kg) 20 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pine Bebek Bezi Satıcı Ünvanı: ARKAN GRUP SAĞLIK ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079071800300001 Vergi Kimlik Numarası: 0790718003
    Bu ürün Pine Bebek Bezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pine smart akıllı bebek bezi 4 maxi (7-18 kg) 20 adet
  • Enfeksiyon tespiti yapan akıllı bebek bezi
  • Pine smart bakteriyel idrar yolu enfeksiyonu tespitinde kullanılan dünyanın ilk ve tek akıllı bebek bezidir.
  • Pine bebek bezi ve cerrahpaşa tıp fakültesi ortak çalışması ile geliştirilen bu ürün tüm dünyada patent koruması altına alınmıştır.
  • Doktorlar sağlığımız hakkında fikir sahibi olmak için çoğunlukla bizden idrar numunesi isterler.
  • Biz yıllardır çocuklarımızın rahatı için bebek bezi üreten bir firma olarak bebek bezine idrarı analiz etme özelliği kazandırdık.
  • Pine smart idrarda nitrit varlığını analiz ederek bebeğinizin enfeksiyon geçirip geçirmediğini kontrol etmektedir.
  • Bebeğinizin idrarında enfeksiyon mevcut ise bezin dış yüzeyinde belirtilen alan pembeye dönüşür.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 0
  • Paket İçi Bez Adedi > 40 Adet
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Pine Smart Akıllı Bebek Bezi 4 Maxi (7-18 kg) 20 Adet

Piyasada bulunan bebek bezi seçenekleri arasında öne çıkan Pine Smart akıllı bebek bezi 4 maxi (7-18 kg) 20 adet, ebeveynler tarafından ilgi görür. Sık sık tercih edilen bu ürün, bebeklerin yaş ve kilosuna göre uygunluk gösterir. Kendine has özellikleri, emiş gücü ve daha pek çok özelliği ile aileler tarafından onay alır. Günümüzde yaygın olarak kullanılan bez, tek kullanım özelliğine sahiptir. Böylece bebeklerde pişik ya da diğer rahatsızlıklar konusunda sorun yaşamadan hijyenik bir kullanım sağlayabilirsiniz. Ürün, bebeklerin rahat olması konusunda maksimum düzeyde etki gösterir. Doğru aralıklarda değiştirildiği sürece yavrunuzun konforu uzun süreli olur. Kalite yapısı ile sağlıklı bir kullanım sunar. 7 - 18 kilo aralığındaki bebekler için uygunluk gösterir. Kaliteli ve güvenilir bir ürün olarak dikkat çeker.

  • Yüksek emiş gücü
  • Uzun süreli konfor
  • Çevreye duyarlı

Pine Smart Akıllı Bebek Bezi Özellikleri

Pine Smart Akıllı Bebek Bezi Özellikleri

Pine Smart idrar yolu enfeksiyonunu tespit etme konusunda dünya çapında ilk akıllı bebek bezi olma özelliği taşır. Uzmanlar tarafından geliştirilen bu ürün, bebeklerin hem konforu hem de sağlığı göz önünde bulundurularak üretilir. Nitrit kalıntısı idrar yolu enfeksiyonu geçiren bebeklerin idrarında bulunur. Pine Smart akıllı bebek bezi 4 numara da nitrit varlığını tespit eder. Günlük banyo sonrasında direkt olarak kullanılabilir. Ateş, halsizlik ve iştahsızlık başta olmak üzere idrarda renk ve koku değişikliği ve enfeksiyon şüphesi olduğunda bebeğinize bezi takabilir, sonucu öğrenebilirsiniz. Enfeksiyon varsa ürünün 1 ay boyunca sürekli olarak kullanılması önerilir. Normal bebek bezleri yerine kullanılması herhangi bir dezavantaj içermez. Bu sayede ebeveynler akıllı bebek bezi olarak markanın ürününü tercih edebilir. Maxi boy olarak değerlendirilen bez, 7 ile 18 kilo arasındaki tüm bebeklere uygun bir üründür.

Pine Smart Akıllı Bebek Bezi Avantajları

Pine Smart Akıllı Bebek Bezi Avantajları

Pine Smart 4 numaralı bez, idrar yolu enfeksiyonunu erken fark etme konusunda büyük bir avantaj sağlar. Yapısı sayesinde çocuklardan idrar alma zorluğuna da çözüm getirir. Belirti göstermeyen enfeksiyonları tespit etme konusunda da başarılı bir üründür. Erken tedavi uygulamalarına başlamak için ideal bir etki gösterir. Kısa sürede ve hafif ilaçlarla enfeksiyonu atlatmaya yardımcı olmak için erken teşhise vesile olur. Ergonomik olması sayesinde bebeklerin bedenine tam olarak oturur. Boy ve kiloya karşılık denklik gösterir. Kalınlığı sayesinde bebeklere konforlu bir deneyim yaşatır. Emiş gücü ve kalınlığı doğru orantılıdır. Hem ince yapılı hem de yüksek bir emiş gücü olduğu için sağlıklı etkiler bırakır. Pişik, kızarıklık gibi istenmeyen sağlık sorunları yaşatmadan fayda sağlar. Hava alabilen yapısı ile hijyenik bir ürün olma özelliği taşır.

Pine Smart Bebek Bezi 4 Maxi Fiyatları ve Yorumları

Pine Smart Bebek Bezi 4 Maxi Fiyatları ve Yorumları

Çocuğu olan ailelerin birincil ihtiyaçlarının başında gelen bebek bezi, enfeksiyon tespiti yapabilmesi ile popülerlik kazanır. Ayrıca günlük bez olarak da kullanılması çok yönlü kullanım deneyiminin önünü açar. Ürün hakkında araştırma yapan aileler, Pine Smart akıllı bebek bezi 4 maxi (7-18 kg) 20 adet yorumları alanına da bakarak ürünü kullanan ebeveynlerin deneyimlerini inceleyebilirler. Ürün, bebeklerinin rahatlığı ve sağlığı için fayda sağlar. Bebeğin belini saran bez, sıkmadan ve kızarıklığa yol açmadan rahat bir kullanım deneyimi yaşatır. Bebeklerin konforunun birinci planda olduğu bu ürün, fazla sıvı emebilmesi ile beğeni toplar. Pine Smart akıllı bebek bezi 4 maxi (7-18 kg) 20 adet fiyatı da tüm bu olanak ve imkanlar dahilinde son derece uygun bir skalada karşınıza çıkar. Trendyol’dan bu bebek bezine hızlı ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.