Pierre Cardin Blue Blanc 24 Parça Yemek Takımı

1.352 TL

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Blue Blanc 24 Parça Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün adı : Pierre cardin blue blanc 24 parça yemek takımı / marka : Pierre cardin / ürün tipi : 24 parça yemek takımı / kalite : Crown bone china / renk : Desenli / ebat : 24 parça / ürün detay : 6 adet servis tabağı6 adet çukur yemek tabağı6 adet pasta tabağı6 adet komposto kasesi / barkod : 71125921 / menşei : Türkiye

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 0-50
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin Blue Blanc 24 Parça Yemek Takımı

Şık sofraların vazgeçilmezi olan yemek takımları, kullanışlı ve kaliteli yapıları sayesinde dikkat çeker. Bununla birlikte fazla parçadan oluşan takımlar müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Pierre Cardin markası tarafından satışa sunulan Blue Blanc 24 parça yemek takımı servis tabağı, çukur yemek tabağı, pasta tabağı ve komposto kasesinden oluşur. 6 kişilik kullanıma uygun olan bu model kalabalık misafirlerinizi kaliteli bir şekilde ağırlamanıza yardımcı olur. Bununla birlikte gelen misafirlerinize de şık bir sofra hazırlayabilirsiniz. Çiçek işlemeli tasarımı sayesinde şık ve dekoratif görünüm elde edebilirsiniz. Dekoratif görünümünden faydalanarak eşsiz masalar kurabilirsiniz. İsterseniz günlük hayatta kullanabilir isterseniz de çeyiz setinizi tamamlayabilirsiniz. Siz de Pierre Cardin tarafından satışı sunulan bu model sayesinde sağlıklı bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Pratik kullanım imkanı
  • Kaliteli tasarım
  • Sağlıklı malzeme

Pratik Kullanım Sunan Pierre Cardin Blue Blanc Yemek Takımı

Pratik Kullanım Sunan Pierre Cardin Blue Blanc Yemek Takımı

Pratik kullanım imkanı sunan yemek takımı modelleri müşterilerin beğenisini toplar. İhtiyacınıza uygun olarak birbirinden farklı ürünleri içinde barındıran bu takımlar sayesinde kaliteli bir kullanım elde edebilirsiniz. Pierre Cardin Blue Blanc 24 parça yemek takımı porselen yapıya sahiptir. Parlak yüzeyi ile sofralarınıza şıklık katar. Paket içerisinde bulunan 6 adet servis, yemek ve pasta tabağı sayesinde hızlı ve pratik bir servis oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda hoşaf servisinizi de komposto tabağı ile yapabilirsiniz. Ayrıca dekoratif görünümüyle birlikte masa örtülerinizle uyum yakalayabilirsiniz. Çiçek desenleri sayesinde masanızın parlamasını sağlayabilir ve kaliteli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Kırılmayan ve çizilmeyen özelliğinden faydalanarak mutfak dolaplarınızda güvenle muhafaza edebilirsiniz. Bu sayede dilediğiniz anda ulaşarak pratik bir kullanım elde edebilirsiniz. Siz de bu ürünü satın alarak kaliteli parçalara sahip olabilirsiniz.

Porselen Yapılı Blue Blanc 24 Parça Yemek Takımı

Porselen Yapılı Blue Blanc 24 Parça Yemek Takımı

Porselen malzemelere sahip olan yemek takımları uzun süre dayanıklılığını ve formunu korur. Blue Blanc yemek takım porselen malzelemerle üretilerek kaliteli bir kullanım elde edebilmenize yardımcı olur. 24 parçadan oluşan bu set 6 kişilik kullanıma uygundur. Bu sayede gelen kalabalık misafirlerinizi ağırlarken gönül rahatlığıyla bu takımı tercih edebilirsiniz. Birbirinden farklı malzemelerinden faydalanabilir, ekstra bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. Pierre Cardin Blue Blanc 24 parça yemek takımı kullananlar porselen yapısından oldukça memnundur. Parlak yüzeyi sayesinde masalarında şık bir görünüm elde ederler. Bununla birlikte dekoratif yapısından faydalanarak masalarında zevklerini yansıtabilirler. Sunum masalarını kolay ve şık bir şekilde hazırlayarak ekstra bir ürüne ihtiyaç duymazlar. Siz de porselen malzemelerden üretilen bu ürünü Pierre Cardin Blue Blanc 24 parça yemek takımı 71125921 kodu ile aratak satın alabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Pierre Cardin Blue Blanc Yemek Takımı

Uygun Fiyatıyla Pierre Cardin Blue Blanc Yemek Takımı

Pierre Cardin tarafından satışa sunulan Blue Blanc yemek takımı 24 parçadan oluşarak 6 kişilik kullanıma uygundur. Bu sayede set içerisinde ihtiyacınıza uygun olan her ürüne sahiptir. Çiçek desenleriyle bezenen motifleri ile nazik ve şık bir sunum imkanı sağlar. Ayrıca uygun fiyatından faydalanabilir ve bütçenizi sarsmadan bu seti kolayca satın alabilirsiniz. Pierre Cardin Blue Blanc 24 parça yemek takımı fiyatlarına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Bu sayede ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilmek için alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Pierre Cardin Blue Blanc 24 parça yemek takımı yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara da yanıt bulabilirsiniz. Bu yorumlar ile ürünü daha önceden satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ekonomik ve güvenli bir şekilde satın alarak kaliteli tasarıma sahip olabilirsiniz.