Physicians Formula The Healthy Fondöten Spf 20 Ln3

1.599 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Physicians Formula The Healthy Fondöten Spf 20 Ln3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UMES AVM Satıcı Ünvanı: UMUT ESMERAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3800564648
    Bu ürün UMES AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Physicians Formula The Healthy Fondöten SPF 20 Cilde nefes aldıran Physicians Formula The Healthy Fondöten SPF 20, saten bitişiyle tende hafif bir duruş sergiler. Cilt pürüzsüz ve eşit renge kavuşurken güneşe karşı korunmaya başlar. A, C ve E vitaminleriyle desteklenen fondöten, cildi ihtiyaç duyduğu nem ve bakım ile buluştururken yoğun koruma sağlar. Tüm yüzün aynı tonda olmasına katkıda bulunur ve ciltte canlandırıcı bir etki yaratır. Tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilir. Cilde sadece pürüzsüz görünüm sunmaz aynı zamanda aydınlatıcı etkisi ile ciltte zarif yansımaları beraberinde getirir. Gün ışığında da gece ışığında da tenin saten pürüzsüzlüğüyle görünmesini sağlayan fondöten, içerdiği aydınlatıcı kompleks ve hyaluronik asit ile fondöten deneyimini zenginleştirir. Physicians Formula The Healthy Fondöten SPF 20 ile cildi koruma altına almak kolaylaşır. Etkili formül güne başlarken ya da özel bir davete hazırlanırken cildinizi doğal bir ışıltıyla buluşturmanızı sağlar. Eşit, yumuşak, pürüzsüz ve aydınlık ten makyajı için cildinizi destekler.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver