Pierre Cardin Pamuk Yorgan Tek Kişilik

1.179,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.297,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,90 TL

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Pamuk Yorgan Tek Kişilik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pierre Cardin Home TR Satıcı Ünvanı: PASİFİC INTERNATİONAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0722074589800001 Vergi Kimlik Numarası: 7220745898
    Bu ürün Pierre Cardin Home TR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre cardin pamuk yorgan tek kişilik
  • Paket içeriği: tek kişilik pamuk yorgan 155x215 cm (1 adet)
  • Dış yüzey: %100 pamuk kumaş
  • Iç dolgu: 300 gr/m2, %100 pamuk dolgulu
  • Pierre cardin pamuk yorgan %100 doğal pamuk lifinden üretilmiştir.
  • Antibakteriyel ve antialerjiktir.
  • Dokuma işlemi sırasında kimyasal işleme maruz kalmadan üretilen pierre cardin pamuk yorganlar doğallıklarını ve yumuşaklıklarını çok uzun yıllar korur.
  • Dayanıklı bir malzeme olan pamuk oldukça yumuşaktır ve havayı içine hapsederek yorgana yalıtım özelliği kazandırır. Soğuk havalarda sıcak tutarken, sıcak havalarda terletme yapmaz.
  • Çamaşır makinesinde yıkama için uygundur ve çabuk kurur.
  • Orijinal pierre cardin çantası ile gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Dolgu Materyali Pamuk
  • Dış Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 155 x 215

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin Pamuk Yorgan Tek Kişilik

Uykunuzun kaliteli bir hal almasını sağlayan pamuk yorgan çeşitleri sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Dört mevsim boyunca konforlu bir şekilde tercih edilerek vücut sıcaklığınızın korunmasına yardımcı olur. Pierre Cardin yorgan %100 pamuktan üretildiği için sağlıklı ve hijyenik bir kullanım imkanı sağlar. Yumuşak bir yapıya sahip olduğundan gece boyu kesintisiz bir şekilde uyuyabilirsiniz. Tek kişilik özelliği ile birlikte yatağınızın üzerini kolaylıkla kaplayarak çarşafın kirlenmesini önler. Hava alabilen yapısı sayesinde bakteri tutmaz, kendi nemini korur. Antialerjik yapısı ile birlikte sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Alerjik bir yapınız varsa güvenle Pierre Cardin pamuk yorgan modelini tercih edebilir, gönül rahatlığıyla uzun süre kullanabilirsiniz. Siz de geceleri uykunuzun bölünmesini önlemek istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Antialerjik ve anti bakteriyel
  • %100 doğal pamuk
  • Kolay kullanım imkanı

Antialerjik ve Anti Bakteriyel Pierre Cardin Pamuk Yorgan

Antialerjik ve Anti Bakteriyel Pierre Cardin Pamuk Yorgan

Yorgan kullanımında sağlıklı ve güvenli bir deneyim elde etmek istiyorsanız pamuk üretimi olarak antialerjik ve anti bakteriyel özellik gösteren model tercih edebilirsiniz. Pierre Cardin pamuk yorgan tek kişilik MCYOR00043 toz ve bakteri tutmayan özelliği ile birlikte kolayca temizlenebilir. Ayrıca yıkama talimatlarına uygun şekilde temizlendiği takdirde dolgulu ve pamuk yapısını bozmadan uzun yıllar sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Hassas bir cildiniz varsa kaşıntı ve kızarıklık gibi durumların önüne geçmek için doğal pamuktan üretilen Pierre Cardin tek kişilik yorgan modelini tercih edebilirsiniz. Antialerjik özelliği sayesinde vücudunuzda oluşabilecek tahrişi önleyebilir ve sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Vücudunuzun nem derecesini ve sıcaklık seviyesini bu ürün sayesinde dengede tutabilirsiniz. Siz de antialerjik ve anti bakteriyel özelliğe sahip yorgan arıyorsanız bu ürünü tercih edebilir, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

%100 Doğal Pamuk İçeren Pierre Cardin Tek Kişilik Yorgan

%100 Doğal Pamuk İçeren Pierre Cardin Tek Kişilik Yorgan

Doğal pamuk birleşiminden oluşan yorganlar uzun süre formunu kaybetmeden sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Pierre Cardin yorgan tek kişilik modeli %100 pamuk malzemelerden üretilerek nefes alabilen bir yapıya sahiptir. Bununla birlikte yalıtım özelliği sayesinde sıcak ve soğuk havayı içine çeker ve bunun dengeli bir şekilde dağılmasını sağlar. Soğuk hava koşullarında sıcaklık seviyesi yükselten ve sıcak havalarda soğuk havayı dengeleyerek terletmeyen özelliğe sahiptir. Bu sayede gece boyu kesintisiz bir şekilde uyuyabilmenize yardımcı olur. Dayanıklı malzeme kalitesi ile beraber oldukça yumuşak ve dolgun yapıya sahiptir. Pierre Cardin pamuk yorgan tek kişilik kullananlar uzun yıllar formunu koruyan özelliğinden oldukça memnundur. Bu sayede uzun süre sağlıklı ve dayanıklı kullanım imkanı elde ederler. Siz de %100 pamuktan üretilen bu yorganı tercih ederek kesintisiz bir gece geçirebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Pierre Cardin Tek Kişilik Pamuk Yorgan

Uygun Fiyatlı Pierre Cardin Tek Kişilik Pamuk Yorgan

Pierre Cardin pamuk yorgan tek kişilik yapıya sahip olarak konforlu bir kullanım imkanı sağlar. Pamuk özelliği ile birlikte gece uykularınızın kesintisiz olabilmesine yardımcı olur. Ayrıca terleme gibi problemleri önleyerek sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilmenize imkan tanır. Dokuma işlemi esnasında insan sağlığını tehdit eden zararlı kimyasallara maruz kalmadan üretilir. Bu sayede doğal yapısını ve yumuşak yüzeyini yıllarca koruyarak uzun süre kullanım imkanı sağlar. Bütçelere uygun fiyatı ile Trendyol’dan satışa sunulan bu ürünü siz de satın alabilirsiniz. Siz de Pierre Cardin pamuk yorgan tek kişilik fiyatlarını inceleyerek bütçenize uygun ve ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Alt kısmında bulunan Pierre Cardin pamuk yorgan tek kişilik yorumlarını okuyarak da aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilir ve daha önce satın almış müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.