Phyto Color Saç Boyası - 8.1 Küllü Sarı

480 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
717,25 TL

Ürün Bilgileri

Phyto Color Saç Boyası - 8.1 Küllü Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maynatura Satıcı Ünvanı: MAYNATURA KOZMETİK TURİZM TİCARET İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613134234700001 Vergi Kimlik Numarası: 6131342347
    Bu ürün Maynatura tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Phyto Color Saç Boyası - 8.1 Küllü Sarı Açıklama: Doğal görünümlü ve ışıltılı vurgular sağlamak için beş renk veren bitkilerden Fransa'da seçilen ve üretilen bitkisel pigmentlerle zenginleştirilmiştir. Her renk tonu için minimum 7 pigment ile PHYTO COLOR doğal görünümlü ve parlak vurgularla nüanslı yoğun bir renk sonucu sağlamak için elyafı doğal olarak renklendirir. Jojoba ve Monoï yağları, rengi büyüten değerli yağların ikilisi. Gerçek parlaklık arttırıcı olarak işlev gören %100 bitkisel kökenli iki yağ. Hünnap kabuğu özü ve PalineTM (veya Oksitlenmiş Mısır Yağı) saç derisine saygı ve rahatlık getirir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Jel dokusu sayesinde uygulaması kolay bir formül. Kullanım Önerisi: KUTUNUN İÇİNDEKİLER: 1 Hazırlayıcı losyon şişe 1.69 fl. oz. - 1 Renklendirici krem 1.69 fl. oz. - 1 Renk koruyucu maske 0.40 fl.oz. - 1 Prospektüs - 1 bir çift eldiven. /!\ SAÇ BOYALARI CİDDİ ALERJİK REAKSİYONLARA NEDEN OLABİLİR. TALİMATLARI OKUYUN VE TAKİP EDİN. SAÇ BOYASINI UYGULAMADAN 48 SAAT ÖNCE ALERJİ TESTİ YAPMAYI UNUTMAYIN. İÇİNDEKİ TALİMATLARI OKUYUN. Sadece saç boyama için kullanın. Hazırlayıcı losyon şişe içeriğiyle karıştırmak için renklendirici krem. 1:1 karıştırma oranı. KOLAY HAZIRLIK: kuru, yıkanmamış saçlarda Tek kullanımlık eldivenler giyin. - DURUM N° 1: Geçmişte hiç boyanmamış saça : Karışımı saç diplerine uygulayın ve ardından ürünün geri kalanını tüm saça yayın. 30 dakika bekletin. %50'den fazla beyaz saça sahipseniz 40 dakika bekletin. Su berraklaşana kadar ılık suyla iyice durulayın. - DURUM N°2: Boyalı saçlara, saç diplerinde doğal renk göründüğünde : Karışımı sadece saç diplerine uygulayın ve 20 dakika bekletin. %50'den fazla beyaz saça sahipseniz 30 dakika bekletin. Daha sonra kalan ürünü saç boylarına ve uçlarına yayın ve 10 dakika bekletin. Su berraklaşana kadar ılık suyla iyice durulayın. Faydalar ve Sonuçlar: İlk uygulamadan itibaren beyaz saçları %100 kapatır ve solmaz. Doğal görünümlü ve parlak vurgulara sahip yoğun bir renk. Parlak, korunmuş ve beslenmiş saçlar.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Sarı
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver