Photon Milestone H4 12000 Lumens Commander Edition Led Xenon +4 Plus-1 Yıl Garantili-yetkili Bayii

2.355,05 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.375 TL
350 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.408,64 TL2.383,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.374,05 TL

Ürün Bilgileri

Photon Milestone H4 12000 Lumens Commander Edition Led Xenon +4 Plus-1 Yıl Garantili-yetkili Bayii

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DuoLight Satıcı Ünvanı: DUOLIGHT OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0314137690900001 Vergi Kimlik Numarası: 3141376909
    Bu ürün DuoLight tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Milestone H4 12000 Lumens Commander Edition Led Xenon +4 Plus-1 Yıl Garantili-yetkili Bayii

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Akü Volt 12 Volt
  • Far (Ampul) Tipleri Led
  • Ampul Sınıfları D3S / H4
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

Photon Milestone H4 12000 Lumens Commander Edition LED Xenon +4 Plus - 1 Yıl Garantili

Araçlarda güvenli bir sürüş elde edebilmek için aydınlatma sistemlerinin kaliteli olması oldukça önemlidir. Özellikle net bir görüş açısı sunan çeşitler, müşteriler tarafından oldukça talep alır. Dayanıklı yapısıyla uzun süre kullanılabilecek olan LED sistemleri, kullanım kalitenizi artırır. Photon Milestone Commander Edition, kaliteli aydınlatma yapısıyla sıklıkla tercih edilir. Yol aydınlatma konusunda oldukça başarılı olan bu ürün, görüş açısının genişlemesine imkan tanır. Bununla birlikte gece boyu güvenli bir sürüş deneyimi yaşatır. Karşıdan gelen aracın net bir biçimde görünmesine de yardımcı olur. Aynı zamanda diğer insanların gözünü rahatsız etmez. Siz de Photon Milestone H4 12000 Lumens Commander Edition LED Xenon +4 Plus-1 yıl garantili satın alabilir, uzun yıllar kaliteli bir deneyime sahip olabilirsiniz.

  • Kaliteli aydınlatma sistemi
  • Yüksek göz konforu
  • Dayanıklı yapı

Kaliteli Aydınlatma Sistemli Milestone Commander LED

Kaliteli Aydınlatma Sistemli Milestone Commander LED

Gece yapılan yolculukların önemli unsurlarından biri de LED sistemleridir. Yol hakimiyetini artıran ve çevrenin aydınlanmasına yardımcı olan bu sistemler, karanlık alanlarda tercih edilir. Beğenilen ürünün üstün kalitede olması, müşterilerin dikkat ettiği kriterler arasında yer alır. Photon Milestone H4 12000 Lumens Commander Edition LED Xenon +4 Plus-1 yıl garantili şekilde satışa sunulur. Böylelikle müşterilere güvenlik bir deneyim kazandırır. Objeleri gösterme fonksiyonu gelişmiş olan bu model, yüksek aydınlatma imkanına sahiptir. Bununla birlikte düşük Kelvin seviyesine sahip olduğundan göz sağlığının korunmasına da yardımcı olur. Photon Milestone H4 12000 Lumens Commander Edition LED Xenon +4 Plus-1 yıl garantili kullananlar ile bilgi alışverişinde bulunarak ürünle ilgili bilgi alabilirsiniz. Aydınlatma sistemi gibi birçok faktör hakkında bilgi edinerek gönül rahatlığıyla sipariş oluşturabilirsiniz.

Yüksek Göz Konforuyla Milestone Commander Edition

Yüksek Göz Konforuyla Milestone Commander Edition

LED sistemlerinin göz konforunu sağlaması oldukça önemlidir. Kelvin seviyesi yüksek olan çeşitler göz sağlığına zarar verebilir. Fakat düşük oranlarda üretilen modelleri tercih ederek konforlu ve sağlıklı bir deneyim elde edebilirsiniz. Photon Milestone 12000 Lümen ve 6000K Kelvin seviyesine sahiptir. Beyaz ışıklı olan bu model etrafın aydınlanmasında oldukça etkilidir. Düşük oranları sayesinde sağlıklı gözlere sahip olunması konusunda destek olur. Optimum değerleri sayesinde müşterilerin memnun kalmasına ve yol hakimiyetinin artmasına imkan tanır. Hedeflenen beyaz ışığın müşteriye verilmesini sağlayan bu model, ihtiyaçların karşılanmasında da etkilidir. Karşıdan gelen araçta yer alan insanların da gözünü almayan özelliği ile güvenli bir sürüş deneyimi yaşatır. Photon Milestone H4 12000 Lumens Commander Edition LED Xenon +4 Plus-1 yıl garantili yorumları sayesinde aklınıza takılan soruları kolaylıkla cevaplayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Commander Edition LED Xenon +4 Plus Fiyatı

Bütçe Dostu Commander Edition LED Xenon +4 Plus Fiyatı

Photon Milestone Commander, ultraviyole chipleri sayesinde güvenli bir sürüş deneyimi yaşatır. Yetersiz yol görüşünü engelleyen bu model, kabul edilen salınım miktarları arasında düşük değerlere sahiptir. Böylelikle hakimiyetinizi ve konforunuzu artırır. Beyaz ışıklı olduğundan çevrede bulunan her türlü objenin net bir biçimde görülebilmesine yardımcı olur. Üstün kalitesi sayesinde uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Photon 12000 Lümen değeri sayesinde, güçlü bir ışık sistemine sahiptir. Böylelikle yolun iyi bir biçimde aydınlanmasına ve görüş açısının yükselmesine imkan tanır. Aracınıza uyum sağlayacak ölçüleri sayesinde gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Tak çalıştır kolaylığı sayesinde fazla efor sarf etmeden ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Trendyol sayesinde Photon Milestone H4 12000 Lumens Commander Edition LED Xenon +4 Plus-1 yıl garantili fiyatı hakkında bilgi alabilir, bütçenize uygun yapısından faydalanarak avantajlı bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.