PHARMAOZON Ozon Jeneratörü Ev Tipi

8.000 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

PHARMAOZON Ozon Jeneratörü Ev Tipi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PHARMAOZON Satıcı Ünvanı: AMAÇ-NET BİLGİSAYAR İLETİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068055061300015 Vergi Kimlik Numarası: 0680550613
    Bu ürün PHARMAOZON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 0,02 G/H OZON Gücü
  • Ortamda bulunan bakteri, kötü koku, küf, virüs gibi istenmeyen etkenlerden ortamı arındırır.
  • Kullanım Alanları Ofis, Eczane, Mutfak,Evcil hayvan koku giderme,Sigara, Yangın sonrası koku giderme, Su baskını sonrası koku giderme, Araç içi koku giderme,Ev gibi bir çok alanda kullanımı kolay portatiftir.Bakteri, virüs, küf, mantar gibi zararlı etkenlere karşı etkili dezenfektandır.
  • Taşınabilir,Asılabilir Aparatlı
  • Max 50 M2 alan için uygundur.
  • 2 yıl garantilidir.
  • CE belgelidir.
  • İso belgeli
  • Uluslararası Ajreditasyon belgeli

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

PHARMAOZON Ozon Jeneratörü Ev Tipi

Pharmaozon ozon jeneratörü ev tipi cihaz ortamı istenmeyen unsurlardan arınma görevini üstlenir. Konumlandırıldığı yerdeki bakteri, kötü koku, küf ya da virüs gibi etmenleri ortadan kaldırması ile bilinir. Bu etmenlerin yerine temiz hava bırakır. Tüm kapalı alanlarda kullanım seçeneği bulunur. Ofis, eczane ve mutfak gibi yerlerde tercih edebilirsiniz. Doğal bir dezenfektan görevi görerek müşteri memnuniyeti oluşmasını sağlar. Sade beyaz rengi ile her ortama uyum sağlar. İdeal boyutları sayesinde bu cihazı kolay bir şekilde konumlandırabilirsiniz. Eğer bir evcil hayvana sahipseniz ortamda bulunan kedi ya da köpek kokusunun nötr bir hale gelmesine yardımcı olur. Taşınabilir ve asılabilir aparat özellikleri ile oldukça konforludur. En fazla 50 m2 değerine sahip alanlar için uygundur. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Kolay taşınabilirlik
  • İstenmeyen kokulara çözüm
  • Uzun süreli kullanım seçeneği

Taşınabilir Pharmaozon Ozon Jeneratörü Özellikleri

Taşınabilir Pharmaozon Ozon Jeneratörü Özellikleri

Pharmaozon ozon jeneratörü hayatınızı kolaylaştıran ve konforlu bir hale getiren birçok yararlı özelliğe sahip olması ile bilinir. Bulunduğunuz ortamdaki sigara, yangın, araç içi kokularını giderme üstünde de oldukça etkilidir. Kısa bir süre içinde tüm kötü kokulardan kurtulabilirsiniz. Su baskını sonrası meydana gelen rutubetli koku üzerinde de büyük bir rol oynar. Bu cihazı portatif yapısı ile kolay bir şekilde taşıyabilir ve konumlandırabilirsiniz. Üst düzey bir tasarım ile desteklenir ve böylece son halini alır. Tüm üretim aşamaları büyük bir titizlik ile gerçekleşir ve müşteri beğenisine özenle sunulur. Bu ürün sayesinde dilediğiniz ortamı pratik bir şekilde hijyenik ve temiz bir hale getirebilirsiniz. İçerisinden çıkan oksijen ve hapsettiği kötü kokular ile gelişmiş bir temizlik imkanı sunar. Bu ürün sayesinde temizliğe ayırdığınız zamandan da tasarruf edebilirsiniz.

Pharmaozon Ozon Jeneratörü Ev Tipi Yorumları

Pharmaozon Ozon Jeneratörü Ev Tipi Yorumları

Bu jeneratör cihazını düğme yardımı ile aktive ederek kolay bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. İhtiyaç halinde belli aralıklar ile kuru bir bezle silerek temizlik işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Gelişmiş teknolojileri ile kısa zamanda tercih haline gelir. Sağlık alanında çalışıyorsanız işletmenizi kaliteli ve ferah görünümlü bir hale getirir. Bu sayede siz de prestijinizi gözler önüne serebilirsiniz. Hayat kalitenizin yükseldiğini kısa zaman içerisinde fark edebilirsiniz. Siz günlük işlerinize devam ederken soluduğunuz hava her daim temiz kalır. Böylece istenmeyen solunum hastalıklarının da önüne geçebilirsiniz. Pharmaozon ozon jeneratörü ev tipi kullananlar tarafından da büyük bir ölçüde beğeni toplar. Yorumlar bölümünden tüm müşteri memnuniyetlerine ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Pharmaozon ozon jeneratörü ev tipi yorumlarına göz atarak bu kullanışlı cihaz hakkında siz de kolay bir şekilde bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Pharmaozon Ozon Jeneratörü Ev Tipi Fiyatı

Pharmaozon Ozon Jeneratörü Ev Tipi Fiyatı

Pharmaozon ozon jeneratörü ev tipi fiyatı belirlenirken ürünün özellikleri ve kalitesi baz alınır. Tüm müşteriler ve ortamlar için geniş bir kullanım alanı mevcuttur. Tasarım düzeyi, işçiliği ve üretim sürecindeki diğer faktörler de bu noktada oldukça önemlidir. Fazla yer kaplamayan boyutu ile yanınızda taşıyarak farklı ortamlar içinde kullanabilirsiniz. Kullanışlı özellikleri ile dikkat çeken bir cihazdır. Uzun süreli bir kullanım seçeneği olduğu için fiyatı da buna bağlı olarak avantajlıdır. Dayanıklı materyaller kullanılarak kalite ve özenle üretilir. Aradığınız tüm kriterlere uygun bir niteliğe sahiptir. Bu cihaz sayesinde gün boyu temiz havayı gönül rahatlığı ile içinize çekebilirsiniz. Dilerseniz ürünü favorilerinize ekleyerek fırsat ve avantajlardan hızlı bir şekilde haberdar olabilir ya da Trendyol’un size sunduğu online alışveriş imkanı ile bu işlevsel cihaza siz de sahip olabilirsiniz.