Physicians Formula Preslenmiş Toz Pudra Kremsi Doğal Yarı Saydam Yüz Kontur Paleti Kompakt

499 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Physicians Formula Preslenmiş Toz Pudra Kremsi Doğal Yarı Saydam Yüz Kontur Paleti Kompakt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ShiningGirls Satıcı Ünvanı: EREN BOSTAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1800870430
    Bu ürün ShiningGirls tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Compact pudra ne işe yarar? Compact pudra nedir Makyaj sonrası cildinizin daha pürüzsüz görünmesini istiyorsanız makyaj çantanıza mutlaka bir Eklemelisiniz. Kolay uygulanan ve ciltteki pürüzlü görünümü yok eden compact pudralar ile siz de mükemmel ten makyajlarına imza atabilirsiniz. Cildinizde kızarıklıklar bulunuyorsa, fondötenin bir süre sonra dağıldığını hissediyorsanız ve yaptığınız kontür uygulamasının gün boyu ton doygunluğunu korumasını istiyorsanız. Compact pudra, toz pudranın preslenmiş halidir. Genel nitelikte kapatıcılık özelliği daha yüksektir. Ürün tozutma yapmadığı için uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Ciltteki ton eşitsizliklerini kapatır . Goddess glow : bu tereyağlı yumuşak çok tonlu sıkıştırılmış pudra sayesinde sıcak bir tropikal ışıltı ile kusursuz bir cilt elde edin. Murumuru tereyağı, cupuacu tereyağı ve tucuma tereyağı'nın besleyici bir karışımı ile yapılan bu yüz pudrası, kusursuz bir uygulama ve oluşturulabilir bir kapatıcılık sunar. Besleyici + nemlendirici : besin açısından zengin amazon'dan murumuru yağı, cupuacu yağı ve tucuma yağı karışımı ile yapılan bu makyaj, cildi yumuşatan, yumuşatan ve nemlendiren temel yağ asitleri ve pro-Vitaminlerle doludur. Pürüzsüz uygulama : ister makyaj fırçası kullanın, ister sadece parmaklarınızı kullanın, tereyağı koleksiyonu'ndaki kozmetikler, gün boyu çekici bir kapatıcılık için ciltte kolaylıkla kayar ve kusursuz bir şekilde karışır. Hassas ciltler için üretilmiştir : physicians formula makyajı, cildinizin sağlığı ve rahatlığı düşünülerek özel olarak formüle edilmiştir. Bu nedenle, içten dışa güzel görünmenizi ve hissetmenizi sağlayan yüksek kaliteli malzemeler kullanıyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Pembe
  • Görünüm Işıltılı
  • Form Kompakt
Geri Bildirim Ver