Pierre Cardin Capsule Kabin Boy Bebek Arabası Gri

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Capsule Kabin Boy Bebek Arabası Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VETACOCUK Satıcı Ünvanı: VETA DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925046829566855 Vergi Kimlik Numarası: 9250468295
    Bu ürün VETACOCUK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alüminyum gövde Ayarlanabilen sırt dayanağı Açılabilir ön bar Geniş alt sepet Taşımayı kolaylaştıran kademe ayarlı çek çek kolu Ayarlanabilir güneş siperliği Otomatik kilitlenme Katlandığında desteksiz ayakta durabilme Katlı halde uçakta el bagajı olarak kabul edilir Kompakt tasarımı sayesinde katlandığında az yer kaplar Uçakta kabin içine almak için özel taşıma kılıfı 0-36 ay arası kullanım 25 kg taşıma kapasitesi Temizlenme Özellikleri Nemli bir bezle temizlenebilir Temizliği için asla kimyasal bileşenli temizleyiciler, amonyak ve çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Güneş ışığı solmaya neden olacağından, kullanılmadığı zamanlarda balkon, pencere yakını gibi güneşe maruz kalacağı yerlerde saklanmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Araba Ağırlığı 7 - 10 Kg
  • Ek Özellikler Yatış Pozisyonlu
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin PC-CAPSULE Capsule Bebek Arabası

Bebeğiniz için gerekli olan aksesuarları satın alarak onların konforunu arttırmanız önemlidir. Yeni doğan bebeğinizi rahatlıkla taşımanızı sağlayan ve aynı zamanda size de pratik bir kullanım sunan Pierre Cardin Capsule bebek arabası bu gereçlerden biridir. 0-36 ay arasındaki bebekleriniz için kullanabileceğiniz, katlanabilir ve hafif özelliği bulunan bebek arabası ile bebeğinizi taşımanız oldukça kolaydır. Azo boya içermeyen sağlıklı yapısı ve yumuşak kumaşı ile bebeğinize zarar vermez. Ebeveynlerin kolay kullanımı için alüminyum gövdeli hafif bir tasarıma sahiptir. Dayanıklı oluşu ile bebeğinizi gönül rahatlığı ile bebek arabasıyla taşıyabilirsiniz. Ayarlanabilir sırt dayanağı olan ve bebeğinizin konforu için tüm gereklilikleri aynı arabada bulabilirsiniz. Bebek arabası sizin ve bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılar.

  • 0-36 ay için uygundur
  • 22 kiloya kadar taşınabilir
  • Hafif alüminyum kullanımı ile kolaylık sağlar

Pierre Cardin Capsule Bebek Arabasının Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Pierre Cardin Capsule Bebek Arabasının Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Birçok avantajlı özelliği ile sizi memnun eden ve bebeğinizin ihtiyaçlarını karşılayan Pierre Cardin Capsule bebek arabası gri katlanabilir özelliği ile kolay bir kullanım sağlar. Alüminyum gövdeden üretilen hafif yapısı, kumaş kaplaması ile bebeğinizi konforlu bir yolculuğa çıkarır ve size rahat bir kullanım sağlar. Azo boya ve fetelat gibi kimyasal maddeler içermeyen sağlıklı yapısı sayesinde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bebeğinizin ve sizin ihtiyaçlarını alan geniş alt sepeti ile pratiklik sağlar. Ayarlanabilir sırt desteği sayesinde bebeğinizi rahat bir şekilde istediğiniz pozisyona getirebilirsiniz. 5 noktalı minimum güvenlik kemeri vardır. Böylece bebeğiniz ile güvenli bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Güneşli günlerde ayarlanabilir güneş siperliğini kullanarak bebeğinizi zararlı UV ışınlarından koruyabilirsiniz. Pierre Cardin Capsule bebek arabası gri fiyatı uygundur. Kolayca satın alarak kullanabilirsiniz.

Pierre Cardin Capsule Gri Bebek Arabası Koruyucu mudur?

Bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayan, konforlu yapısı ile rahat ettiren ve ona güvenli bir yolculuk deneyimi sunan Pierre Cardin Capsule gri bebek arabası avantajlı özellikleri ile koruyucudur. Zararlı kimyasallarda uzak özel malzemelerden üretilen yapısı, yumuşak kumaş kaplaması ile bebeğinizi rahat ettiren iç tasarımı ile gönlünüz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayarlanabilir güneşliği sayesinde bebeğinizi sıcak ve güneşli günlerde de rahatça gezdirebilirsiniz. 360 derece dönen ve sabitlenebilen ön tekerleği ile konforlu bir sürüş sağlar. Dik yerlerde ve durduğunuz zamanlarda sabitlenebilen tekerlekleri sayesinde bebeğinizi olumsuz durumlardan koruyabilirsiniz. Katlanabilir ve katlandığında dik durabilir özelliği ile size kolay bir kullanım sağlar. Uçak yolculuklarınızda el bagajı şekline gelen özel tasarımı sayesinde rahat bir şekilde dilediğiniz yere gidebilirsiniz. Konforlu ve koruyucu tasarımı ile bebek arabasını kolayca kullanabilirsiniz.

Pierre Cardin Capsule Gri Bebek Arabası Konforlu mudur?

Kolay katlanır ve katlandığında dik duruş özelliğine sahip yapısı, kabin bagajı olabilen özelliği, bavul çek çeki ile kolay taşınabilir oluşu ile Pierre Cardin Capsule 0-36 ay bebek arabası gri konforlu bir kullanım sağlar. Bebeğinizin konforu için de gerekli olan avantajlı tasarımları ile sizi memnun eden bebek arabası ile seyahatlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Ayarlanabilir, yumuşak sırt desteği sayesinde bebeğiniz için en konforlu pozisyonu bularak onu mutlu edebilirsiniz. Güneş ışığından koruyan ayarlanabilir güneşliği ile de sıcak günlerde bebeğiniz ile kolayca gezebilirsiniz. Kumaştan yapılan iç tasarımı ve hafif alüminyum kaplaması sayesinde kolay taşınabilir oluşu ile sizi memnun eden Pierre Cardin Capsule gri bebek arabası 0-36 ay bebekleriniz için ideal bir deneyim sunar. Açılabilir ön barı ile bebeğiniz çevresini kolay bir şekilde görebilir ve deneyimleyebilir. Sağlam kemeri ile de olumsuzluklarla karşılaşmadan güvenli bir seyahat geçirebilirsiniz. Almak istediğiniz Pierre Cardin Capsule bebek arabası gri yorumlarına bakarak kararınızı verebilir ve bebeğinizin konforu için tasarlanan bu arabayı satın alabilirsiniz.