8
Banyo Lifi ve Süngeri kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Peştemalcı Levent Doğal Kabak Lifi (vücut Bulaşık Temizlik )kse10h Kse10h - Dekoratif Hediyelik

33,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
34,95 TL
Kurumsal Fatura
44,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Peştemalcı Levent Doğal Kabak Lifi (vücut Bulaşık Temizlik )kse10h Kse10h - Dekoratif Hediyelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OLİVA DRUP Satıcı Ünvanı: SÜMEYYENUR AY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1070582662
    Bu ürün OLİVA DRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kabak lifi aslında bulaşık yıkamak için, bulaşık süngeri ve ya banyoda peeling görevini görerek ölü derilerden arınmamız için kullanılan bir üründür.
  • Oldukça sert bir yapısı var fakat sıcak suda yumuşar ve cildi acıtmaz. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kabak lifi aslında bulaşık yıkamak için, bulaşık süngeri ve ya banyoda peeling görevini görerek ölü derilerden arınmamız için kullanılan bir üründür.
  • Oldukça sert bir yapısı var fakat sıcak suda yumuşar ve cildi acıtmaz.
Geri Bildirim Ver

Peştemalcı Levent KSE10H Doğal Kabak Lifi

Peştemalcı Levent doğal kabak lifi, çeşitli amaçlarla kullanılabildiği için fonksiyonel bir üründür. Aynı zamanda ürün birden fazla parçaya bölünerek kullanılabilir. Vücudun kirlerden arındırılmasında kullanılabildiği için liften banyo esnasında yararlanılabilir. Lifi duşta ihtiyaç duyulan sabun, duş jeli gibi cilt temizliğini sağlayan ürünlerle birleştirerek de kullanabilirsiniz. Bulaşık yıkarken temizlik ürünlerinin yanı sıra kirlerin kazınmasında fayda sağlayacak gereçlere de ihtiyaç duyulur. Peştemalcı Levent doğal kabak lifi yüzeylerdeki birikintileri iyi kazıdığı için bulaşıkların hijyeninde yararlanılabilen ürünler arasındadır. Ürünü dilediğiniz temizlik malzemesiyle beraber kullanabilirsiniz. Bulaşık dışında ev temizliği yaparken birikintileri kazımak için Peştemalcı Levent doğal kabak lifinden faydalanabilirsiniz. Farklılaşan yüzeylerde de iyi bir temizlik ortaya çıkarması, ürünün kullanım alanlarının genişlemesini sağlar.

  • Doğal kabak yapısına sahiptir.
  • Sıcak suda yumuşar.
  • Vücut, bulaşık ve diğer temizlik alanlarında kullanılabilir.

Peştemalcı Levent Doğal Kabak Lifinin Özellikleri

Peştemalcı Levent Doğal Kabak Lifinin Özellikleri

Peştemalcı Levent doğal kabak lifinin boyutları, 5 cm x 15-20 cm aralığında bulunur. Ürün oldukça sert bir yapıya sahiptir. Ancak sıcak suda bir süre bekletildiğinde yumuşama özelliği gösterir. Yumuşayan Peştemalcı Levent doğal kabak lifi, birçok farklı alanda kullanılabilir. Aynı anda vücut, bulaşık ve temizlik lifi olarak kullanılabilen ürün çok amaçlı özelliği ile öne çıkar. Ürünün ıslandıktan sonra hemen kuruyor olması üzerinde bakteri üremesini engeller. Hijyenik yapıya sahip ürün rahatlıkla istenilen alanda kullanılabilir. Peştemalcı Levent doğal kabak lifi, duş esnasında keselenmek için tercih edilebilir. Vücuda sağladığı birçok fayda göz önüne alınarak üründen faydalanılabilir. Yapısı sayesinde bulaşık yıkarken kirleri kolay bir şekilde sökebilir. Peştemalcı Levent doğal kabak lifi fiyatı, ürünün faydaları göz önüne alındığında gayet uygun olarak nitelenebilir.

Peştemalcı Levent Doğal Kabak Lifi Ne İşe Yarar?

Peştemalcı Levent doğal kabak lifi; vücut üzerinde, bulaşık veya temizlik esnasında kullanılabilen bir özelliğe sahiptir. Doğal kabaktan elde edilen lif, vücutta kullanıldığında cildin daha yumuşak olmasına yardımcı olur. Ölü derilerden arınan vücutta yeni hücre üretimini tetikler. Peştemalcı Levent doğal kabak lifi, siyah nokta ve sivilce gibi cilt problemlerine de iyi gelir. Vücudun farklı bölgelerinde oluşabilen batık kıl sorununa çözüm sağlar. Ürün kan dolaşımını hızlandıran bir yapıda olduğu için selülit bulunan bölgelerde kullanabilirsiniz. Ciltte birikmiş makyaj kalıntılarını ve kiri, yapısı itibariyle kolaylıkla temizler. Aynı zamanda temizlik alanında da tercih edilebilen ürün; tabak, tencere gibi çeşitli mutfak malzemeleri üzerinde kullanılabilir. Kir oluşan farklı yüzeylerdeki istenmeyen birikintiyi söküp atabilmenize yardımcı olur.

Peştemalcı Levent Doğal Kabak Lifi Nerelerde Kullanılır?

Peştemalcı Levent doğal kabak lifi, farklı amaçlarla kullanılabilen bir ürün olma niteliği taşır. Üründen vücut temizliği sırasında yararlanılabilir. Sert bir yapıya sahip Peştemalcı Levent doğal kabak vücut lifini sıcak suda bekleterek yumuşak bir hale getirebilirsiniz. Yumuşayan lif banyo esnasında kullanıldığında peeling görevini üstlenebilir. Vücudunuzda bulunan ölü derilerin uzaklaştırılmasını sağlayan ürün, rutin cilt bakımlarında kullanılabilir. Yumuşayabilen yapısı sayesinde cilt üzerinde kullanıldığında acıtmaz ve zarar vermez. Peştemalcı Levent doğal kabak bulaşık lifi, mutfakta yararlanabilen bir nitelik de taşır. Kirlerden arındırmak istenen bulaşıkların temizliğinde üründen yararlanılabilir. Yapısı itibarıyla kirleri yüzeyden kolayca kazıyan özelikte bulunur. Peştemalcı Levent doğal kabak temizlik lifi, bulaşık dışında biriken kirlerin arındırılması düşünülen çeşitli yüzeylerde de kullanılabilir. Ürünü edinerek ihtiyaç duyduğunuz alanda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Peştemalcı Levent doğal kabak lifi yorumlarında kullanıcılar ürünün fonksiyonel yapısından oldukça memnun olduklarını belirtirler. Peştemalcı Levent doğal kabak lifini Trendyol’dan detaylı bir şekilde inceleyebilir ve kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.